И аз се разболях!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
И аз се разболях!!!
Диагноза-Е30-кова пневмония и май ще е хронична!!!
Така,вчера както си седях и скучаех видях едно Е30кабрио М20 Б20,което ме грабна-викам и аз ще го грабвам.Та обадих се на човека и отидох да го огледам.Колаата е доста добра набор-91,черна рекаро кожа и така,но е накичена като каравана в лунапарк та ще претърпи доста промени.
Качих се да и направя кръгче,учудих се колко е спънато,дали е от газта(която ще бъде изхвърлрна)или от нещо друго незнам.
Другото което ми се стори странно беше големия луфт на скоростния лост(ако може някой да сподели как се отстранява този проблем)
Може ли да ми кажете какво да проверя на мотора за да рзбера дали не е пътник(поне малко да го покарам преди да му сложа нещо по-сериозно),защото утре ще го взимам,а вчера просто му се радвах и накрая от мерак ще си го набия,както винаги правя.
Очаквайте утре снимков материал.
Благодаря на колегите които ще откликнат.
Очаквам и оферти от Юзер на лично за трансплат(всичко над 149к.с.)
Така,вчера както си седях и скучаех видях едно Е30кабрио М20 Б20,което ме грабна-викам и аз ще го грабвам.Та обадих се на човека и отидох да го огледам.Колаата е доста добра набор-91,черна рекаро кожа и така,но е накичена като каравана в лунапарк та ще претърпи доста промени.
Качих се да и направя кръгче,учудих се колко е спънато,дали е от газта(която ще бъде изхвърлрна)или от нещо друго незнам.
Другото което ми се стори странно беше големия луфт на скоростния лост(ако може някой да сподели как се отстранява този проблем)
Може ли да ми кажете какво да проверя на мотора за да рзбера дали не е пътник(поне малко да го покарам преди да му сложа нещо по-сериозно),защото утре ще го взимам,а вчера просто му се радвах и накрая от мерак ще си го набия,както винаги правя.
Очаквайте утре снимков материал.
Благодаря на колегите които ще откликнат.
Очаквам и оферти от Юзер на лично за трансплат(всичко над 149к.с.)
Ето тия работи се разбиват и затова скоростният лост ти играе мач в барчето.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&fg=05

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&fg=05

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Сетих се че имам и снимка на колицата,момчето ми прати по скайпа.
Вижте кви гадни мигачи има по предната броня.

Вижте кви гадни мигачи има по предната броня.
Последна промяна ТУРБО на 10 Ное 2008, 0:24, променена общо 1 път
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Честито колега за хубавия кабриолет 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- ТУРБО
- луд с палатка
-
6estaka написа:Собственика да не е чужденец случайно...?
Да човека е от ИРАН
Знаеш ли нещо за колата?
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Един друг колега от форума я беше гледал колата преди 2 седмици и се беше отказал поради причини които и ти си споменал...
По негови думи доста спъната(той кара 525тдс автоматик е34) а и прекъсвала или не работела на бензин не помня точно..
Много пернишки тунинг особено по интериора+забелешки по салона и гюрука което не е чудно за възраста на колата
Иначе успех с колата и честита придобивка...Дано по скоро да оправиш недостатъците и дълго да ти доставя удоволствие...
По негови думи доста спъната(той кара 525тдс автоматик е34) а и прекъсвала или не работела на бензин не помня точно..
Много пернишки тунинг особено по интериора+забелешки по салона и гюрука което не е чудно за възраста на колата
Иначе успех с колата и честита придобивка...Дано по скоро да оправиш недостатъците и дълго да ти доставя удоволствие...
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5