ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
защо на малкото бордче му прескачат цифричките,смених няколко и все така прави-все едно прекъсва 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:защо на малкото бордче му прескачат цифричките,смених няколко и все така прави-все едно прекъсва
И аз го имам същия проблем

No time like the present.
Може би от възрастта.Спойките започват да не правят добър контакт.Аз мойто откакто го разглобих и сглобих,спрях да имам този проблем 

Някой ще ми обесни ли най-накрая,защо аджеба е тази разлика в килограмите на купетата на двоен и троен стоп,имам в предвид по лекото купе на двойния стоп(100кг май беше) при еданкви двигатели
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
от детайлите се натрупват разликите...брони ,греди,държачите на броните, шибидах и т.н...хващаш електрония кантар и почваш сравнение 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
какво може да сигнализира звуковия сигнал на 324td, сега в студувете при контакт и настроен часовник пиука и на часовника премигва температурата
но от преди , след като го запяла и поработи, пиука без никакви други видими сигнали , пиука и без да съм натиснал чека , и когато съм натиснал чека , доскоро не пиукаше, почна да пиука малко след като се запали, после почна да пиука веднага като се даде на контакт ( но беше под нулата температурата, нормално е , щото мигаше и температурата )
изобщо немога да му хвана реда на това пиукане , и какво може да подсказва
някой може ли да даде светлина по въпроса ?
но от преди , след като го запяла и поработи, пиука без никакви други видими сигнали , пиука и без да съм натиснал чека , и когато съм натиснал чека , доскоро не пиукаше, почна да пиука малко след като се запали, после почна да пиука веднага като се даде на контакт ( но беше под нулата температурата, нормално е , щото мигаше и температурата )
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
chazzbg написа:какво може да сигнализира звуковия сигнал на 324td, сега в студувете при контакт и настроен часовник пиука и на часовника премигва температурата
Подсказва ти че температурта е паднала под 3 градуса и да внимаваш с долен десен педал, за да нямаш близки срещи с бай тенекиджия

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
хидравличната помпа на м10 може ли да се замени с друга от друг модел двигател ?
bedrock city racing
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
///ivanE30 написа:хидравличната помпа на м10 може ли да се замени с друга от друг модел двигател ?
Може почти сигурно има още 10 варианта, но трябва да я свалиш и да я сравниш

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Момци, имам и аз едно питане - една Е30 323 седи зазимена до съседния блок и много ме блазни дали да не си я взема. Колата е червено купе, мисля, че е от първите Е30-ки, мотора е М20 150 коня. Кажете заслужава ли си да си я купя за втора кола, какви пари да съм готов да дам за нея, мотора слави ли се с негативни страни или е чук? Колата не се кара от 2-3 години, но въпреки това няма ръжди по нея, има много стегната визия (липсват само едни лайстни на вратите), има и лети джанти (мисля, че са оригиналните за този модел - с много спици). Какво ще ми препоръчате?
Si non confectus, non reficiat.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Отиваш, палиш, караш - ако ти хареса щом седи, не вярвам да й искат 5000лв.Но пък е много вероятно да стигнеш тази сума, че и да я подминеш ако е леш много от стоенето - окачване, спирачки, мотор .. иначе м20-то е кораво, това показва практиката,без значение дали е 20,23,25,27 ..
Виж за гнилочи из багажника - вдигай всякакви кори които виждаш вътре, страничните джобове - вади пластмасите и вдигай отдолу се събира вода, гледай по вратите, отдолу в краката дали няма ръждици, отпред огледай хубаво коша как е, калниците - най-вероятно предните в долната си част ще са позаминали, но виж до къде стига .. Стара кола е ама си е кокал, даже снощи един полицай ми каза, че било кокал
А за втора кола е30 според мен е чудесна, ще има да си я лашкаш ако имаш кеш достатъчно за две, ще можеш и да си я лъскаш и те така! Айде, ходи да гледаш и дано да е твоята

А за втора кола е30 според мен е чудесна, ще има да си я лашкаш ако имаш кеш достатъчно за две, ще можеш и да си я лъскаш и те така! Айде, ходи да гледаш и дано да е твоята

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Zagy написа:Момци, имам и аз едно питане - една Е30 323 седи зазимена до съседния блок и много ме блазни дали да не си я взема. Колата е червено купе, мисля, че е от първите Е30-ки, мотора е М20 150 коня. Кажете заслужава ли си да си я купя за втора кола, какви пари да съм готов да дам за нея, мотора слави ли се с негативни страни или е чук? Колата не се кара от 2-3 години, но въпреки това няма ръжди по нея, има много стегната визия (липсват само едни лайстни на вратите), има и лети джанти (мисля, че са оригиналните за този модел - с много спици). Какво ще ми препоръчате?
Да я направиш дрифтарка! Пъ мое и да туриш един турбалан!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
NeedHead написа:Да я направиш дрифтарка! Пъ мое и да туриш един турбалан!
Къде ме мяташ ти мене по върбите

Si non confectus, non reficiat.
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Колеги интересуваме стават ли ел.стъклата от троен стоп на двоен, като се вземат с инсталацията и всичко необходимо?
...
Последна промяна porostorm на 05 Юли 2010, 22:08, променена общо 1 път