Е аиде отново със е30 (доста снимки)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Апр 2008, 14:17

Разглеждам снимките вече маса време :mhihi: и реших да попитам :

1. Корите на вратите доста интересно изглеждат с подготовката за озвучението - колата много яко кар-аудио ли има та е правен такъв ъпгрейд ,изглежда супер дизайна според мен ,облагородени са ,че оригиналните са малко :help:

2. Тази гъзария с печката :arrow: направо всичко що е Е30 - на пастет :shock: Дистанционно си имаш, подгрев на седалките ,абе не е като да не е комфортна 8)

п.с. Като си дойдеш в БГ ,отиваме на писта Дракон и ще се повозим едно хубаво :twisted: Предполагам кръгче няма да ми откажеш :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 07 Апр 2008, 14:41

:bowdown: :bowdown: :yes: Уникална красавица е :++
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Апр 2008, 14:53

:shock:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 07 Апр 2008, 17:42

Уникална е Божо...Може би по-добре оборудвана Е30ка не съм виждал...Чистачките на фаровете са рядкост, чек контрол при 318is не съм знаел че има (мислех си че въобще не се предлага), за печка пък да не говорим...
Евала ...добре дошъл в отбора и много безавариини усмивки...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 07 Апр 2008, 22:28

Благодаря о6те веднъж за пожеланията от толкова много и много от тях заклети е30 фенове.

4естно казано колата ме грабна веднага, но понеже нямах веднага къде да я държа я полу4их 4ак 10 дена след като я капарирах. През тези 10 дни бях в настроения от „колата е жестока, купувам я за6тото такава няма да намеря скоро отново“ до „Аз може би съм луд да дам толкова пари за 20 годи6на кола“.
Но кое настроение надделя е ясно. И многото мнения в тази тема ми казват 4е не съм сбъркал.

И всяка подобна е30ка си има своя история и аз мисля да разкажа каквото знам>

Колата е 91. До 95 е била на БМВ представителство в едно град4е като служебна. Колата е била просто едно голо е30 купе. И 95 е купена от 4овека от които я купих аз. Тои тогава е бил на 18- зву4и пла6е6то- teenager прави тунинг на BMW. Но за 6тастие пи4а е работил само с оригинални 4асти и доста 4исто се е справил според мен (все пак мом4ето не бе6е съвсем глупаво- в момента пи6е доктурантура по генетика за лекарство против рак). Та в момента единствената при4ина да продаде колата е 4е не е минал преглед заради проблем с ръждата (които аз на първо място 6те трябва да отстраня).
Интересно е как проте4е купуването- тои бе6е пуснал обява в е30.де само с маил за връзка. Аз за 6тастие бях в отпуска в този ден и видях обявата на обяд. Писах му веднага с моита цена и обе6танието 4е няма да продавам колата на 4асти. Така 4е бе6е търг с таино наддаване по маила. Договорихме се за цената по телефона и после място за сваляне няма6е за6тото има6е о6те 50 ду6и които имаха интерес.
Както и да е 4е се увлякох- 4овека на есен пак 6те си купи е30ка, но кабрио.

А на мен ми даде 2 огромни папки с вси4ки документи и сметки от 1995 до днес. Мислех да сумирам колко пари е дал об6то не се отказах- много са.

Penchev написа:1. Корите на вратите доста интересно изглеждат с подготовката за озвучението - колата много яко кар-аудио ли има та е правен такъв ъпгрейд ,изглежда супер дизайна според мен ,облагородени са ,че оригиналните са малко :help:

2. Тази гъзария с печката :arrow: направо всичко що е Е30 - на пастет :shock: Дистанционно си имаш, подгрев на седалките ,абе не е като да не е комфортна 8)

п.с. Като си дойдеш в БГ ,отиваме на писта Дракон и ще се повозим едно хубаво :twisted: Предполагам кръгче няма да ми откажеш :mhihi:

1. Ми водят се Jehnert Doorboards и маи са много търсени за6тото му се иска6е да ги задържи. Зву4аха добре, но понеже усилвателя не го закупих в момента не са вързани о6те.
2. Подгрева е за задните седалки ! Те са от М3 само за двама. Предните бяха Рекаро електри4ески (Дилян маи продава6е такива преди 2-3 години), но за тях и дума не дава6е да стане да ги продава.
3. Кръг4ето го има6 разбира се.

DrivinGGoD написа: Може би по-добре оборудвана Е30ка не съм виждал...Чистачките на фаровете са рядкост, чек контрол при 318is не съм знаел че има (мислех си че въобще не се предлага), за печка пък да не говорим....

4иста4ки са заради Ксенона (от е39 е) за6тото ксенона не топли и не може да си топи леда през зимата. А 4ек контрола не е оригинален разбирасе. Но 4овека бе6е много доволен 4е има едно от малко 4 цил е30ки с такъв

ПС. Само да призная не6то. В листа на екстрите не фигура климатик. Но може би някои се е подвел по коп4ето. То е там за6тото 4овека не еискал да връзва ел. Рекарото към контактния клю4. Така 4е от там се дава6е захранване към него. Но аз кола с климатик си имам- трябва ми fun mashine :lol:
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 07 Апр 2008, 22:43

Това с подгрева на задните седалки ме разби :shock: Сигурен ли си че наистина го има? А ако го има, работи ли? :roll: :shock:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 07 Апр 2008, 23:04

има го. отзад съм сядал само на 6ега и не съм го вклю4вал тогава. Но седеики отпред съм го вклю4вал и двигателя се товари... предполагам 4е функционира.
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Апр 2008, 1:23

Абе нямам думи направо :shock:
Много се радвам за теб защото ти си Е30 фен 8)

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 09 Апр 2008, 16:39

Я сподели нещо повече за самонатягащите се колани в завой :bowdown: :twisted: :mhihi:
Take Me to the Hospital...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от щирлиц » 09 Апр 2008, 20:26

евала колега колата е невероятна сьс здраве да си я караш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 09 Апр 2008, 22:12

lazaronni написа:Я сподели нещо повече за самонатягащите се колани в завой :bowdown: :twisted: :mhihi:

има една кутиика която виси в багажника. В нея има топ4е което когато си в завои излиза от баланса си в центъра и прави контакт в стената. Това подава сигнал към електромотор4етата (на снимката лежат откоп4ани само мотор4етата на седалката) които са в основата на колана и тои се донатяга.
След като ги пробвам на писта 6те ги видим дали имат ефект.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Апр 2008, 22:55

еееее,ти се уля с нестандартни екстри :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 16V » 09 Апр 2008, 23:32

бравос много красива ;)

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 10 Апр 2008, 10:05

Dr.Schnaps написа:
lazaronni написа:Я сподели нещо повече за самонатягащите се колани в завой :bowdown: :twisted: :mhihi:

има една кутиика която виси в багажника. В нея има топ4е което когато си в завои излиза от баланса си в центъра и прави контакт в стената. Това подава сигнал към електромотор4етата (на снимката лежат откоп4ани само мотор4етата на седалката) които са в основата на колана и тои се донатяга.
След като ги пробвам на писта 6те ги видим дали имат ефект.

:shock:

Само да не стане някой ден да не те пуснат да слезеш от колата :mhihi: ;)
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от бебето » 11 Апр 2008, 0:08

Лелеееее :++ :++ :++ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :P :winky: :winky: Направо нямам думи-страхотно гадже си си намерил!Да си я караш със здраве и с мноооого кеф,иначе ще ти я взема,да знаеш :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E30