335 tоuring
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Re: 335 tоuring
Закъсах го за радиатор- трябва ми от 325тдс или 324тд
днес ще се прави кардан и ще се слага дифа пък ще видим какво ще стане
днес ще се прави кардан и ще се слага дифа пък ще видим какво ще стане
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
За радиатора мисля , че говорихме, или ти търсиш втора ръка ?
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Банго
- младши ентусиаст
-
kosio_bmw написа::OT: малко изван темата аз от каде да взема лапи за м30 за монтаж в е30
продават се на метър по скалдовете за черни метали,и добре заредените железарий

Еи Геца кои сложи тоя мотор там бе

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
Мотора го сложих аз и инсталацията я свалих аз и не е рязана, това са остатъчни парчета от седмицата , които не вършат работа и ще се ползват за нещо друго може би
Та на въпроса за мотора какви забележки имаш, може нещо да се подобри ли още, приемам всякакви забележки и съвети за подобряване на работата
На колегата за лапите- отговор на лично- иначе 1500лв излиза монтажа в готов и завършен вид - качваш се и палиш гумите
Та на въпроса за мотора какви забележки имаш, може нещо да се подобри ли още, приемам всякакви забележки и съвети за подобряване на работата
На колегата за лапите- отговор на лично- иначе 1500лв излиза монтажа в готов и завършен вид - качваш се и палиш гумите

- cursed_in_eternity
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i 93год.
- Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
- Детайли за колата: Къса ми нервите!!!
Леле
!!!Супер яка тема,поздравления за детаилните обяснения и снимки колега!Въпреки че не ми върши работа на мене
я изчетох цялата и се надявам да има повече такива теми завбъдеще

я изчетох цялата и се надявам да има повече такива теми завбъдеще

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
gecata73 написа:Мотора го сложих аз и инсталацията я свалих аз и не е рязана, това са остатъчни парчета от седмицата , които не вършат работа и ще се ползват за нещо друго може би
в тези 1500 лв какво се включва (радиатори ,кардани,генерация,лапи и др.)
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
Геца, разбрах, че радиатора е пристигнал. Докъде сме? Не звънкаш... В четвъртък следобед го дават слънчево с положителни температури, ако трябва ще почовъркаме.
При мен ситуацията е следната - ти трябва само да подвадиш кабелите, пък другото баджо ще го прави. Днес или утре ще взема 30 амперов ключ на 12 волта и бутон... При всички положения утре ще ти звънна.
При мен ситуацията е следната - ти трябва само да подвадиш кабелите, пък другото баджо ще го прави. Днес или утре ще взема 30 амперов ключ на 12 волта и бутон... При всички положения утре ще ти звънна.
BMW Crash master
радиатора не стана и сега пак търся, много е студено и нещо не ми се студува, то като останат накрая дребните неща , чак не ми се почва щото знам че ще свърши и ще трябва с нещо друго да се хванем
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
нещо много студено, не става за работа, смятам след нова година да я наклападисаме на бързо и да и чуем звука
Все още търся някакви чертежи за задни апарати от е36 с единичен диск, че в тая студ не ми се захваща да ги мъдрувам ама като гледам накрая така ще стане
Все още търся някакви чертежи за задни апарати от е36 с единичен диск, че в тая студ не ми се захваща да ги мъдрувам ама като гледам накрая така ще стане
Честита Нова Година на всички, много успехи, здраве и безаварийни километри на всички
Вече имам и радиатор от 325 тдс и се надявам през другата седмица да придобие вид на изглед, а и да и чуем гласа вече
Успех на всички захванали се с някаква щуротия да я доведат до край.
Вече имам и радиатор от 325 тдс и се надявам през другата седмица да придобие вид на изглед, а и да и чуем гласа вече
Успех на всички захванали се с някаква щуротия да я доведат до край.