моят нов тунинг проект
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и да не забравиш да портваш,тва знам от тунниг батките!
емчова броня за по-добра аеродинамика
емчова броня за по-добра аеродинамика

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- devastator
- младши ентусиаст
-
според мен тези тримата са на един ъкъл
тава са едни селски комплексарчета,който завиждат на бмв маняците
това е срамота
така ли ги учат в училище
само резелят форума
модовете спят ли
тези си просят е-бана
мнозина изгърмяха за много по-малко,та тези лигочи ли ще търпим

тава са едни селски комплексарчета,който завиждат на бмв маняците
това е срамота
така ли ги учат в училище
само резелят форума
модовете спят ли
тези си просят е-бана
мнозина изгърмяха за много по-малко,та тези лигочи ли ще търпим

- Illusion
- Бургаското явление
-
Смяташ да поставяш рекорд за най-много мнения в една тема от различни профили ли?! 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- devastator
- младши ентусиаст
-
има ли зендерки маняче,плющите ли смоличка по моренцето.аве вие да не би да се научихте да правите бмв-та покрай лодките.запомни меит НЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ Е СМОЛА!некоя друга немска ю-ботка да не сте спретнали пак на последък с номинаций за нобелова награда по грозотия и тъпотия.ей се бях виждал помиярски бмв-та ама като ваще е21нички други по-селски нема ей.замомни едно ПОВЕЧЕ ПОЛИУРЕТАНЧЕ МУ Е МАЙКАТА или както му викате вие олдскууларите СИЛИКОН НА САЛАМ.даже се питам дали такива като васспорт вредят на форума или вашите снимки на ретро повърни,тва де проекти в по-горния форум.то не е текезесарство,то не е съсипия баце,то е биг дади къстамайзарство и гетосуперстарство със смоличка и гошо от почивка рулират яката в конфитюрното отделение и мармаладения цех.
И нещо голем хакеро-познавач го раздаваш.Хакерче ли си,руутърче ли си,не та знам кви функций декларираш,ама гледай с инертните материалчета дето си ги клепете по е21ничките да седиш по далеч,че съм зодия кродил и съм на Джет Ли бричет.
И нещо голем хакеро-познавач го раздаваш.Хакерче ли си,руутърче ли си,не та знам кви функций декларираш,ама гледай с инертните материалчета дето си ги клепете по е21ничките да седиш по далеч,че съм зодия кродил и съм на Джет Ли бричет.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
devastator написа:има ли зендерки маняче,плющите ли смоличка по моренцето.аве вие да не би да се научихте да правите бмв-та покрай лодките.запомни меит НЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ Е СМОЛА!некоя друга немска ю-ботка да не сте спретнали пак на последък с номинаций за нобелова награда по грозотия и тъпотия.ей се бях виждал помиярски бмв-та ама като ваще е21нички други по-селски нема ей.замомни едно ПОВЕЧЕ ПОЛИУРЕТАНЧЕ МУ Е МАЙКАТА или както му викате вие олдскууларите СИЛИКОН НА САЛАМ.даже се питам дали такива като васспорт вредят на форума или вашите снимки на ретро повърни,тва де проекти в по-горния форум.то не е текезесарство,то не е съсипия баце,то е биг дади къстамайзарство и гетосуперстарство със смоличка и гошо от почивка рулират яката в конфитюрното отделение и мармаладения цех.
ШШшшш алооо я се осъзнай малко бе... Ти като толкова си отворен надали и кола имаш.. Завит усещам в твоите разширени зеници.... Завист в падащите бучки от носа ти... Ко да праишшш Изсмърка колата айде сега и да поспамиш шот другия месец и пари за нет няма да има...
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ех, ама все тия е21-ци са ти в устата. Все си мислех, че е е30 подфорума, ама то и ти не си наясно както не ти е ясно и от кой пол си и някои други неща, ама нали си много наясно с колите и то си личи така от последните ти мнения от последните ти профили...
Евала на велики майстори като теб. Добре, че си ти - великия пазител на стоковиците. Пък айде вземи напраив нещо, та да видим какво можеш ти де.
А за това чия вреда е по-голяма във форума... За съжаление май е тази от хора, които се мислят за всеможещите и всезнаещи, но не показващи нищо.
Евала на велики майстори като теб. Добре, че си ти - великия пазител на стоковиците. Пък айде вземи напраив нещо, та да видим какво можеш ти де.
А за това чия вреда е по-голяма във форума... За съжаление май е тази от хора, които се мислят за всеможещите и всезнаещи, но не показващи нищо.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
приеми че не правя нищо,шмъркам по цял ден и лежа по гръб мамино синче да арча ма мами и тати паричките,а като се освеста го раздавам критик из нета.Пак е по добре от колкото да съсипвам и при това да го излагам публично.Като не мога да направя едно нещо като кората-не го правя изобщо!Добре де така гледайки автомобил като твоя,как се развива в международен аспект и сравнявайки с твойте снимки не си ли казваш:господи много ми е зле колата и аз съм пълен бездарник ,че и на всичко отгоре занимавам обществото със Зендерките си?На мен лично генерацията олдтаймери излезли от ателието на ваща групичка там ми приличат на хибрид между летяща чиния(Сен Тропе) и парен локомотив ТрансСибир,който обаче никога няма да излети до Марс,нито ще стигне до Тайгата.Направо си е истински холокост.
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
Re: моят нов тунинг проект
vassport7 написа:дали може да сьм пьрвият и единствен в бьлгария с бмв с предно предаване,
та вьпроса ми е следният:вчера един колега ми написа че може да се монтира двигател отзад в багажника на е30ката и щяла да стане наи бьрзата и да ги минава всички,
та какьв мотор се поставя,колко кубика,от каква кола се взима,имали някои от форума които да може да ми направи тунинга,ще си платя колкото и да струва този тунинг
мале , мале

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
Re: моят нов тунинг проект
vassport7 написа:дали може да сьм пьрвият и единствен в бьлгария с бмв с предно предаване,
та вьпроса ми е следният:вчера един колега ми написа че може да се монтира двигател отзад в багажника на е30ката и щяла да стане наи бьрзата и да ги минава всички,
та какьв мотор се поставя,колко кубика,от каква кола се взима,имали някои от форума които да може да ми направи тунинга,ще си платя колкото и да струва този тунинг
мале, мале

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ей хубавецо ти па кога са изкачи до е30, развихряш се на други фронтове,а. Малко не ти ли е неудобно да завиждаш на 17 годишно дете (правилно го написах СЕДЕМНАДЕСЕТ). Иначе ти благодаря, че в шарк сектора не съм ти засичал десетките никове около моя, явно помниш обещаната СТРАХОТНА ИСТОРИЯ с всичките ти превъплащения в този Форум. Поздрави на Модовете в е30 и Админите.
- ПП Като за аматьрче добре се е получило, а "ПРОФЕСИОНАЛИСТЕ"

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Този ще да е с раздвоена самоличност.И това е дарба да можеш да си пишеш от единия ник и да отговаряш от другия.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това ясно, ма тука става въпрос за поне 5, това и в медицината не е познатоdancenation написа:Този ще да е с раздвоена самоличност.......

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5