Проект Е30 332i - S50B32

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 14 Апр 2009, 23:17

...също така може да ти стане още по-Голяма тиквата... ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 15 Апр 2009, 9:52

Абе не знам ама тая кола на мокро не може да откине :mhihi: снощи му направих егати ластика с баба яга :shock:

пс: Забравих да кажа, че той до 4-та или 5-та въртеше гуми :twisted:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 15 Апр 2009, 14:41

Явор написа:...също така може да ти стане още по-Голяма тиквата... ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Апр 2009, 19:31

На сухо с що-годе добри гуми ,на технично трасе колата показва нечовешки възможности :shock: :shock: :shock: Една планинска отсечка в много добро състояние и липсата на движение през ноща е достатъчна предпоставка да не се спи после остатакът на ноща а да се трепери :shock: :shock: Инжинерите на Моторшопорт са създали един шедьовър ,който се разгръща невероятно без всякакви дори и най-леки тласъци по оборотите към границата от 7400 мин-1 , ход на ускорение по-плавен и гладък от коприната ,колата поема от завой до следващият уникално равномерно , доста бързо и остава предвидима до края ... Една крива на въртящия момент ,която се катери толкова точно и прецизно към пика й при 350 НМ ,че просто аз лично нямам думи.Возил съм се и съм подкарвал други мощни автомобили с какво ли не пълнене ,но това просто е нещо страхотно , майсторство и професионализъм от страна на БМВ Моторшпорт 8)
Нямам търпение да си купя Е34 ///М5 с S38B38 ,който е оптимизиран по същият брилянтен начин като този S50 второ поколение :help:

Георги Пенчев
Изображение

Кукуригуууу
Аватар

Мнение от Alexbmw » 15 Апр 2009, 22:21

Penchev написа:На сухо с що-годе добри гуми ,на технично трасе колата показва нечовешки възможности :shock: :shock: :shock: Една планинска отсечка в много добро състояние и липсата на движение през ноща е достатъчна предпоставка да не се спи после остатакът на ноща а да се трепери :shock: :shock: Инжинерите на Моторшопорт са създали един шедьовър ,който се разгръща невероятно без всякакви дори и най-леки тласъци по оборотите към границата от 7400 мин-1 , ход на ускорение по-плавен и гладък от коприната ,колата поема от завой до следващият уникално равномерно , доста бързо и остава предвидима до края ... Една крива на въртящия момент ,която се катери толкова точно и прецизно към пика й при 350 НМ ,че просто аз лично нямам думи.Возил съм се и съм подкарвал други мощни автомобили с какво ли не пълнене ,но това просто е нещо страхотно , майсторство и професионализъм от страна на БМВ Моторшпорт 8)
Нямам търпение да си купя Е34 ///М5 с S38B38 ,който е оптимизиран по същият брилянтен начин като този S50 второ поколение :help:

Георги Пенчев

Жорка земи си и ела да се пробваме на мокро :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Апр 2009, 22:26

Alexbmw написа:
Penchev написа:На сухо с що-годе добри гуми ,на технично трасе колата показва нечовешки възможности :shock: :shock: :shock: Една планинска отсечка в много добро състояние и липсата на движение през ноща е достатъчна предпоставка да не се спи после остатакът на ноща а да се трепери :shock: :shock: Инжинерите на Моторшопорт са създали един шедьовър ,който се разгръща невероятно без всякакви дори и най-леки тласъци по оборотите към границата от 7400 мин-1 , ход на ускорение по-плавен и гладък от коприната ,колата поема от завой до следващият уникално равномерно , доста бързо и остава предвидима до края ... Една крива на въртящия момент ,която се катери толкова точно и прецизно към пика й при 350 НМ ,че просто аз лично нямам думи.Возил съм се и съм подкарвал други мощни автомобили с какво ли не пълнене ,но това просто е нещо страхотно , майсторство и професионализъм от страна на БМВ Моторшпорт 8)

Георги Пенчев

Жорка земи си и ела да се пробваме на мокро :mhihi:

аве я ти ела да пробваме утре с моя ис пакет какво става хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 16 Апр 2009, 7:56

А бе защо по дяволите ви мият улиците толкова рано?!

Макар да беше за малко, само мога да кажа, че колата е голям звяр! :twisted:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Кукуригуууу
Аватар

Мнение от Alexbmw » 16 Апр 2009, 9:30

Sharo написа:аве я ти ела да пробваме утре с моя ис пакет какво става хехе

Не е оферта ;) ти си с нови гуми отзад :mhihi:
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 16 Апр 2009, 11:57

Sharo написа:
Alexbmw написа:Жорка земи си и ела да се пробваме на мокро :mhihi:

аве я ти ела да пробваме утре с моя ис пакет какво става хехе

Ей я на зад нали ИС-пакета го прави за каране по писта, кви са тия драг дисциплини :evil:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 N42B20
Мечтае да кара: 2002 turbo

Мнение от i D r i v e » 18 Апр 2009, 11:07

...аз да ви кажа, вчера ме взе една умрела е30-ка на автостоп, че и комби. По едно време гледам - стрелката на оборотомера излиза от скалата ... Момче, развален ти е оборотомера ... а то отговаря - да бе и скоростомера е така - електроника :roll: незнам как се поправя!
Повозих се малко, ама миризмата на изгоряла гума по едно време стана нетърпима и реших да слизам...
... по си е друго в маршрутката - спокойствие поне има...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 18 Апр 2009, 11:12

i D r i v e написа:...аз да ви кажа, вчера ме взе една умрела е30-ка на автостоп, че и комби. По едно време гледам - стрелката на оборотомера излиза от скалата ... Момче, развален ти е оборотомера ... а то отговаря - да бе и скоростомера е така - електроника :roll: незнам как се поправя!
Повозих се малко, ама миризмата на изгоряла гума по едно време стана нетърпима и реших да слизам...
... по си е друго в маршрутката - спокойствие поне има...

донякъде си прав колега,но аз не бих слязал...
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 20 Апр 2009, 13:42

ще присъства ли на събора тази кола :roll:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 20 Апр 2009, 23:31

усещането е сходно с тва на мотора ми :)

само умната ей

:D
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Потребител
Аватар

Мнение от user22 » 24 Май 2009, 12:02

Ето едно филмче със ускорение от 0-200 и нагоре км/ч -> http://www.youtube.com/watch?v=LNqL4jBBee8

8)
подпис

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М20В20

Мнение от Koko Loko » 24 Май 2009, 13:41

Много мрак в тоз "надин" :mhihi: Следващия път операторът да е и с фенерче. :D А като цяло никак не е лошо, предполагам и времето за което ускоряваш???

ПредишнаСледваща

Назад към E30