335i vs 320i turbo
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
bawareca написа:kay написа:Е30 с М50Б28 турбо. Това е колата
ММММ що ли не съм чувал за М50Б28, ами просто това е М52 или 54 , обаче като ги "обдухват" задължително размонтирват вАнуса
само коляновия вал е от М52 на тая кола, разправят че железния блок на М50 се държал по-добре като е надут

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
bawareca написа:И момчета , като направите по една две коли с турбо или engine swap , тогава давайте мнения , щото много рядко се получава това което човек очаква
ми дай ти едно мнение , кво толкова , няма да ти вземем бизнеса

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
b2 написа:bawareca написа:И момчета , като направите по една две коли с турбо или engine swap , тогава давайте мнения , щото много рядко се получава това което човек очаква
ми дай ти едно мнение , кво толкова , няма да ти вземем бизнеса
То става с опити - за това по добре да сложиш един по голям двигател и по натам ако ти е мерак го надуй, аз мисля че по добре ще се държи отколкото малък надут щото и след декомпресията имам чувството че колата при нормално каране ще е постоянно куца

Наистина че може би това е най-евтиния начин за прибиране на допълнително коне под капака, но на М20Б20 ако ги използваш за всекидневна употреба ми се струва че не е най-удачния вариант за тунинг

Аз лично се замислях на този вариант но се отказах, защото мислех че двигателя ми е в окаяно състояние и грам не вървеше както преди, появиха се и някой други проблеми който говореха че му е нужен ремонт....а вчера като свалих двигателя се удувих

Може би от гледна точка на другите хора не съм прав, но всеки си има някакви разбирания.
П.С. Оказа че че само
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4