ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: Е36 М3

Мнение от CAIIIO » 27 Сеп 2008, 10:31

Благодаря ти много колега ;)
Аз знаех, че някъде имаше но неможах да го открия :confused:
не ме бива много с търсачката май :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

;)

Мнение от tr1bal » 28 Сеп 2008, 14:36

павката ... ко толкова ти пречи тая броня, нали не е на тфойта кола ??
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Yorka » 28 Сеп 2008, 15:41

Ще ме извините и мене за тъпия въпрос ама ... все наливам вода в казанчето на чистачките и тя после изчезва :shock: Гледах, гледах, никъде не видях да е спукано :confused: Някакви идеи? Или ако все пак е спукано с какво да го лепя?
Благодаря :)
Последна промяна Yorka на 06 Окт 2008, 8:54, променена общо 2 пъти
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!

Потребител
Аватар

Мнение от E30_ssracing » 05 Окт 2008, 0:22

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!Здравейте колеги, от доста години имам Е30,обаче е 1600цц и ми е адска слаба даите предложения и куде то4но мога да я направя изрод,който да върви и да изглежда супер.Кажете и някаква ориентировъчна цена и куде може да стане това?ако имате представа де:)
Тук под синъото небе 2ри дом е то за мен синъото ми BMW карам си го нощ и ден!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 05 Окт 2008, 7:13

Свържи се с Юзър-а той е твоя човек :D
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Re: Проблем с Дебитомера

Мнение от sonny » 05 Окт 2008, 11:47

tr1bal написа:Имам проблем с дебитомера ... на няколко пъти ми гърмя клапата! Ако може някой да ми каже на какво се дължи това след като колата никога не е била с газова уредба ! В момента не може да потдържа обороти, това изобщо на дебитомера ли се дължи ? ако някой може да ми помогне ще съм благодарен :)

Свещи, кабели и т.н., ама най-добе си е на диагностика :!:

Бронята е отврат, стигнахме дотам, че БМВ да праиме да прилича на голфче. Аз съм слагал фордова на е30ка, ама никой не се светна и си беше прилична :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Окт 2008, 11:49

Yorka написа:Ще ме извините и мене за тъпия въпрос ама ... все наливам вода в казанчето на чистачките и тя после изчезва :shock: Гледах, гледах, никъде не видях да е спукано :confused: Някакви идеи? Или ако все пак е спукано с какво да го лепя?

Ако изчезва преди да си пръскал, провери да не изтича между моторчето и казанчето, там има едно О-пръстенче, което се спича с годините

Потребител
Аватар

Мнение от E30_ssracing » 05 Окт 2008, 21:08

а по какъв начин мога да се свържа с него?
Тук под синъото небе 2ри дом е то за мен синъото ми BMW карам си го нощ и ден!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 05 Окт 2008, 22:55

...
Последна промяна porostorm на 03 Дек 2008, 3:36, променена общо 3 пъти
:yes:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 05 Окт 2008, 23:37

чукни 1път на кафеварката на НДК-то и аз ще дойда :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от Yorka » 06 Окт 2008, 8:51

sonny написа:
Yorka написа:Ще ме извините и мене за тъпия въпрос ама ... все наливам вода в казанчето на чистачките и тя после изчезва :shock: Гледах, гледах, никъде не видях да е спукано :confused: Някакви идеи? Или ако все пак е спукано с какво да го лепя?

Ако изчезва преди да си пръскал, провери да не изтича между моторчето и казанчето, там има едно О-пръстенче, което се спича с годините

То ако изчезва след като съм пръскала няма да ми е толкова чудно :mhihi: Но все пак проблема е вече решен ;)
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!

Потребител
Аватар

Мнение от E30_ssracing » 07 Окт 2008, 17:17

кажи сериозно аз наистина съм се замслил да правя не6то грандиозно с бумера само дето 6те е малко по натам да събера о6те пари

Потребител
Аватар

здрасти колеги

Мнение от madnesss » 13 Окт 2008, 20:36

Здравейте колеги. Имам един, може би странен за някои въпрос.
Та ... колата е е30 с м10б18 л-жетроник. Всичко си е ОК, освен едно нещо: колата неможе да се кара бавно ( :mhihi: не че пращи от мощ), всмисъл, че като карам на 3та или 4та под 2000мин-1, се получават много неприятни вибрации в купето, почва да прави брбрбрбр, и ... просто колата си иска една по-долу и газ. Ше кажете "само газ тогава" и толкова, :lol: е да ... ама човек не може да кара постоянно с газ, всмисъл, че за мен това си е и евридейка, и просто е много неприятна за "лекинко" градско каране. Един майстор ми каза ( :mhihi: не го познавам добре човека, нз дали разбира или неразнира) , че има прекалено голямо предварение, и че трябва да й се даде малко закъснение. Еммм ... пробвах с малко, пробвах и с много, ама без особен ефект. Е ... имаше ама малък, да речем че тая граница на около 2000мин-1 вече е 17-1800... Не съм ходил на стробоскоп, всичко правех "на око", ама ми се струва че и да ида, ефекта ще е същият. Казаха ми също, че може да е от тампоните на двигателя - ако са заминали, се получавали такива вибрации. Е да ... ама и те са си ОК. Вече си мисля дали не е от друго, всмисъл че тампоните на задния мост са заминали със сигурност, това си го знам ... дали не е от тях ?? Или миже би някакъв друг проблем в силовия механизъм. И между другото, колата има агуу, и си го прави както на пропан, така и на бензин (немам никакви проблеми нито на газ, нито на бензин, никога не е гърмяла или нещо от сорта... )
Абе с 2 думи си е перфектна, само дето неможе да се кара внимателно, и разхода е нормален иии...
До някъде знам отговора на този въпрос... "СМЕНИ МАТОРЯ!" :mhihi: ... Е да ама за сега няма средства на ново сърце със 6 камери :twisted: ...
Надявам се можещите и знаещите да ми дадат компетентното си мнение... Благодаря
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 13 Окт 2008, 23:00

...
Последна промяна porostorm на 03 Дек 2008, 3:40, променена общо 4 пъти
:yes:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: здрасти колеги

Мнение от bigmurzi » 13 Окт 2008, 23:05

madnesss написа:...!

Е, ти на 5та с 1500 оборота ли искаш да караш?
Освен т'ва колата ти не е най-икономична в най-ниските си обороти, напротив, двигателят ти се товари повече и харчи повечко ..
А по мой скромни наблюдения разхода на е30ката върви само нагоре .. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ПредишнаСледваща

Назад към E30