Въпрос за първата ми кола (Е30 Touring)...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
logout написа:ge_a написа:... а и още нещо много ме дразни, като реплики "На мен колата до тука ми излезе незнам си колко щот смених еди кво си"
Не съм се засегнал въобще, а теб те разбирам напълно защото имаш желание да я оправиш, най - вече имах в вредвит, че не трябва да се съжалява и вайка за това, че си сменил някоя част по колата си и си дал еди колко си пари

logout написа:Ся да не кажеш: "Ми като немаш кинти, не си купувай BMW". Просто такива са нещата...
А това не бих го казал на никого никога, самият аз преди година и половина не вярвах че въобще ще имам някога детската си мечта, камо ли две, но за щастие късмета ми се усмихна

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Е, не съм се сасегнал, ти пък... Просто не обичам аз да засягам хората или да ги дразня. Ако някое мое изказване породи по-остра реакция, обикновено давам обяснение защо така мисля. Така нещата се изясняват и няма обидени

It's not who You are, it's who You know...
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
logout написа::D![]()
![]()
Е, не съм се сасегнал, ти пък... Просто не обичам аз да засягам хората или да ги дразня. Ако някое мое изказване породи по-остра реакция, обикновено давам обяснение защо така мисля. Така нещата се изясняват и няма обидени.

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3