ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
kokala написа:И аз какво да направя?! Не ме интересува състоянието ти! Ако можеш отговаряй ако не, не пиши ненужни глупости!
Питам защо са различни, твой си е проблема, че съм задал тоолкова елементарен въпрос за твоето високо ниво и ти трябва да паднеш от толкова високо на толкова ниско, професоре. Не всички сме велики разбирачи, да знаем и разбираме от всичко. Нали за това е форума или май този форум не е такъв?!
ми чети и гледай бре .... що тре на готово да се снася сичко .... да не говорим,че отговора ти 70% е във въпроса ти ..... и един ден като почнеш да прайш нещо което е правено 100тици пъти и някой хора и като питаш как се прави това тогава ще разбереш що не съм ти казал ква е разликата

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Тая тема е направена да се задават ВЪПРОСИ. Това е манталитета на българина "на мен да ми е добре а на него зле".
"Но готово"...? Просто нямам думи! Въобще не ми пиши повече да не вземеш случайно да изръсиш нещо та да ми дойде на готово!
Да ти дойде до гуша от "професори" и злобари!
"Но готово"...? Просто нямам думи! Въобще не ми пиши повече да не вземеш случайно да изръсиш нещо та да ми дойде на готово!
Да ти дойде до гуша от "професори" и злобари!

- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
tontoni написа:Колеги от 3-4дена наблюдавам ,че като карам нощно време и фаревете ми премигват заедно с таблото в синхрон все едно губи тоци някъде. Габаритът ми изгоря но се оказа ,че и новата крушка също не свети-тоест от инсталацията е нещо. Прегледах бушони всички са здрави. Възможно ли е да има проблем от кабелите на фаровете понеже нямат букса съм ги включил както боидат ,без да се съобразявам с "+" и "-" ? Някое реле или друго?

- kokala
- младши ентусиаст
-
А на мен някой ще се излъже ли да ми отговори?
Защо са различни и има ли проблем по-тънката да се сложи на мястото на по-дебелата?
Защо са различни и има ли проблем по-тънката да се сложи на мястото на по-дебелата?

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Гледай дължината, не дебелината
Разликата се вижда ясно и на снимката.

- kokala
- младши ентусиаст
-
На дължина са еднакви, тънката пасна както си трябва, нямаше никви ядове само се чудя, защо има разлика бях чел, че уж са еднакви и дали ще е някакъв проблем, че съм я сложил. Съмнявам се да е така, но реших да питам.
Разликата да не е защото едната е с диск а другата с барабан?
Разликата да не е защото едната е с диск а другата с барабан?

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Махни маншона и сравни каретата. Ако едната е от дебелите ще разбереш (карето е по-различно).

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
rottweiler написа:Здравейте. Наскоро ми се наложи да свалям арматурното табло. Преди демонтажа дневния километраж и функцията за сваляне/вдигане на ел.стъклата при изваден ключ и отворена шофьорска врата работиха. свърших си работата и го монтирах обратно, свързах голямата бяла букса и 2 малки с по 2 кабела от ляво и дясно. други нямам спомен да съм разкачал. и сега не ми работят въпросните 2 неща. айде за километража мога да приема съвпадение и да е отказал, но ел.стъклата при загасен мотор защо отказаха? 2-3 пъти огледах за нещо пропуснато. Бих се радвал на някакви предположения от ваша страна.
Благодаря предварително!

- e30coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Луда бабичка 1984г.
- Мечтае да кара: Бмв е30 м3 и Ford Mustang Shelby GT 500 1967г.
- Детайли за колата: Дърта жигачка с голямо сърце :Д
Здравейте, колеги искам да попитам има ли разлика за кората под двигателя на троен и двоен стоп пасват ли си от троен на двоен 

Fuck new models cars ! I'm riding old school !
http://www.youtube.com/watch?v=nIDB7htM0Wg
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
Ерих Фром: „Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме.“
Един въпрос Е30 или Е36 кое купе е по здраво и по надеждно? също така 1.8 или 2.0 кой мотор е по добър ? моя за изчерпателен отговор понеже съм си намерил една Е30-ка със 1.8 мотор 115 коня и една Е36-ца със 2-ика ванос?
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
e30coupe написа:Здравейте, колеги искам да попитам има ли разлика за кората под двигателя на троен и двоен стоп пасват ли си от троен на двоен
http://bmwfans.info/
намираш твоя модел и сравняваш

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- velin33
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 M40+2B18
- Мечтае да кара: е30 ///
- e30coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Луда бабичка 1984г.
- Мечтае да кара: Бмв е30 м3 и Ford Mustang Shelby GT 500 1967г.
- Детайли за колата: Дърта жигачка с голямо сърце :Д
Може ли на е30 двоен стоп 84г. с мех.шибидах да го направя електронен шибидаха с моторче трудно ли монтажа нещо преправяне трябва ли ? 

Fuck new models cars ! I'm riding old school !
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
e30coupe написа:Може ли на е30 двоен стоп 84г. с мех.шибидах да го направя електронен шибидаха с моторче трудно ли монтажа нещо преправяне трябва ли ?
Погледни тази тема: viewtopic.php?f=6&t=313406&start=45

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...