Питане за едно Е30 от мобиле..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Питане за едно Е30 от мобиле..
Здравеите колеги , както казват много хора почитатели на нашата любима марка , че рано или кьсно истинският бмв ентусиаст се качва и на Е30 , та питането ми е основно за едно Е30 в мобиле бг , сиво на цвят купе , м20б20 на газ
цената му е 2650 лева , обаждах се преди няколко дена на човека и каза ,че е перфектно но мен ме сьмнява леко тая схема. Та ако някои има дори и бегли наблюдения кьм автомобила ако може да сподели нещо относно него. Причината да пусна тази тема е ,че вече ми омрьзна да обикалям цялата страна за що годе биваща е30ка на пара до 3000 лева /далеч сьм от мисленето за перфектна кола на тая цена/, просто това е с което разполагам в момента.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кво искаш ,не мога да те разбера..пълна кардиография на автомобила ли..или дали, е30 е просто "фецко" за каране с еФтина подръжка
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: Питане за едно Е30 от мобиле..
Dakataaa написа:Здравеите колеги , както казват много хора почитатели на нашата любима марка , че рано или кьсно истинският бмв ентусиаст се качва и на Е30 , та питането ми е основно за едно Е30 в мобиле бг , сиво на цвят купе , м20б20 на газцената му е 2650 лева , обаждах се преди няколко дена на човека и каза ,че е перфектно но мен ме сьмнява леко тая схема. Та ако някои има дори и бегли наблюдения кьм автомобила ако може да сподели нещо относно него. Причината да пусна тази тема е ,че вече ми омрьзна да обикалям цялата страна за що годе биваща е30ка на пара до 3000 лева /далеч сьм от мисленето за перфектна кола на тая цена/, просто това е с което разполагам в момента.

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Ясна тя работата , нема се намери един които да не се заяде , нали за това е форум все пак за някьква информация...някоя "БАТКА "да трие темата , понеделник сьм там и ако е на биващо ниво се женя
Яворе , да ти кажа за поддрьжка не сьм мислил , не ме и интересува , и кое как кькво е за каране.

- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic

И пак вечерта се прибираш и пак отваряш форума и пак четеш следващия "МАНЯК" как се оплаква че нямало читави Е30-ки... ами колеги читавите Е30-ки си седят в гаражите на хората защото за тях са безценни
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
6 мнения
• Страница 1 от 1