Ускорение...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ускорение...
Някой може ли да ми каже, е30-ка 1.8 за колко време се ускорява от 0 до 100, с двигател м40 ако има голямо значение
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
0-100км=10.8сек 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- krika
-
10.8 са данни от БМВ не се излагайте
GaD щом биеш 318ки с по две коли незначи че не могат да направят 10.8.А и не знам кой си бил.Гледам по форума има м40ки дето немогат повече от 4500об. 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
GaD написа:Ами, ок явно тогава мойта прави 0-100 за под 10![]()
![]()
![]()
иначе със всички 318ки където съм се пускал съм ги бил, движа се еднакво с на пенчев 320-ката до 120 след това той почва да дърпа
Заводско.. М40 1,8 е с по добро ускорение от М20Б20 (на Пенчев) така, че някоя запазена М40 (което е доста трудно откриваемо) ще ти е доста трудно да я биеш.., но стига с тоя офтопик..
- krika
-
Така е Е30 камби по данни го дават 0-100км 11.5сек Така че не се чуди!Ти с 1.6 16V ли си 103кс?Шото гледам за тебе 0-100 11сек.Намери си запазена Е30 318 и се съмнявам да я биеш с две коли 

абе те данните кво ли не показват..318 просто невиждам как може да ме бие...освен ако нещо не е пипано, мойта ланчия доста върви и на сашо дривинг года ме бие с 1 кола... и то почва да ми дърпа на трета..и четвърта и така...
ПС. има една 318-ка е30 със къси скорости много върви 0-100 може би за около 8.9-9.0-9.1, ама сигурно 150 и е ве макс...
ПС. има една 318-ка е30 със къси скорости много върви 0-100 може би за около 8.9-9.0-9.1, ама сигурно 150 и е ве макс...
- SlipKnoT
- devildriver
-
GaD написа:абе те данните кво ли не показват..318 просто невиждам как може да ме бие...освен ако нещо не е пипано, мойта ланчия доста върви и на сашо дривинг года ме бие с 1 кола... и то почва да ми дърпа на трета..и четвърта и така...
Ланчата ти върви колкото си трябва ма аиде да я видим след 2 години в БГ?Просто БМВтата с които се пускаш НЕ вървят, защото в повечето случай не са потдържани.Има един пич (не му знам името

П.С. Карал съм такава ланча (само дето 5 врати), найстина върви, но ти я изкарваш.. еееебааааси мАшината!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе ей мойта кола е в горе долу много лошо техническо състояние каот си направих една равносметка
Компресията ми е 9 при положение че трябва да минава 11, дюзите ми са за чистене, помпата ми е някво миндрише дето не знам дали качва достатъчно налягане и дебит, масло ми харчи като я ръчкам, някъде ми чезне охладителната течност... не мога да разбера в маслото ли отива по асфалта ли или в ауспуха но чезне упорито пък и колата ми не държи нормалната температура ми загрява помалко... заводски и дават 11.5... ако искаш в четвъртък ако дойдеш на ЕКО GAD ще се пуснем да те пробвам сега като имам две еднакви гуми с грайфер и после си вади заключения за вървенето на мойта кола в това състояние и твойта... ако на твойта и дават 10.4 и аз те бия значи или мойта кола не е 320 или твойта ускорява за най-малко 13 сек
М/у другото реалност е че данните по книжка на тея коли от сорт-а на форд, опел, ланча, фиат и т.н. са изкуствено завишени и когато са на 150+ хил.км. дават с поне 3-4 сек + в ускорението
DD
Който е навит да се пуска с мен трябва да го прави тея седмици, че после няма да съм същият
на първо време ще я поосвежа козметично като сегменти, глава и т.н. пък после ще мислим натам
DD Ние знаем какво носят малките шестаци
Поздрави: Дилян Пенчев

Който е навит да се пуска с мен трябва да го прави тея седмици, че после няма да съм същият

Поздрави: Дилян Пенчев
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
ПС. има една 318-ка е30 със къси скорости много върви 0-100 може би за около 8.9-9.0-9.1, ама сигурно 150 и е ве макс...[/quote]
Тая 318ка е на един мои приятел и много варви,като тои се самнява да не е слган 4ип от преди6ния и собственик!Тои бие Пен4ев с 2-3 коли горе на Бояна!
Тая 318ка е на един мои приятел и много варви,като тои се самнява да не е слган 4ип от преди6ния и собственик!Тои бие Пен4ев с 2-3 коли горе на Бояна!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
GaD написа:... сашо дривинг года ме бие с 1 кола... и то почва да ми дърпа на трета..и четвърта и така...
Tва не мога да го повярвам .. даже и да го видя

R.I.P Landikar
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2