...няма я вече...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Юли 2006, 1:47

Най-напред да изкажа искрените си съболезнования за потрошената кола- колата беше уникална откъдето и да я погледнеш. Както всички казаха най-важното е пострадали хора че няма- колата се прави или сменя, но живота и здравето са на първо място. Ако има с какво да се помогне от другият край на БГ - казвай...

Diablo написа:Aбе ... нещо не разбирам. Супер се радвам, че Дилян е добре - то тва е целта на историята, ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло, защо е тва вайкане за визията?
...

Колега, ако не ти е ясно защо са съболезнованията които всички изказват, да ти обясня с 2-3 думи : В КОЛАТА БЯХА ВЛОЖЕНИ МНОГО НЕЩА- ЛЮБОВ, ЖЕЛАНИЕ И ДУША
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 27 Юли 2006, 1:51

:( Много лоша случка, на най-неподходящия човек...
Пенчев свалям ти шапка, за труда и ентусиазма :bowdown:
Колкото до колата - принтирал съм си снимка на комбито, която съм я закачил на стената зад монитора на компютъра - икона някои каза...

Ако имаш нужда от помощ за каквото и да е...насреща съм ...е каде е Младост, напълно сериозно :!:

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 27 Юли 2006, 3:04

Съболезнования и от мен. :(
Това беше любимата ми кола от форума.
Пожелавам ти следващата да е още по-добра и да я обичаш още повече.
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 27 Юли 2006, 8:31

Няма застраховани от такива случки и подходящи хора за това... може да се случи на всеки... колата бях направил със много труд и желание и си имаше всичко... позлвах я и за ежедневна понеже друга нямам :roll:

Босев, мерси за филмчето ;)
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 28 Юли 2006, 2:27

Diablo написа:...ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло....

1. Защото това е Е30.
2. Защото това е е30-ката на Дилян.

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 28 Юли 2006, 14:11

Diablo написа:...ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло....

Батка ако за теб колата е купчина ламарина малко алуминий и 3-4 кила кабели, за някой от нас тя е много повече! Приемаме я като нещо живо и е част от нас, когато страда тя, страдаме и ние и поне за мен означава много повече от всичко останало и винаги съм я слагал на 1-во място...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Юли 2006, 15:38

Turbo-Lag написа:

Батка ако за теб колата е купчина ламарина малко алуминий и 3-4 кила кабели, за някой от нас тя е много повече! Приемаме я като нещо живо и е част от нас, когато страда тя, страдаме и ние и поне за мен означава много повече от всичко останало и винаги съм я слагал на 1-во място...

Някъде Дилян беше написал "естественото продължение на моето тяло"...
Ето така чувстваме колите си повечето в този форум и даваме мило и драго те да са здрави прави и да ни доставят удоволствие ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 28 Юли 2006, 18:29

vld написа:
Turbo-Lag написа:

Ето така чувстваме колите си повечето в този форум и даваме мило и драго те да са здрави прави и да ни доставят удоволствие ;)

Moмчета, не се засягайте. Ясно е, че няма как вълка да е сит и агнето цяло. Явно мнозинството пишещи са юзери на автомобилите, наслаждаващи се на возията. В което няма лошо.

Диляне, аз моята като я фраснах при един дрифт (същата история - ежедневна ми е АЕ86цата) я навъртях така, че да се удари отпред в стената. Отстрани удара винаги е много по скъп :idea:.
Фар, рог малко ламарина - 300 лева и след 2 дни беше отново на бойното поле.
За мен тая кола подлежи на оправяне и ако не си се наплашил за момента, това е и по правилното решение, ако ще продължаваш да дрифтиш. Тия със Е36ците си пеят, че возят меко, ама тва щот ги е страх да ги карат :D 8) .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 28 Юли 2006, 22:20

:bcry: Жалко за готиния автомобил. (виждал сам го и на живо ниаколко пати)

Потребител
Аватар

Мнение от 2.0 16v rulzz » 28 Юли 2006, 23:58

Diablo написа:
vld написа:
Turbo-Lag написа:

Moмчета, не се засягайте. Ясно е, че няма как вълка да е сит и агнето цяло. Явно мнозинството пишещи са юзери на автомобилите, наслаждаващи се на возията. В което няма лошо.

Диляне, аз моята като я фраснах при един дрифт (същата история - ежедневна ми е АЕ86цата) я навъртях така, че да се удари отпред в стената. Отстрани удара винаги е много по скъп :idea:.
Фар, рог малко ламарина - 300 лева и след 2 дни беше отново на бойното поле.
За мен тая кола подлежи на оправяне и ако не си се наплашил за момента, това е и по правилното решение, ако ще продължаваш да дрифтиш. Тия със Е36ците си пеят, че возят меко, ама тва щот ги е страх да ги карат :D 8) .
:ok: деебеш и желязото :mhihi:

Предишна

Назад към E30