Гледам ви и ....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Гледам ви и ....
Гледам ви, че сте малко "килнати"
в главата и си правите burn-out-ове навсякаде
и ми идва една мисъл:
А бе тия коли не се ли чупят?
Няма начин да не им става нещо. Кое от цялата ходова част страда най-много и какви са парите за ремонт на да речем за една 320 91г.
Естествено ако се скача по дупки и тротоари при burn-out-а цената...
Как ги поддържате тези коли и какво ви струва това бе хора

Няма начин да не им става нещо. Кое от цялата ходова част страда най-много и какви са парите за ремонт на да речем за една 320 91г.

Естествено ако се скача по дупки и тротоари при burn-out-а цената...

Как ги поддържате тези коли и какво ви струва това бе хора

- Новини
-
Определена част от нас, имащите Е30-ки си ги харесват именно заради извратените изпълнения, които могат тия модели. Всъшност тези зверчета са за ценители така да се каже (е и за нямащи пари за друг модел предполагам). Аз лично имам две Е30-ки и двете ги троша най-безцеремонно ....
За нас в консумативи са се превърнали задните гуми, диференциалите, окачване.... Какво да ти кажа, качиш ли се в тоя звяр бавно не можеш да го караш. Уж всеки път ще се спазва благоприличие на четири колела но в момент в който видиш как друго БМВ вдига прахоляка по кръстовищата и веднага скачаш на съединителя и спирачката и обвиваш задната кола в облаци с аромат на изгоряла гума. Аз лично сменям задните гуми максимум на два месеца задължително. Съединител правя на 6 месеца, окачването заминава веднъж в годината.... накладки пак веднъж годишно...
Не е евнито но не познавам някой, който да си е купил БМВ за да му е евтино. И все пак .... Е30-ките носят на такива щуротий. Все пак от БМВ са известни със перфектна изработка и дълъг живот на повечето детайли. Случвало ми се е да мина през такава яма с висока скорост, че да завъртя цялата кола но единственото строшено бяха пръснатите гуми и поломените джанти но не и окачването. Здрави са - изключително здрави, така че пак си е по-евтино от Голфекта например
Тези коли кротко не могат да се карат. Е30 е за каращи а не за возещи се
Доставя такъв невероятен кеф при шофиране и щуротий, че забравяш в колко парички се измерва удоволствието ти 

За нас в консумативи са се превърнали задните гуми, диференциалите, окачване.... Какво да ти кажа, качиш ли се в тоя звяр бавно не можеш да го караш. Уж всеки път ще се спазва благоприличие на четири колела но в момент в който видиш как друго БМВ вдига прахоляка по кръстовищата и веднага скачаш на съединителя и спирачката и обвиваш задната кола в облаци с аромат на изгоряла гума. Аз лично сменям задните гуми максимум на два месеца задължително. Съединител правя на 6 месеца, окачването заминава веднъж в годината.... накладки пак веднъж годишно...
Не е евнито но не познавам някой, който да си е купил БМВ за да му е евтино. И все пак .... Е30-ките носят на такива щуротий. Все пак от БМВ са известни със перфектна изработка и дълъг живот на повечето детайли. Случвало ми се е да мина през такава яма с висока скорост, че да завъртя цялата кола но единственото строшено бяха пръснатите гуми и поломените джанти но не и окачването. Здрави са - изключително здрави, така че пак си е по-евтино от Голфекта например

Тези коли кротко не могат да се карат. Е30 е за каращи а не за возещи се

Ама ти не си бърз
(с отговора), то само така се казва
А кои се въртят по-лесно (добре) 320 или 318is - то верно си зависи от шофьора, но некви разлики. Питам защото гледам, че съществува някаква дилема при избора между 320 и 318is.
А тук ако питам кое е по-бързо за гонка
ще стане скандала
, но все пак питам...

А кои се въртят по-лесно (добре) 320 или 318is - то верно си зависи от шофьора, но некви разлики. Питам защото гледам, че съществува някаква дилема при избора между 320 и 318is.
А тук ако питам кое е по-бързо за гонка

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Съгласен съм, че тия машини не могат да се карат спокойно
Пък и не са чак толкова скъпи, че да се притесняваш толкова много. Който си е взел БМВ си го е взел да го кара не да се вози. Прав ли съм?

Пък и не са чак толкова скъпи, че да се притесняваш толкова много. Който си е взел БМВ си го е взел да го кара не да се вози. Прав ли съм?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
..сам се сещаш копеле
звука на шестака е по-различен, много здрав рев
а това след 3-4000 при шестаците наистина го има като усещане все едно се изстрелваш-хващаш волана здраво с двете ръце и се ухилваш здраво
, но то може би се дължи на това, че са мудни в ниските и изведнъж идва пауара на високите, а 4цил. на ниските са по-добре и както се казва кривата на въртящия момент е по полегата 

звука на шестака е по-различен, много здрав рев

а това след 3-4000 при шестаците наистина го има като усещане все едно се изстрелваш-хващаш волана здраво с двете ръце и се ухилваш здраво

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
11 мнения
• Страница 1 от 1