Скърцащи спирачки

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Скърцащи спирачки

Мнение от KpucTuaH » 15 Фев 2009, 23:33

Пичове имам един проблем. Смених накладките и след смяната им лампичката за спирачната течност светеше. При спиране колата свиреше както БДЖ-то свири като спира. Налях въпросната течност до горе , но все още скрибуцам и скрибуцам. Как да го оправя това скрибуцане, защото много ме дразни

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 15 Фев 2009, 23:54

колега с хубави накладки,защотото ментаците свирят ;) др път не жали пари .. :winky: успех колега
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

Потребител
Аватар

Мнение от KpucTuaH » 16 Фев 2009, 1:02

Имам и друго въпросче. Часовника ми (понеже нямам обортомер) работи само когато е запалена колата. Къде какво да бутна , че когато седна в нея да си ми показва колко е часа , не да почна да си ровя из джобовете, за да си извадя GSM-ма за да видя какъв е реалния час всъщност.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Фев 2009, 15:35

По въпроса за часовника - свали таблото и ако можеш виж на коя букса е закачен. После си провери кабелите... 100% е пипано някъде. До часовника трябва да ходи постоянен +, а не само като си на контакт. Най-елементарното е да си вземеш постоянен + и да си го направиш, обаче тоя вариант си е побългаряване отвсякъде.
It's not who You are, it's who You know...

Назад към E30