ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Преди да си сменя съединителя, на 1ва,2ра,3та се чуваше виене при ускорение,като от лагер..Сега с новият комплект пак се чува и като боднеш 4та и гробна тишина

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
bigmurzi написа:Преди да си сменя съединителя, на 1ва,2ра,3та се чуваше виене при ускорение,като от лагер..Сега с новият комплект пак се чува и като боднеш 4та и гробна тишина![]()
маслото на скоростната кутия проверява ли го?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
uricatoli написа:bigmurzi написа:Преди да си сменя съединителя, на 1ва,2ра,3та се чуваше виене при ускорение,като от лагер..Сега с новият комплект пак се чува и като боднеш 4та и гробна тишина![]()
маслото на скоростната кутия проверява ли го?
Тц. Ама ако е от маслото в скоростната кутия смятам на всяка предавка ще вият, а тук се чува само от 1ва до 3та

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
Юзър написа:преебана ти е кутията
Е що не каза вчера.. вторник като идвам ще се разберем.
Благодаря за бързите отговори

- bigmurzi
- драфтаджия
-
Айде пак да питам нещо, защо като си напълня резервоара и почва да смърди в колата на бензин?
Когато имам до 30л по показателя на таблото всичко е ок, когато го напълня и замирисва.. отдушник на резервоара ли, какво ли

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
абе от бая време си мисля да питам.айде тея дето разглобяват е30-ки да кажат аджеба спортните седалки в е30 рекаро ли са или не са.Щото на мен в един дилършип в УСА ми казаха че не са рекаро,и там им викат спортни седалки.та с други думи производителя рекаро ли е или тука им викаме рекаро щото един вид рекаро е нарицателно за спортни седалки 

magareto_yori написа:абе от бая време си мисля да питам.айде тея дето разглобяват е30-ки да кажат аджеба спортните седалки в е30 рекаро ли са или не са.Щото на мен в един дилършип в УСА ми казаха че не са рекаро,и там им викат спортни седалки.та с други думи производителя рекаро ли е или тука им викаме рекаро щото един вид рекаро е нарицателно за спортни седалки
Само им викаме Рекаро, стила е Рекаро, но навсякъде пише БМВ, може БМВ да са си купили лиценз за дизайна, но никъде непише Рекаро, на опелите обаче пише

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
знаех си че ти ше си един от хората дето ше знаят
абе още като бях в УСА ходих до дилършипа да търса тея черните капачки отстрани и викам на оня там в отдел "части" че ми трябва част от Рекарото и той ми вика ми то в Е30 няма рекаро има спортни седалки,ама не са рекаро.тогава разбрах че има нещо гнило
незнам що днес се сетих за тва,то аз кола даже нямам сега да не говорим за е30
А най интересното е че съм сигурен че повечето хора у форума си мислят че карат е30 с рекаро
та поне сега сме осветлени откъм седалки 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
porostorm написа:Аз пък с очите си го видях надписа рекаро на страничната пластмаса на една седлка от Е30. Така познатият Явор нека сподели ако желае, от червената IS-ка са...Hastalavista написа:И аз се чудех що никъде не пише рекаро и бях убеден, че се използва просто нарицателно
Абе то и аз имам ///М3 надпис на капака ама ...............

нали се сещаш

- stanimir_stoilov
- Потребител
-