Concept Е30 ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
Мен лично вариант номер 3 най-много ми допада - ето ти нещо върху което може да помислиш - може да боядисаш само броните и лайсните черни, като оставиш праговете и престилките под броните червени - ще се получи красиво, защото четното ще е само като акцент. Може да направиш същото като също боядисаш предния, задния капак и тавана. При тоя случай - пак имаш 2 варианта - може да боядисаш до ръба на калниците или само до там, където ти свършва капака - мисля, че второто ще е по сполучливо. Също може да помислиш и за вариант в който да боядисаш колата в един цвят от горе до ръба на калника и също да боядисаш броните и лайсните - това ще остави само една ивица отстрани която да е в другия цвят - в такъв случай мисля, че ще е по хубаво ивицата която ще оставиш да е в някакъв по ярък цвят, като на пример дразнещо оранжево (не мога по добре да го опиша тоя цвят) като от поста на petio_petiov. Ае отнесах са ... идеи много - само пара да има
ПС: според мене при всички случаи - задължително трябва да разкараш Блинг-а от прозорците

ПС: според мене при всички случаи - задължително трябва да разкараш Блинг-а от прозорците

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
На мен най ми допада червена с черни капаци преден и заден и покрив, а джантите да не се барат, да си останат сиви, обаче аз не бих боядисал и колонките и огледалата в черно, самия покрив само и капаците
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе ако и боядисаш само калниците черни ще е най-яко! Предните два и задните два...хем ще е готино, хем ще е кичозно, хем ще е циганско, хем ще е уникално
Не това в кръга на шегата!
Сериозното е че не знам що си се спрял на тея два цвята но ако са те на мен най ми допада с черните капаци и таван, ама се чудя дали няма ад е по-добре да са си 1червени колонките

Сериозното е че не знам що си се спрял на тея два цвята но ако са те на мен най ми допада с черните капаци и таван, ама се чудя дали няма ад е по-добре да са си 1червени колонките

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
И една по-различна гледна точка извън контекста....... 

Последна промяна МРЪСНИЯТ_ХАРИ на 07 Дек 2007, 15:30, променена общо 1 път
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
ти знаеш ли че златистото много ме кефи, но със златисти джанти.
айде някой да направи моля такава е 30-ска с 4-ри врати едноцветна
с червено ярко, тревисто зелено, бяла с ленти,няколко сини с няколко нюанса, жълто патешко, като се ползват за джанти ббс-ките 15, и ниска кола.
благодаря, защото стана време да си купувам боя, а не съм избрал цвят, че от догодина с тия водни боички.
айде някой да направи моля такава е 30-ска с 4-ри врати едноцветна
с червено ярко, тревисто зелено, бяла с ленти,няколко сини с няколко нюанса, жълто патешко, като се ползват за джанти ббс-ките 15, и ниска кола.
благодаря, защото стана време да си купувам боя, а не съм избрал цвят, че от догодина с тия водни боички.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
За това нищо не споменахте. Цвета се е получил матов, но си го представете лакиран

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Хареса ми най-първия вариант,плюс черните фарове и едно ксенонче....ще стане екстра
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
The 5th element написа:Хареса ми най-първия вариант,плюс черните фарове и едно ксенонче....ще стане екстра
Колата има и Ксенон и черна хела оригинълдъ

Диляне, избрах си черно и червено, защото основния цвят на колата е червен и всичко останало е черно. Като я пребоядисвам пак основния цвят ще е червен, щото не ми се ходи в КАТ

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
пръснете са и джантите черни с червен борд ..
ето нещо такова като на снимката
а по закон мисля, че основния цвят траа е 80% за да не ти правят проблем ... но не съм сигурен .. трябва да се провери

ето нещо такова като на снимката
а по закон мисля, че основния цвят траа е 80% за да не ти правят проблем ... но не съм сигурен .. трябва да се провери
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
най-добрия варянт които ми изниква в главата е следното
черен капак черен таван черен багажник+спойлера (може би без да се почерняват колоните
)
+ черните джанти които са сложени в самото начало но с такъв червен борд както показа Sharo
би било интересно някой да го направи на фотошопа
или ще е турбо яко или турбо цигания
май няма да има средно положение
П.П. каквото и да решиш ти желая успех
хубаво е да има хора които не искат да са едни от всички 

черен капак черен таван черен багажник+спойлера (може би без да се почерняват колоните

+ черните джанти които са сложени в самото начало но с такъв червен борд както показа Sharo

би било интересно някой да го направи на фотошопа

или ще е турбо яко или турбо цигания

П.П. каквото и да решиш ти желая успех

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i