Регулиране на силата на колоните?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			36 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Какво ще рече, че филтрираш задните колонки? Аз вече не търся такова копче, защото не виждам смисъл  Просто исках да споделя това, което открих.
 Просто исках да споделя това, което открих.

- valentino
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
За копчето когато е в средно положение(демек 4-те колони свирят еднакво) изобщо не влияе на тонколоните и звука,защото представлява потенциометър,но при средно положение съпротивлението му е НУЛА ома.
Когато искате да намалите задните колони чрез копчето включвате допълнително съпротивление в зависимост от положението на копчето.Всякакви промени на звука (темброви окраски и др.) са вина на филтрите (ако въобще има) на тонколоните.
Ако някой ми даде две-три капачета да си закрия отворите в таблото от такова копче,ще му подаря напълно изправно копче-потенциометър.

Когато искате да намалите задните колони чрез копчето включвате допълнително съпротивление в зависимост от положението на копчето.Всякакви промени на звука (темброви окраски и др.) са вина на филтрите (ако въобще има) на тонколоните.
Ако някой ми даде две-три капачета да си закрия отворите в таблото от такова копче,ще му подаря напълно изправно копче-потенциометър.
- didore
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
И аз имам таз далаверка и си работи идеално. Дели ми предни и задни, а и те си свирят перфектно. Касетофона ми е не оригинален но е Блаупункт и си свири супер а и свети в червено 

Ма много ме кефи тази кола!!!

valentino написа:За копчето когато е в средно положение(демек 4-те колони свирят еднакво) изобщо не влияе на тонколоните и звука,защото представлява потенциометър,но при средно положение съпротивлението му е НУЛА ома.
аз имам капачета какво стана

- valentino
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Извинявам се за закъснението,но нямах достъп до форума.
Ще ти дам потенциометъра,но не съм сигурен кога ще ходя на София(най-вероятно след 15.04).Ще ти напиша на лично съобщение преди да тръгна.

Ще ти дам потенциометъра,но не съм сигурен кога ще ходя на София(най-вероятно след 15.04).Ще ти напиша на лично съобщение преди да тръгна.
			36 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3