Заден капак на е30 м3
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Заден капак на е30 м3
Искам да ви попитам задния капакна е30 м3 същия ,ли е като на останалите е30-ки. И това върху калника пластмаса ,ли е или ламарина.
Re: Заден капак на е30 м3
BESSNIA написа: задния капак на е30 м3 същия ,ли е като на останалите е30-ки. И това върху калника пластмаса ,ли е или ламарина.

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Точно специфичният капак и специфичните задни колони превръщат в невъзможно превръщането (оптично) на обикновено Е30 в ///М3.Ето няколко опита да бъде постигната визията на М3 в обикновено Е30.Вижда се, че всичко е изпипано - предна броня като на ///М3, ///М3калници, ///М3 задна броня, ///М3 прагове,///М3 антикрило, НО.....капакът и задните колони пак ги издават!
П.С - тези на първата и последната снимки ги издават малко и стопчетата де,а жълтата и джантите с 4
болта ....

П.С - тези на първата и последната снимки ги издават малко и стопчетата де,а жълтата и джантите с 4

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна ISATIS на 27 Дек 2004, 14:56, променена общо 1 път
Добре
Извинявам се за питането (защото е сигурно ще ми е 5-тото
), ама може ли тук в България (в частност София) да се направи така една хубава e30 (как - като жълтата, защото мисля, че тя странично най-наподобява оригиналът
. А и също за какви скромни суми ще става въпрос
Предварително ви благодаря.
И моля ви също така не ми казвайте -
, 

И моля ви също така не ми казвайте -

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

[quote="dZvero"]Добре
Извинявам се за питането (защото е сигурно ще ми е 5-тото
), ама може ли тук в България (в частност София) да се направи така една хубава e30 (как - като жълтата, защото мисля, че тя странично най-наподобява оригиналът
Можеее
Започваш да обикаляш тунинг магазинчетата и з градо и намираш предна броня за 120лв, раздувки за 280лв, задна броня, спойлер и прагове още не съм срещал, но могат да ти ги напрвят, после си намираш мастор във гаражче
изпадаш от една торба парички и после сваляш пички. 

Можеее

sonny написа:...намираш предна броня за 120лв, раздувки за 280лв, задна броня, спойлер и прагове още не съм срещал, но могат да ти ги напрвят...

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

dZvero написа:ДобреИзвинявам се за питането (защото е сигурно ще ми е 5-тото
![]()
И моля ви също така не ми казвайте -,
таа жълтата катчели е джип ве

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2