Що е то...?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Paff » 16 Мар 2007, 15:36

на мен лично най много ми харесва като цвят делфин-металик ,на е30 стои нечовешки просто

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Мар 2007, 16:42

мда и на мен ми е любимият. другия цвят е черно ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 18 Мар 2007, 18:33

Явор написа:не,че да се заяждам,ама за мен червеното е най неприятния цвят за е30 :confused: нещо хич не му тича......еее,освен ако е някоя "изрудщина" :winky:

Ама нали знаеш че това е лично твое мнение..Има хора , който много ги кефят червени Е30ки.
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Мар 2007, 18:37

pepibmwe30 написа:
Явор написа:не,че да се заяждам,ама за мен червеното е най неприятния цвят за е30 :confused: нещо хич не му тича......еее,освен ако е някоя "изрудщина" :winky:

Ама нали знаеш че това е лично твое мнение..Има хора , който много ги кефят червени Е30ки.

Има червено и червено, на Иван Петров и на Дилян старото комби са Брилянтрот. То зависи от светлината има един момент в който седи като лютеница, тогава не е готино. БМВ имат и още един червен цвят и това е Циноберрот, това е цвета според мен. На Дилян цвета ходи повече на е36, а на ае30ката е циноберрота. Той е почти еднакъв с Ферарирот. А по въпроса с червеното, ми всички спортни коли са червени, това е цвета на спорта, па и е най-големата пичеловка, дикел се отдалеч

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 19 Мар 2007, 1:33

Сони, цвета е такъв когато не е уцелен добър и когато е избелял поради това че боята на беше хубава ;) Като беше преясно пръсната нямаше момент дето да е като лютеница ;) Мен пък тоя другия кърваро червения дето е по-тъмен не ме кефи толкова ;)
Всеки с вкуса си...казало кучето и си облизало.... :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 19 Мар 2007, 4:38

Абе червено да е каде Сони вика дикел се отдалеч :mhihi: . За Е30 според мен или черно или червено но в Германия видях някакво тъмно маслено зелено с перлички и направо ми паднаха очите. Което май води на мисълта, че и боята и бояджията имат значение. Когато е добре подбрана и хубаво пръсната колата седи добре независимо от цвета ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от sonny » 19 Мар 2007, 10:51

Дилян Пенчев написа:Сони, цвета е такъв когато не е уцелен добър и когато е избелял поради това че боята на беше хубава ;) Като беше преясно пръсната нямаше момент дето да е като лютеница ;) Мен пък тоя другия кърваро червения дето е по-тъмен не ме кефи толкова ;)
Всеки с вкуса си...казало кучето и си облизало.... :mhihi:

Въпрос на вкус брат, аз се бях зарекъл червено БМВ да невзимам, ама нали виждаш. Това ми е един от любимите цветове, ама нещо кат се загледах един път, много червени имаше, а аз съм леко киселяк и необичам нещо да го има в повече ;)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 19 Мар 2007, 11:17

Аз за това си взех сиво и ръждясало :mhihi: Щото други такива няма с тоя цвят и с толкова ръжда :mhihi:
Изображение

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 19 Мар 2007, 11:55

Ко се оплаквате, мене ме бъркат с циганите тука има 3-4-ма със същия цвят е30ки :(
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 19 Мар 2007, 23:57

Стискаме зъби, вижда му се края :twisted: очаквайте снимки при следващото ми ходене че днес не си носех апаратчето 8)
Изображение

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 23 Мар 2007, 16:45

sonny написа:Има червено и червено, на Иван Петров и на Дилян старото комби са Брилянтрот. То зависи от светлината има един момент в който седи като лютеница, тогава не е готино. БМВ имат и още един червен цвят и това е Циноберрот, това е цвета според мен. На Дилян цвета ходи повече на е36, а на ае30ката е циноберрота. Той е почти еднакъв с Ферарирот. А по въпроса с червеното, ми всички спортни коли са червени, това е цвета на спорта, па и е най-големата пичеловка, дикел се отдалеч

Аааааа за пичеловките ще поспориме относно цвета,къде отидоха старите традиции с класическия черен цвят
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Мар 2007, 18:17

Дилян Пенчев написа:Стискаме зъби, вижда му се края :twisted: очаквайте снимки при следващото ми ходене че днес не си носех апаратчето 8)

айде бате да се радваме ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Аватар

Мнение от sonny » 23 Мар 2007, 18:19

Волния Уили написа:
sonny написа:Има червено и червено, на Иван Петров и на Дилян старото комби са Брилянтрот. То зависи от светлината има един момент в който седи като лютеница, тогава не е готино. БМВ имат и още един червен цвят и това е Циноберрот, това е цвета според мен. На Дилян цвета ходи повече на е36, а на ае30ката е циноберрота. Той е почти еднакъв с Ферарирот. А по въпроса с червеното, ми всички спортни коли са червени, това е цвета на спорта, па и е най-големата пичеловка, дикел се отдалеч

Аааааа за пичеловките ще поспориме относно цвета,къде отидоха старите традиции с класическия черен цвят

ти па къде се обди в А групата ве хаспел :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 23 Мар 2007, 23:41

Лично за мен най-добрия цвят за Е30 е Жълтия. Страхотно просто! Червеното също е яко, ама в съпровод с добри джанти :D .. иначе за мен другата лудница е черна Е30 с оранжеви джанти :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 24 Мар 2007, 0:15

Turbo-Lag написа:Ко се оплаквате, мене ме бъркат с циганите тука има 3-4-ма със същия цвят е30ки :(
да ве :D само дето те нещо не по из-цъскват/ а вместо този звук се чуват лагери,повдигачи и жестоко криваща имитациа на музика някаква цигания :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30