335 tоuring
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Re: 335 tоuring
Днес приготвихме двигателя за вадене и утре ще го местим в новото му жилище
, надявам се всичко да мине успешно откъм атмосферни условия щото работим навън, но за да се види през какво сме минали днес :

с тези поръчни инструменти постигнахме заветни постижения днес- за да ти стане хубаво накрая трябва да се премине през много гадости- е сега ми е екстра на червено винце с мезенце на топло след брулещия вятър който ни духа днес почти цял ден
утре ще видим какво ще стане щото се очертава бая ударна група - откъм пиене поне пък ще видим кой колко ще работи

с тези поръчни инструменти постигнахме заветни постижения днес- за да ти стане хубаво накрая трябва да се премине през много гадости- е сега ми е екстра на червено винце с мезенце на топло след брулещия вятър който ни духа днес почти цял ден
утре ще видим какво ще стане щото се очертава бая ударна група - откъм пиене поне пък ще видим кой колко ще работи
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Леле човек , как се стреснах, като видях снимката преди да прочета коментарите си помислих, че си рязал тунела на Е30-та . Щото пак нещо не пасва , и трябва да се магери допълнително .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
Хе-хе, Геца нали знаеш да се направи не е като да се каже... Възникват един куп непредвидени и адски досадни и времеемки условности... По-добре кажи, че утре що го помъчим, ще му се помолим, пък ако е рекъл господ ще стане. На мен още ми свири вятъра в ушите пък не знам за тебе...
И за утре си приготви хубав секач, по-голям чук, въжета и всичко там каквото се сетиш... пък аз ще взема винце
Че имаш и още едни шестима да събуждаш
И за утре си приготви хубав секач, по-голям чук, въжета и всичко там каквото се сетиш... пък аз ще взема винце

Че имаш и още едни шестима да събуждаш

BMW Crash master
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
абе у ващо село за ъглошлайф не сте ли чували бе?
(тва в кръга на шегата разбирасе да не ми се засегне някой)

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
E30_M_Tech_ll написа:абе у ващо село за ъглошлайф не сте ли чували бе?(тва в кръга на шегата разбирасе да не ми се засегне някой)
Ти не останаха такива, дет да ти се засягат...

- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
E30_M_Tech_ll написа:абе у ващо село за ъглошлайф не сте ли чували бе?(тва в кръга на шегата разбирасе да не ми се засегне някой)
Ние ток нямаме ти за ъглошлайф говориш...

BMW Crash master
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
у наше село сме чували за ъглошлайф но там където е колата няма наблизо ток...
геца утре ше видя ако дойдат едни агенти здрави като бикове и почти толкова умни дапомогнат да извадим жИлязото
пък щом ше има и виняк от Дамян още по арно...
геца утре ше видя ако дойдат едни агенти здрави като бикове и почти толкова умни дапомогнат да извадим жИлязото
пък щом ше има и виняк от Дамян още по арно...
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
стига бе
без ток наистина е тегава работа... че и в тоя студ.... ясно защо така налитате на виното 

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
gecata73 написа: отзад също ще е с главини от от е36 и дискове и апарати, та по въпроса ако някой има шаблон за монтаж на обикновени апарати от е36 и ако може да услужи с инфо ще съм много благодарен
някой,знаещ и можещ,да помогне на колегата-как се слага апарат от е36/заден/на ушите на е30 с дискови?
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
gecata73 написа:Днес приготвихме двигателя за вадене и утре ще го местим в новото му жилище, надявам се всичко да мине успешно откъм атмосферни условия щото работим навън, но за да се види през какво сме минали днес :
колега би ли казал за нас незнаещите за какво е това рязане

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
много правилно , в полеви условия понякога се получава така, но мотора е вече вън и сигурно днес ще го качваме
Наложи се да бъдат премахнати всички стърчащи неща от блока

лапите паснаха от раз, все едно за този мотор са правени

тука се наложи да прекарам резбата, защото лапата стъпва на долната дупка

лапата ляга като у тях си

а това е скоростната кутия

И най-накрая вече е вътре- ма той за там си е правен, легно на лапите от раз без проблем

Това се получи за 10 минути мъка докато го напътстваме за да не се заблуди нещо и да земе да не стане, ама стана от раз и това най-много ме радва
утре продължаваме с механичните работи и ще има още инфо и от долу

лапите паснаха от раз, все едно за този мотор са правени

тука се наложи да прекарам резбата, защото лапата стъпва на долната дупка

лапата ляга като у тях си

а това е скоростната кутия

И най-накрая вече е вътре- ма той за там си е правен, легно на лапите от раз без проблем

Това се получи за 10 минути мъка докато го напътстваме за да не се заблуди нещо и да земе да не стане, ама стана от раз и това най-много ме радва
утре продължаваме с механичните работи и ще има още инфо и от долу
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M

e не вярвах че тая година ще го качите . Браво!
Остава и с окачването да се справиш да съм още по доволен , и аз да направа некой ъпгрейт

скорости ? кардани ? диф ?
Радиатор какъв рече че ще е ?