...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Мого вероятно проблема ти е от електронния блок на карба,т..е едно като буркан с бяла капачка от който излизат 2 вакуума. При всички положения е нещо по електрониката. Сега ще почнат да те обеждават (майсторите по сервизите) да си вземеш ремонтен комплект за карба, който струва сто и....... лева. Намери някой който разбира от карбове и да го разрови, при мен тук в Пловдив така ми го оправиха!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Тая джаджа е регулатора на аванса, работи на вакумен принцип, единия край е във входяштия колектор другия е в делкото, разлика може и да не усещаш, ама тва е заради качествените горива в БГ
иначе е за правилната работа на мотора нека си е включено
Жълтата букса не знам за къде е, или поне от снимката не мога да я разгадая

Жълтата букса не знам за къде е, или поне от снимката не мога да я разгадая

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
мани тоз карб слагай един инжекцион поне вече такива е-30ки ги има много на части. не е голяма философията ама поне с инжекцията забравяш за подобни проблеми 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ей човеко,спри се вече,сам се питаш и си отговаряш..
то вече и кенефът ти му омръзнало от тебе,и иска да си ходи,ама си курназ момче,упорит и не го оставяш на мира..
най-добре си дай банковата сметка,да съберем едни 3000лв и да те зарадваме с добро е30,та да си отдъхнете-ти и сегашната ти кола и целия форум..
ако нямаш сметка,тогава почакай до събора,да се съберат всички,да донесат всичките си части,литература,познания и дружно да бъде ремонтирана тази кола,дето сън не спиш от нея
то вече и кенефът ти му омръзнало от тебе,и иска да си ходи,ама си курназ момче,упорит и не го оставяш на мира..
най-добре си дай банковата сметка,да съберем едни 3000лв и да те зарадваме с добро е30,та да си отдъхнете-ти и сегашната ти кола и целия форум..
ако нямаш сметка,тогава почакай до събора,да се съберат всички,да донесат всичките си части,литература,познания и дружно да бъде ремонтирана тази кола,дето сън не спиш от нея

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче