ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ

Мнение от павката » 03 Дек 2009, 18:54

защо на малкото бордче му прескачат цифричките,смених няколко и все така прави-все едно прекъсва :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 04 Дек 2009, 16:15

павката написа:защо на малкото бордче му прескачат цифричките,смених няколко и все така прави-все едно прекъсва :roll:

И аз го имам същия проблем :dunno:
No time like the present.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 05 Дек 2009, 0:59

Може би от възрастта.Спойките започват да не правят добър контакт.Аз мойто откакто го разглобих и сглобих,спрях да имам този проблем :shock:

Аватар

Мнение от cekata » 08 Дек 2009, 21:29

Някой ще ми обесни ли най-накрая,защо аджеба е тази разлика в килограмите на купетата на двоен и троен стоп,имам в предвид по лекото купе на двойния стоп(100кг май беше) при еданкви двигатели
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Дек 2009, 23:45

от детайлите се натрупват разликите...брони ,греди,държачите на броните, шибидах и т.н...хващаш електрония кантар и почваш сравнение :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от chazzbg » 22 Дек 2009, 14:49

какво може да сигнализира звуковия сигнал на 324td, сега в студувете при контакт и настроен часовник пиука и на часовника премигва температурата
но от преди , след като го запяла и поработи, пиука без никакви други видими сигнали , пиука и без да съм натиснал чека , и когато съм натиснал чека , доскоро не пиукаше, почна да пиука малко след като се запали, после почна да пиука веднага като се даде на контакт ( но беше под нулата температурата, нормално е , щото мигаше и температурата )
изобщо немога да му хвана реда на това пиукане , и какво може да подсказва
някой може ли да даде светлина по въпроса ?

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 23 Дек 2009, 17:12

chazzbg написа:какво може да сигнализира звуковия сигнал на 324td, сега в студувете при контакт и настроен часовник пиука и на часовника премигва температурата
но от преди , след като го запяла и поработи, пиука без никакви други видими сигнали , пиука и без да съм натиснал чека , и когато съм натиснал чека , доскоро не пиукаше, почна да пиука малко след като се запали, после почна да пиука веднага като се даде на контакт ( но беше под нулата температурата, нормално е , щото мигаше и температурата )
изобщо немога да му хвана реда на това пиукане , и какво може да подсказва
някой може ли да даде светлина по въпроса ?

Подсказва ти че температурта е паднала под 3 градуса и да внимаваш с долен десен педал, за да нямаш близки срещи с бай тенекиджия :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 01 Яну 2010, 21:15

хидравличната помпа на м10 може ли да се замени с друга от друг модел двигател ?
bedrock city racing

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 04 Яну 2010, 1:07

///ivanE30 написа:хидравличната помпа на м10 може ли да се замени с друга от друг модел двигател ?

Може почти сигурно има още 10 варианта, но трябва да я свалиш и да я сравниш ;) Те има доста различни чешити помпи :)
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Яну 2010, 9:49

Момци, имам и аз едно питане - една Е30 323 седи зазимена до съседния блок и много ме блазни дали да не си я взема. Колата е червено купе, мисля, че е от първите Е30-ки, мотора е М20 150 коня. Кажете заслужава ли си да си я купя за втора кола, какви пари да съм готов да дам за нея, мотора слави ли се с негативни страни или е чук? Колата не се кара от 2-3 години, но въпреки това няма ръжди по нея, има много стегната визия (липсват само едни лайстни на вратите), има и лети джанти (мисля, че са оригиналните за този модел - с много спици). Какво ще ми препоръчате?
Si non confectus, non reficiat.

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 04 Яну 2010, 16:29

Отиваш, палиш, караш - ако ти хареса щом седи, не вярвам да й искат 5000лв.Но пък е много вероятно да стигнеш тази сума, че и да я подминеш ако е леш много от стоенето - окачване, спирачки, мотор .. иначе м20-то е кораво, това показва практиката,без значение дали е 20,23,25,27 .. :yes: Виж за гнилочи из багажника - вдигай всякакви кори които виждаш вътре, страничните джобове - вади пластмасите и вдигай отдолу се събира вода, гледай по вратите, отдолу в краката дали няма ръждици, отпред огледай хубаво коша как е, калниците - най-вероятно предните в долната си част ще са позаминали, но виж до къде стига .. Стара кола е ама си е кокал, даже снощи един полицай ми каза, че било кокал :mhihi:
А за втора кола е30 според мен е чудесна, ще има да си я лашкаш ако имаш кеш достатъчно за две, ще можеш и да си я лъскаш и те така! Айде, ходи да гледаш и дано да е твоята :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Брррръм!
Аватар
Кара: на стъклопласт ...

Мнение от NeedHead » 04 Яну 2010, 17:18

Zagy написа:Момци, имам и аз едно питане - една Е30 323 седи зазимена до съседния блок и много ме блазни дали да не си я взема. Колата е червено купе, мисля, че е от първите Е30-ки, мотора е М20 150 коня. Кажете заслужава ли си да си я купя за втора кола, какви пари да съм готов да дам за нея, мотора слави ли се с негативни страни или е чук? Колата не се кара от 2-3 години, но въпреки това няма ръжди по нея, има много стегната визия (липсват само едни лайстни на вратите), има и лети джанти (мисля, че са оригиналните за този модел - с много спици). Какво ще ми препоръчате?

Да я направиш дрифтарка! Пъ мое и да туриш един турбалан! :yes:
Life is Better SIDEWAYS!
Изображение
bigmurzi написа:малко танкче :twisted:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Яну 2010, 22:57

NeedHead написа:Да я направиш дрифтарка! Пъ мое и да туриш един турбалан! :yes:

Къде ме мяташ ти мене по върбите :mhihi: просто много ме кефят точно Е30-ките купета, тая е залежала леко и се чудя... а и се поинтересувах за мотора и май са доста издръжливи говеда, стига да е читав. А и искам да си сменя вярния голф с такова чудо :mrgreen: (са да не ме нападнете :mhihi: ...)
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30-ката да си пали джапанките
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от JoRkAtA_pld » 06 Яну 2010, 19:10

Колеги интересуваме стават ли ел.стъклата от троен стоп на двоен, като се вземат с инсталацията и всичко необходимо?
My E30
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 06 Яну 2010, 19:23

...
Последна промяна porostorm на 05 Юли 2010, 22:08, променена общо 1 път
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E30