Нещо ми ври и кипи водата в разширителното казанче
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
малко късно, но да кажа моето мнение, което не гарантирам че трябва да е правилно.
Погледнах му маслото - няма следи от смесване с вода. Маркучите си седят съвсем меки и на студен и напълно загрят двигател.
Моето мнение е, че е успял да сцепи разширителния съд. Знаете на М40 как са радиатор и съд заедно и имат навика да се пукат точно от вътрешната част на зглобката. Според мен оттам губи вода и съответно влиза въздух в системата, защото аз лично му обезвъздуших колата преди 2 седмици (когато погледнах и другите неща, че Иво се беше стреснал).
Но може и да не съм прав, все пак не съм майстор.
Ати
Погледнах му маслото - няма следи от смесване с вода. Маркучите си седят съвсем меки и на студен и напълно загрят двигател.
Моето мнение е, че е успял да сцепи разширителния съд. Знаете на М40 как са радиатор и съд заедно и имат навика да се пукат точно от вътрешната част на зглобката. Според мен оттам губи вода и съответно влиза въздух в системата, защото аз лично му обезвъздуших колата преди 2 седмици (когато погледнах и другите неща, че Иво се беше стреснал).
Но може и да не съм прав, все пак не съм майстор.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3