335i vs 320i turbo

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

335i vs 320i turbo

335i n/a
49
61%
320i turbo
31
39%

Общо гласове : 80
старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 11 Фев 2005, 22:59

kay написа:Е30 с М50Б28 турбо. Това е колата :)

Ма за тая турбина трябва да режеш капака :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 12 Фев 2005, 9:27

ММММ що ли не съм чувал за М50Б28, ами просто това е М52 или 54 , обаче като ги "обдухват" задължително размонтирват вАнуса :mhihi:
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 12 Фев 2005, 9:29

И момчета , като направите по една две коли с турбо или engine swap , тогава давайте мнения , щото много рядко се получава това което човек очаква 8)
Изображение

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 12 Фев 2005, 9:34

bawareca написа:

ММММ що ли не съм чувал за М50Б28, ами просто това е М52 или 54 , обаче като ги "обдухват" задължително размонтирват вАнуса :mhihi:

само коляновия вал е от М52 на тая кола, разправят че железния блок на М50 се държал по-добре като е надут ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 12 Фев 2005, 10:11

bawareca написа:И момчета , като направите по една две коли с турбо или engine swap , тогава давайте мнения , щото много рядко се получава това което човек очаква 8)

ми дай ти едно мнение , кво толкова , няма да ти вземем бизнеса ;)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Фев 2005, 10:22

b2 написа:
bawareca написа:И момчета , като направите по една две коли с турбо или engine swap , тогава давайте мнения , щото много рядко се получава това което човек очаква 8)

ми дай ти едно мнение , кво толкова , няма да ти вземем бизнеса ;)

То става с опити - за това по добре да сложиш един по голям двигател и по натам ако ти е мерак го надуй, аз мисля че по добре ще се държи отколкото малък надут щото и след декомпресията имам чувството че колата при нормално каране ще е постоянно куца :roll: аз за това гласувах за големия двигател :arrow: турбо конете са малко гадн, имаш ги във всикоте обороти, а нали именно БМВ се гордеят с това че имат атмосферки с добра мощност в целия работен диапазон и аналогичните им турбинирани братя не могат да ги догонят ;)
Наистина че може би това е най-евтиния начин за прибиране на допълнително коне под капака, но на М20Б20 ако ги използваш за всекидневна употреба ми се струва че не е най-удачния вариант за тунинг :roll:
Аз лично се замислях на този вариант но се отказах, защото мислех че двигателя ми е в окаяно състояние и грам не вървеше както преди, появиха се и някой други проблеми който говореха че му е нужен ремонт....а вчера като свалих двигателя се удувих :arrow: всичко вътре беше като аптека - лагерите оригиналните на БМВ в перфектно състояние, колянов вал - перфектен, сегменти - перфектни, главата, клапани всичко е просто перфектно, няма нагар по бутала и клапани - просто двигател който е работил префектно, и се оказа че всичкото това идва от това че на 6-те цилиндъра ключа на сегментите се е събрал и "духа" право в картера и се губи компресията ;) Имаше и леко износен разпределителен вал и кобилици но всичко е вече в историята :lol: Не можех да сложа турбо на двигател който не е в добро състояние и първо предприех ремонт и се оказа почти безполезен но все пак двигателя е свален от колата и разглобен и ще му направя ремонта защото съм си взел всички части пък за после ще видим :idea:
Може би от гледна точка на другите хора не съм прав, но всеки си има някакви разбирания.

П.С. Оказа че че само
Изображение

Предишна

Назад към E30