Някой да ми каже
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Някой да ми каже
ако имате представа какво означава KENNZEILCHENL. пише го на индикатора на борд комп., който е над огледалото и също така какво показва.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

The Ultimate Driving Machine
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Някой да ми каже
Alex Т написа:ако имате представа какво означава KENNZEILCHENL. пише го на индикатора на борд комп., който е над огледалото и също така какво показва.
Благодаря предварително
Ако е Kennzeichen e опознавателен знак в превод от немски

May the BMW force be with you!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
ей умни са ни bmw-тата аз колко му се чудих кво означава "bremselichten" или нещо такова и защо пък след известно време спира да свети докато разбрах че е за стоповете и като натиснеш спирачката то си прави теста и изгасва ако работят 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.
Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Madmax написа:Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.
На Е30 такива неща няма

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Madmax написа:Означава осветление на регистрационната табела отзад. Имаш изгоряла крушка най-вероятно. А ако искаш да разбираш и другите съобщения може да си смениш езика на Check Control-а. Става по следния начин при Е34, предполагам, че и при тебе ще е същото. Натискаш копченцето на Check Control-a и го задържаш натиснато и след това даваш на първо положение с контактния ключ. След около 5 секунди премигва на екрана на Check Control-a "English US" и вече си сменил езика на английски. Ако повториш процедурата ще получиш "English UK", след това френски и т.н. Не знам как си с езиците, но български няма поне на моята кола.
На Е30 такива неща няма

13 мнения
• Страница 1 от 1