бмв е30 318 карбуратор-Биг проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
бмв е30 318 карбуратор-Биг проблем
здравейте! Имам е30 318 86г. ноември месец карбуратор само че не чист карбратор.
Нямам никаква информация за този модел,а имам проблем с оборотите.знам че не е от карбратора а някаде по веригата преди него.нещо подава грешна информация на дроселовата клапа и оборотите ми бягат.Живея в Бургас и незнам нито един сервиз в града който да има софтуеар за моя модел.
Затова съм сложил временно един ладов карбуратор но и с него имам проблем ю.когато съм под 2000 оборота и натисна по-сериозно газта,колата първо предърпва няколко пъти и тогава се ускоряв
Помогнете ми много моля!!!!!
Нямам никаква информация за този модел,а имам проблем с оборотите.знам че не е от карбратора а някаде по веригата преди него.нещо подава грешна информация на дроселовата клапа и оборотите ми бягат.Живея в Бургас и незнам нито един сервиз в града който да има софтуеар за моя модел.
Затова съм сложил временно един ладов карбуратор но и с него имам проблем ю.когато съм под 2000 оборота и натисна по-сериозно газта,колата първо предърпва няколко пъти и тогава се ускоряв
- кичоне
- младши ентусиаст
-
ми не съм на ясно . има разни букси на него-които се свързват с комп. и го управляват ама не го управляват както трябва май.абе и аз не знам ...
днес по късно ще го снимам и ще го покажа
днес по късно ще го снимам и ще го покажа
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: бмв е30 318 карбуратор-Биг проблем
кичоне написа:Затова съм сложил временно един ладов карбуратор но и с него имам проблем ю.когато съм под 2000 оборота и натисна по-сериозно газта,колата първо предърпва няколко пъти и тогава се ускоряв
А аз като чета с тоя ладовия сякаш се дави май и това се регулира с въртене на едни болтчета,но пък може да са и други неща...Защо не дойдеш на сбирката утре в 15:00.Доста хора се събираме и може да намерим решение на проблема или най-малкото да те опътят запознати със сервизите където се занимават кадърно с Бмв

8.32
- кичоне
- младши ентусиаст
-
няма да имам тази възможност-да дойда за утре щот ще пътувам.
Ама за през седмицата имам запланувани някои неща с които искам да екпериментирам
кабели,свещи,капачки всичко е перфектно на 100%
Ама за през седмицата имам запланувани някои неща с които искам да екпериментирам
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Изчисти го и виж сместа как е богата-бедна (бе най-добре виж колегата поросторм той им е специялист) Пиербург е карба да и недей да шкуриш нищо мога да ти потърся комп ама не съм сигурен че е от него!!!кичоне написа:няма да имам тази възможност-да дойда за утре щот ще пътувам.
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- кичоне
- младши ентусиаст
-
Ако сложа по големи жигльори на ладовия карбуратор,дали няма да има някакво подобрение!?
Също така и ако сложа спортен филтър дали няма да има разлика съотношението гориво-въздух
Един приятел ми каза 4е спортния филтър нямало да има смисъл,но от жигльорите може да има
Някакво мнение ще се даде ли!?!?!?

Също така и ако сложа спортен филтър дали няма да има разлика съотношението гориво-въздух
Един приятел ми каза 4е спортния филтър нямало да има смисъл,но от жигльорите може да има
Някакво мнение ще се даде ли!?!?!?

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Вминавай тоя карбуратор да не ти напълни картера и съответно маслото с бензин! А това става, като даде прелив. Трудно ми е да дам съвет, ама се сещам само за - смени колата 

BMW only!
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Колата в никакъв случай но мотора със сигурност е по добре да се смени (щото даваш парите накуп за друг а не да съживиш тоя и спестяваш куп главоболия) успехи а ти с монокарбуратора се скрий някъде смешен си!!!amd написа:Вминавай тоя карбуратор да не ти напълни картера и съответно маслото с бензин! А това става, като даде прелив. Трудно ми е да дам съвет, ама се сещам само за - смени колата
Remi Performance Garage

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2