скромно 316
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Може 316 да дигне 200,ама вече на 205 и прекъсва,така че стига сте искарвали човека че лъже 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- niko_first
- младши ентусиаст
-
аре бе хора, човека е вдигнал 200 кво толкова
човека според мене си казва истината инече щеше да каже 2xx

човека според мене си казва истината инече щеше да каже 2xx

само гасссс на ИС-ката
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
вчера по леко неприятен начин ми провериха скоростомера. при 92 км/ч реални показва 100 км/ч 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Според мен ако е в идеално състояние, по леко нанадолнище, с 5 човека с подходящо настроение и добри метереологични условия с подходящо атмосферно налягане, може и да ги вдигне по километраж 200 км/ч едно Е30 316.
Мойта например и дават по книжка макс. 195 км/ч (това по книжките е макс. скорост, която може да поддържа), но по километраж си ги прави 220. Бавно, но ги прави
Между другото има Е30 316 с оборотомер стандартно, аz имах такова и си беше оригинално (не вярвам кухия австриец да е сменял таблото). 

Мойта например и дават по книжка макс. 195 км/ч (това по книжките е макс. скорост, която може да поддържа), но по километраж си ги прави 220. Бавно, но ги прави

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Ето имаме печеливш с 220 км/ч
.. но съм сигурен че на мнозина им вдигат дори повече 316ките ,ама от скромност мълчат 

Alexi написа:Ето имаме печеливш с 220 км/ч.. но съм сигурен че на мнозина им вдигат дори повече 316ките ,ама от скромност мълчат
Мойта е 318 М43, не говорех zа 316 със 220. Каzах го просто zа сравнение, че едно е максималната скорост по книжка, която може да се поддържа, друго е какво може да се вдигне ако и иzвадиш душата по нанадолнище, а съвсем трето е ако те zасечат в оргаzъма с радар колко реално ще покажеш

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
аз на 3-D drive school какво правя на 318ката на аутобана мани бегаи бегаи мани
ТДС - Турбо Див Селянин
за 316 ката и скоростите
абе колеги, не знам какво пише по книжките и дали са им фабрично развалени скоростомерите, ама аз миналия септември си купих 316-ка с 4 скорости на 204 000км (реални). година на производство 1984г.
тествах я с 3-ма души до Пловдив за панаира
вдигнах до малко над 180км/ч и понеже ми се видя нестабилна (не е добре регулирана отпред) намалих - иначе колата продължаваше да ускорява.
гумите бяха всесезонки 14 цолови 175 MATADOR.
ако не се лъжа карах с 98.
но това което ми направи впечатление, че тази 20 годишна кола не се затрудни да ги вдигне тия 180км/ч, а и още искаше
обаче мотора ревеше без пета като звяр
тествах я с 3-ма души до Пловдив за панаира
вдигнах до малко над 180км/ч и понеже ми се видя нестабилна (не е добре регулирана отпред) намалих - иначе колата продължаваше да ускорява.
гумите бяха всесезонки 14 цолови 175 MATADOR.
ако не се лъжа карах с 98.
но това което ми направи впечатление, че тази 20 годишна кола не се затрудни да ги вдигне тия 180км/ч, а и още искаше
обаче мотора ревеше без пета като звяр
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
316 само 100 коня ааа.....
Колеги както знаем дветете стрелки се движат заедно,само на 5тааа скорост,а колегата се спуска сигурно от ВАКАРЕЛ аааа?

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5