I Love Plovdiv...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Re: I Love Plovdiv...
delas_328 написа:Ами знаел си че не му е чиста работата на Росенчо и пак си отишъл,пич сърди се на себе си целия Пловдив знае за него ,поинтересувай се преди да отидеш,поразпитай !!!!
А защо Росен не напише нещо в своя защита !!!!
Моето лично мнение е че е професионалист има познания,работи момчето,но всеки си е башка луд,защо му трябваше да си петни името за някви тъпи катализатори и шперове !!!!
Но негова си работа и пак има риби който ходят при него !!!!
Кофтито е че в БГ е така ,някой като направи име и паричка и започва да се мисли за велик и незаменим,но не е така днес лъжеш утре теб те излъжат или ти се върне под друга форма !!!
Не че нещо колега,но... на Росен работата му е знаем целия град... аз знам 3 коли правени от него Едната изгоря,2рата блокира 500 метра след като излезна от там(липса на центровка и тем подобни,но м30 мотор така си работил и клапаните щяли да се напаснат след 500 км

Лично мнение от там далеч!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Колега незнам как се здържаш, но аз ако бях щях да полудея и да го изтрепа на тоя
Дано да ти мине бързо 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Как се вика прочетох всичко, ама вие хора как я мислите тая работа, да му мине на човека (Златко), как се преглъщат хиляди левове, безброини часове тръпнене в очакване на крайния резултат, който се учаква да е перфектен екземпляр, и накрая след "Н" на брой километри, алез капут. Щото помня времето когато я правеше и сваля катрери и цифра неща да подменяш с нови, без да пестиш и лев, с пълното съзнание и идея, че ще стане перфектната кола, за ЦЯЛ ЖИВОТ, и сега кво някой си играл на пъзем за хиляди левове, ама с чъжди пари и нищо. Според мен, трябва да му търсиш отговорност на този "герой" .
П.П. на нас ни е лесно, седим си тука пред PC-то и си цъкаме, ама пара и време не сме давали, нито страст.
П.П. на нас ни е лесно, седим си тука пред PC-то и си цъкаме, ама пара и време не сме давали, нито страст.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Истината в България е такава, автомобилите са хоби и си ги правиш сам, другото е бизнес, но тук разбран криво. Виждал съм доста метнати мотори от велики форумни величия, има още властващи, някой съм има честа да ги прибирам на въже....
Въпросния човек твърдеше, че взима 5000лв (дано не ме лъже паметта, има ги още темите назад) за смяна на мотор и нещата са перфектни...
ПРИЯТЕЛЮ знам, че ще четеш тази тема, Камен ти е налял сигурно една чанта пари, като гледах кви пари наля в колата, как мамка му резна и катализаторите от м20-та?
Въпросния човек твърдеше, че взима 5000лв (дано не ме лъже паметта, има ги още темите назад) за смяна на мотор и нещата са перфектни...
ПРИЯТЕЛЮ знам, че ще четеш тази тема, Камен ти е налял сигурно една чанта пари, като гледах кви пари наля в колата, как мамка му резна и катализаторите от м20-та?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Де ги слагат за по 5бона бре
тва явно съм го пропуснал

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
То да беше само катализатора на Девойката... него го "преглътнах" почти без да ми мигне окото, но това ме накара да сваля главата и се оказах много прав - метната ей така, нито обслужена, нито нищо, водачите имаха износване 3 ДЕСЕТИ...
Пак казвам, ако взема да се разпиша колко лайна и скраперии съм оправял близо две години откакто съм си взел жУвотното от него, няма да ми стигнат 10 плътни страници... колата се запали и по магистралата от неговите технически "решения", едвам успях да я угася... Четете тук: http://e30reload.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=76 Макар че в темата го спестявам, аз знам защо е пропаднала тръбичката с маркуча върху генерацията...
Някъде стегнато ненужно зверски, на други места хлабави болтове, абе направо две години си ме гонеше параноята и препипвах всичко, откъдето е "минал" Росито...
За мизериите по двигателната електроника не ми се и пише, че и тука ще е един отделен роман, накрая се принудих да си купя DIS GT1, за да си оправям аварийните режими на мотора сам. То не бяха проблеми с подвързване на електронни елементи, а от друга страна вързани излишни дублиращи модули, дето един през друг вкарваха мотора в авария. То не бяха и фантасмагории за несъществуващи аварийни режими, предизвикани от липсата на Е32-ков АБС, та се съсипа перфектно работеща АБС система от Е38, освен че олекнах с една добра сума да закупя Е32-ов АБС съвсем ненужно (но това е само финансова капка в морето, образувано от проба-грешките на нашия анимационен герой).
Бах се зарекъл, че няма да пиша повече, ама как да се сдържиш...

Пак казвам, ако взема да се разпиша колко лайна и скраперии съм оправял близо две години откакто съм си взел жУвотното от него, няма да ми стигнат 10 плътни страници... колата се запали и по магистралата от неговите технически "решения", едвам успях да я угася... Четете тук: http://e30reload.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=76 Макар че в темата го спестявам, аз знам защо е пропаднала тръбичката с маркуча върху генерацията...
Някъде стегнато ненужно зверски, на други места хлабави болтове, абе направо две години си ме гонеше параноята и препипвах всичко, откъдето е "минал" Росито...
За мизериите по двигателната електроника не ми се и пише, че и тука ще е един отделен роман, накрая се принудих да си купя DIS GT1, за да си оправям аварийните режими на мотора сам. То не бяха проблеми с подвързване на електронни елементи, а от друга страна вързани излишни дублиращи модули, дето един през друг вкарваха мотора в авария. То не бяха и фантасмагории за несъществуващи аварийни режими, предизвикани от липсата на Е32-ков АБС, та се съсипа перфектно работеща АБС система от Е38, освен че олекнах с една добра сума да закупя Е32-ов АБС съвсем ненужно (но това е само финансова капка в морето, образувано от проба-грешките на нашия анимационен герой).
Бах се зарекъл, че няма да пиша повече, ама как да се сдържиш...

Lenco написа:Истината в България е такава, автомобилите са хоби и си ги правиш сам, другото е бизнес, но тук разбран криво. Виждал съм доста метнати мотори от велики форумни величия, има още властващи, някой съм има честа да ги прибирам на въже....
Забравяш също така, че някой от старите ентусиасти го боготворяха, но никой нито дума за катализатори и шперчета. Явно много са били облъчени от червената звезда на шлосера. Баретата сигурно е добър човек, щото ако не беше щяхме да го гледаме в "темата на нова" .
Колега жив и здрав да си и отгърни нова страница за е30ката, не я отписвай! не мога да си представя как се чувстваш, но както знаеш живота не винаги ни поднася щастлив край

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- zlatko_baretata
-
-
Ето я жУвотинката, докато още бяхме заедно по пътищата:

Сега е без сърцето си, а то все едно, че съм изтръгнал и моето сърце, вече не чувствам нищо, просто си пия всяка вечер, ама не помага много...

Сега е без сърцето си, а то все едно, че съм изтръгнал и моето сърце, вече не чувствам нищо, просто си пия всяка вечер, ама не помага много...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Значи се чувстваш като кроки
така е при първо поломено е30

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- zlatko_baretata
-
-
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- zlatko_baretata
-
-
Нямам.
Ама нали си гледам смления мотор всяка вечер преди да се прибера, та "клиповете" се въртят докато уж спя.
Ама нали си гледам смления мотор всяка вечер преди да се прибера, та "клиповете" се въртят докато уж спя.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Чувството е многоооо гадно 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Lenco написа:Истината в България е такава, автомобилите са хоби и си ги правиш сам, другото е бизнес, но тук разбран криво. Виждал съм доста метнати мотори от велики форумни величия, има още властващи, някой съм има честа да ги прибирам на въже....
5 бона?

Съжалявам много за случката ти колега ! И аз съм на мнение да се търси отговорност за случилото се..
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Все си мисля, че не трябва нещата да се оставят, просто така
След като е повредил нещо ,следва да си го плати в пълен размер
Сега от къде ще намира пари... негова си работа