чади ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ми в момента всички коли пушат доста
водни пари
Изчакай до пролетта да се постопли и виж тогава какво ще пуши

Изчакай до пролетта да се постопли и виж тогава какво ще пуши

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ааа на един мерцедес на които се возих имаше същиа проблрм бял дим и се оказа спукан блока (радиатора де ) ми да то е същото прегрява и сегментите утивата колегата е прав СЕГМЕНТИ
а може ли някои да ми каже от какво се цапат свещите кво ли не провериха да са сегменти на 24000 километра не варви нали
а може ли някои да ми каже от какво се цапат свещите кво ли не провериха да са сегменти на 24000 километра не варви нали
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Компресията показва състоянието на : сегменти/цилиндри, клапани, гарнитура. Но не поотделно, а като комплект. Ниска компресия може да се дължи и на клапани, и на износени цилиндри, и на непасващи сегменти. Бял пушек=вода в цилиндрите
най-вероятно спукана гарнитура на главата ? Ако пуши, само докато загрее, най-вероятно е конденз по изпускателната система. Черен пушек=масло в цилинрите.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
да тва хубаво за дима и цвета му но феномен имаме тук кола на 24000 км не е за сегменти пушак няма не гори масло или аз още не знам,но ще разбера купувам си аз в4вра свещи които отговариат на топлинното числи слагам ги карам 1 км и почва да се клати като лодка губи ми мощност след 500 метра се каявам на един баир таман сваршва и има легнал полицаи(убит
) намалиавам и колата изгасва паля газ гасне и пак паля пускам съединителя гасне едвам едвам след 10 палениа на полу съединител с пълна газ стана
неска я карам на маистора запали от раз сутринта вкарва ме я и поработи 15 минути проблеми нема вадим свещите работи ли са проблеми нема дано утре като я изкарам да работи без проблеми
я забравих като я карах вчера бех забравил смукача да не би да се е задавила

неска я карам на маистора запали от раз сутринта вкарва ме я и поработи 15 минути проблеми нема вадим свещите работи ли са проблеми нема дано утре като я изкарам да работи без проблеми
я забравих като я карах вчера бех забравил смукача да не би да се е задавила
7 мнения
• Страница 1 от 1