Цвят за бегачката
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Re: Цвят за бегачката
fANTONa написа:Memphys написа:Скоро ще я давам на бояджия за цялостно, но ми се иска да сложа някакъв друг вид синьо и искам да видя кое ще ходи най-много. Дайте идеи със снимки ама ако може пишете и името на цвета
мисля че ти си си го казал в подписа ... даже и картинка има ... замисли се малко ....
за мене няма по готин цвят от ярко червеното за спортна кола ... лично мнение ....(с черни лайсни става трепач)
Е да ама трее да свалям мотора и да са боядисват рамките и багажника и тя стана сума пари за боядисване а и мотора мож да са прецака нещо...
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
не знам ... тове вече ти си го решаваш ...
тъмните цветове , примерно черното - губи се всякаква детайлност в колата, не се забелязват чертите , губят се извивките (по принцип говоря... не за определен модел) ... де не говорим че в тъмното изобщо не се забелязват ...
ярките цветове ... колата се забелязва от далече , повече хора биха обърнали поглед , по добре се забелязва на пътя , детайлите по колата изпъкват ...
ярко зелено - мен лично ме дразни ...
жълто - таксита ...
червеното си е класика в жанра ... както споменах с черни лайсни за контраст ...
иначе говори с някой бояджия за пари, работа и т.н. и тогава решавай какво ще правиш ...
тъмните цветове , примерно черното - губи се всякаква детайлност в колата, не се забелязват чертите , губят се извивките (по принцип говоря... не за определен модел) ... де не говорим че в тъмното изобщо не се забелязват ...
ярките цветове ... колата се забелязва от далече , повече хора биха обърнали поглед , по добре се забелязва на пътя , детайлите по колата изпъкват ...
ярко зелено - мен лично ме дразни ...
жълто - таксита ...
червеното си е класика в жанра ... както споменах с черни лайсни за контраст ...
иначе говори с някой бояджия за пари, работа и т.н. и тогава решавай какво ще правиш ...
БМВ
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Re: Цвят за бегачката
Memphys написа:Е да ама трее да свалям мотора и да са боядисват рамките и багажника и тя стана сума пари за боядисване а и мотора мож да са прецака нещо...
вярно че не ти ги давам аз парите за боядисването, но според мен събери още малко и я напарви наистина така както ти харесва, защото дори сега да я направиш друг цвят ( син ) това ще е временно решение

Какъвто и цвят да я няпрявиш, щом е различен от каталожния на самия автомобил е цигания. Дали като отвориш капака, ще е син коша а колата червена или ще е по-различно син, е все тая, или правиш оригинален цвят за да е еднакво като си отвориш вратите, или правиш цигания, или правиш истински неща и го правиш както трябва. И да се свали мотора не е фатално, да неговорим, че може да се боядиса коша, без да се сваля мотора, само оборудването около него. Това зависи само от теб и твоя бояджия
ПС нЕправи компромиси с желанията си

ПС нЕправи компромиси с желанията си
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
sonny написа:ПС нЕправи компромиси с желанията си

It's not who You are, it's who You know...
- Memphys
- младши ентусиаст
-
Несъм убеден, че брилянт рот е цвета. Той е по-светъл и на слънце седи кат рядка лютеница. Истинският цвят е ферарирот, най-близкия цвят на БМВ до ферарирот е циноберрот, той е по-тъмен. Разликата между брилянтрота и циноберрота е, като разликата в кръвта ти във вените и в останалата част от тялото. Просто е умерено тъмен.
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
добре де ... в линка горе виждам три вида червено ... ама тъпото е че на снимките светлината е различна и разликата не може да се долови !!!
ако брилиана е светъл на слънце и седи малко оранжево, начи наистина другия е по-добър .... а какво е тогава Hennarot - също изглежда мн яко ...
ако брилиана е светъл на слънце и седи малко оранжево, начи наистина другия е по-добър .... а какво е тогава Hennarot - също изглежда мн яко ...

БМВ
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
А вие как така като ги гледате на мониторите ги избирате цветовете? Аз съм убеден, че няма на 2-ма дето да се вижда по еднакъв начин, малко е тъпо ... 

- Memphys
- младши ентусиаст
-
Turbo-Lag написа:А вие как така като ги гледате на мониторите ги избирате цветовете? Аз съм убеден, че няма на 2-ма дето да се вижда по еднакъв начин, малко е тъпо ...
Май трее да ида да вида в някой магазин мостри
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Memphys написа:Май трее да ида да вида в някой магазин мостри

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4