Педала на съединителя ми се клати като пишка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Педала на съединителя ми се клати като пишка
От вчера е така. Карам я почти всеки ден, без никакви ядове, качам се вчера крака на съединителя и направо щях да продъна купето, никакво съпротивление нищо, пипам го мърда се като пишка.
Преди около месец беше сменен цилиндъра, който е на ск. кутия, не че стария беше прецакан, ами просто при монтажа и демонтажа на ск. кутия се скъса там гумичката. Нито с новото нито със старото е имало ядове.
От какво може да е, случвало ли се е на някой?
Да не би да трябва да се обезвъздуши?
Преди около месец беше сменен цилиндъра, който е на ск. кутия, не че стария беше прецакан, ами просто при монтажа и демонтажа на ск. кутия се скъса там гумичката. Нито с новото нито със старото е имало ядове.
От какво може да е, случвало ли се е на някой?
Да не би да трябва да се обезвъздуши?
Take Me to the Hospital...
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Пробвай помпата(амбриажна) на съединитела на педала и да си провериш дали имаш спирачна течност 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Общо взето е това, което колегите са ти казали. На 6-цата ми се беше прекацала помпата на скоростната кутия и като я смених всичко се оправи, но задължително се обезвъздушава след това 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
чесно казано имам съмнения за помпата в купето и за течността може би...
Течността е някъде на половината на съда за течност и много ме съмнява да е от нея, но утре ще купя и ще долея.
Последния път като наливах ми се струваше повече, но и няма следи (поне около съда) от течове:uups:
Тази помпа лесно ли се сваля и как да проверя дали функционира, че не ми се купува на сляпо, а после да се окаже, че е от друго...
И пак немога да си го обесня, как се случва тва от нищото. Чесно казано първото ми съмнение беше, че някой от съседите ми е направил номер, понеже имам проблеми защото колата ми е много шумна
Течността е някъде на половината на съда за течност и много ме съмнява да е от нея, но утре ще купя и ще долея.
Последния път като наливах ми се струваше повече, но и няма следи (поне около съда) от течове:uups:
Тази помпа лесно ли се сваля и как да проверя дали функционира, че не ми се купува на сляпо, а после да се окаже, че е от друго...

И пак немога да си го обесня, как се случва тва от нищото. Чесно казано първото ми съмнение беше, че някой от съседите ми е направил номер, понеже имам проблеми защото колата ми е много шумна

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
веднъж ми се е случвало да се счупи самата шпилка дето се захваща за педала и влиза в горната помпа.ама тва по скоро е единичен случай,все пак провери
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Колеги извинявам се че не е по темата но имам един въпрос:На таблото ми пресветва една червена лампа преставлява внимание (!) ето това е,тя за какво е за спирачната течност ли? 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
това с лампата може и да е доста по темата 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Transportera написа:Колеги извинявам се че не е по темата но имам един въпрос:На таблото ми пресветва една червена лампа преставлява внимание (!) ето това е,тя за какво е за спирачната течност ли?
Попринцип че трябва да си смениш наклатките, но на мен и на повечето колеги това не работа а само свети. Може да провериш при тебе как е

Sorry за

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз имам същия проблем зажалост нямам достатачно време да го търся защото имам други задължения.....ако изкаш да си караш колата ден 2 3 до седмица без да търсиш проблема правиш следното - сипваш спирачна течност догоре оставаш отворен съдът и почваш да помпаш съединитела и спира4ките трябва да си упорит трае кум 10тина минути после пак сипваш пак помпаш и караш аз карах така над 1 месец....преди отново една вечер да се преебе...сега трябва да видя как е (тези дни)

///ivanE30 написа:аз имам същия проблем зажалост нямам достатачно време да го търся защото имам други задължения.....ако изкаш да си караш колата ден 2 3 до седмица без да търсиш проблема правиш следното - сипваш спирачна течност догоре оставаш отворен съдът и почваш да помпаш съединитела и спира4ките трябва да си упорит трае кум 10тина минути после пак сипваш пак помпаш и караш аз карах така над 1 месец....преди отново една вечер да се преебе...сега трябва да видя как е (тези дни)![]()
Тва за мен ли се отнася или за колегата с лампата?
Тъкмо се прибирам и след малко ще пробвам с течността...
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3