...няма я вече...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Най-напред да изкажа искрените си съболезнования за потрошената кола- колата беше уникална откъдето и да я погледнеш. Както всички казаха най-важното е пострадали хора че няма- колата се прави или сменя, но живота и здравето са на първо място. Ако има с какво да се помогне от другият край на БГ - казвай...
Колега, ако не ти е ясно защо са съболезнованията които всички изказват, да ти обясня с 2-3 думи : В КОЛАТА БЯХА ВЛОЖЕНИ МНОГО НЕЩА- ЛЮБОВ, ЖЕЛАНИЕ И ДУША
Diablo написа:Aбе ... нещо не разбирам. Супер се радвам, че Дилян е добре - то тва е целта на историята, ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло, защо е тва вайкане за визията?
...
Колега, ако не ти е ясно защо са съболезнованията които всички изказват, да ти обясня с 2-3 думи : В КОЛАТА БЯХА ВЛОЖЕНИ МНОГО НЕЩА- ЛЮБОВ, ЖЕЛАНИЕ И ДУША
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30

Пенчев свалям ти шапка, за труда и ентусиазма

Колкото до колата - принтирал съм си снимка на комбито, която съм я закачил на стената зад монитора на компютъра - икона някои каза...
Ако имаш нужда от помощ за каквото и да е...насреща съм ...е каде е Младост, напълно сериозно

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Съболезнования и от мен.
Това беше любимата ми кола от форума.
Пожелавам ти следващата да е още по-добра и да я обичаш още повече.

Това беше любимата ми кола от форума.
Пожелавам ти следващата да е още по-добра и да я обичаш още повече.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Няма застраховани от такива случки и подходящи хора за това... може да се случи на всеки... колата бях направил със много труд и желание и си имаше всичко... позлвах я и за ежедневна понеже друга нямам
Босев, мерси за филмчето

Босев, мерси за филмчето

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Diablo написа:...ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло....
Батка ако за теб колата е купчина ламарина малко алуминий и 3-4 кила кабели, за някой от нас тя е много повече! Приемаме я като нещо живо и е част от нас, когато страда тя, страдаме и ние и поне за мен означава много повече от всичко останало и винаги съм я слагал на 1-во място...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Turbo-Lag написа:Diablo написа:...ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло....
Батка ако за теб колата е купчина ламарина малко алуминий и 3-4 кила кабели, за някой от нас тя е много повече! Приемаме я като нещо живо и е част от нас, когато страда тя, страдаме и ние и поне за мен означава много повече от всичко останало и винаги съм я слагал на 1-во място...
Някъде Дилян беше написал "естественото продължение на моето тяло"...
Ето така чувстваме колите си повечето в този форум и даваме мило и драго те да са здрави прави и да ни доставят удоволствие

vld написа:Turbo-Lag написа:Diablo написа:...ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло....
Ето така чувстваме колите си повечето в този форум и даваме мило и драго те да са здрави прави и да ни доставят удоволствие
Moмчета, не се засягайте. Ясно е, че няма как вълка да е сит и агнето цяло. Явно мнозинството пишещи са юзери на автомобилите, наслаждаващи се на возията. В което няма лошо.
Диляне, аз моята като я фраснах при един дрифт (същата история - ежедневна ми е АЕ86цата) я навъртях така, че да се удари отпред в стената. Отстрани удара винаги е много по скъп

Фар, рог малко ламарина - 300 лева и след 2 дни беше отново на бойното поле.
За мен тая кола подлежи на оправяне и ако не си се наплашил за момента, това е и по правилното решение, ако ще продължаваш да дрифтиш. Тия със Е36ците си пеят, че возят меко, ама тва щот ги е страх да ги карат

- 2.0 16v rulzz
- Потребител
-
Diablo написа:vld написа:Turbo-Lag написа:Diablo написа:...ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло....
Moмчета, не се засягайте. Ясно е, че няма как вълка да е сит и агнето цяло. Явно мнозинството пишещи са юзери на автомобилите, наслаждаващи се на возията. В което няма лошо.
Диляне, аз моята като я фраснах при един дрифт (същата история - ежедневна ми е АЕ86цата) я навъртях така, че да се удари отпред в стената. Отстрани удара винаги е много по скъп.
Фар, рог малко ламарина - 300 лева и след 2 дни беше отново на бойното поле.
За мен тая кола подлежи на оправяне и ако не си се наплашил за момента, това е и по правилното решение, ако ще продължаваш да дрифтиш. Тия със Е36ците си пеят, че возят меко, ама тва щот ги е страх да ги карат![]()
.

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3