ГЛАВА за 6-так
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ГЛАВА за 6-так
Търси се тъй дефицитната глава за 6-так.Моля дайте оферти
Карък съм и тва е.
Преди около 2 години някой от вас знаят че сменях двигател щото маслената помпа се беше преебала и биелата на 1 цилиндър се показа като закачалка от двете страни на блока да види кой кара.Вместо оригиналния 2.0 бухнах 2.3 и газззз
Ееее до вчера обаче.От 3-4 дни ми губеше охладителна течност и логично паркирах в бокса.Надявах се да е духнала гарнитурата на главата ама не би
Оказа се че е цепната главата и то не от към вала, а от към клапана.
Затва помагайте или....

Карък съм и тва е.

Преди около 2 години някой от вас знаят че сменях двигател щото маслената помпа се беше преебала и биелата на 1 цилиндър се показа като закачалка от двете страни на блока да види кой кара.Вместо оригиналния 2.0 бухнах 2.3 и газззз

Ееее до вчера обаче.От 3-4 дни ми губеше охладителна течност и логично паркирах в бокса.Надявах се да е духнала гарнитурата на главата ама не би

Затва помагайте или....

Lud umora nemaaaa.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: ГЛАВА за 6-так
WOLFCUD написа:Търси се тъй дефицитната глава за 6-так.Моля дайте оферти![]()
![]()
![]()
Карък съм и тва е.![]()
![]()
![]()
Преди около 2 години някой от вас знаят че сменях двигател щото маслената помпа се беше преебала и биелата на 1 цилиндър се показа като закачалка от двете страни на блока да види кой кара.Вместо оригиналния 2.0 бухнах 2.3 и газззз![]()
Ееее до вчера обаче.От 3-4 дни ми губеше охладителна течност и логично паркирах в бокса.Надявах се да е духнала гарнитурата на главата ама не биОказа се че е цепната главата и то не от към вала, а от към клапана.
Затва помагайте или....![]()
![]()
1130лв чисто нова но е с поръчка за три дни идва
Недей да ревеш винаги има спасение ама трябва да откриеш причината поради която колата пукна главата...Да не си я прегрял???И нова да й монтираш пак ще я пукаш..Не е задължително да си го забелязал..Може някоя водна магистрала да е била запушена и не го отчете уреда...Може 1000 неща...Макар че на мен ми "мирише" некачествени части/масло/запушване/прегряване! Провери и действай
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
абе над 30-тина глави сме сменили и никой не я е пукнал отново...за сега 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
5 мнения
• Страница 1 от 1