Проект Е30 332i - S50B32
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
...също така може да ти стане още по-Голяма тиквата... 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Абе не знам ама тая кола на мокро не може да откине
снощи му направих егати ластика с баба яга
пс: Забравих да кажа, че той до 4-та или 5-та въртеше гуми

пс: Забравих да кажа, че той до 4-та или 5-та въртеше гуми

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
На сухо с що-годе добри гуми ,на технично трасе колата показва нечовешки възможности
Една планинска отсечка в много добро състояние и липсата на движение през ноща е достатъчна предпоставка да не се спи после остатакът на ноща а да се трепери
Инжинерите на Моторшопорт са създали един шедьовър ,който се разгръща невероятно без всякакви дори и най-леки тласъци по оборотите към границата от 7400 мин-1 , ход на ускорение по-плавен и гладък от коприната ,колата поема от завой до следващият уникално равномерно , доста бързо и остава предвидима до края ... Една крива на въртящия момент ,която се катери толкова точно и прецизно към пика й при 350 НМ ,че просто аз лично нямам думи.Возил съм се и съм подкарвал други мощни автомобили с какво ли не пълнене ,но това просто е нещо страхотно , майсторство и професионализъм от страна на БМВ Моторшпорт
Нямам търпение да си купя Е34 ///М5 с S38B38 ,който е оптимизиран по същият брилянтен начин като този S50 второ поколение
Георги Пенчев

Нямам търпение да си купя Е34 ///М5 с S38B38 ,който е оптимизиран по същият брилянтен начин като този S50 второ поколение

Георги Пенчев
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
Penchev написа:На сухо с що-годе добри гуми ,на технично трасе колата показва нечовешки възможности![]()
![]()
Една планинска отсечка в много добро състояние и липсата на движение през ноща е достатъчна предпоставка да не се спи после остатакът на ноща а да се трепери
![]()
Инжинерите на Моторшопорт са създали един шедьовър ,който се разгръща невероятно без всякакви дори и най-леки тласъци по оборотите към границата от 7400 мин-1 , ход на ускорение по-плавен и гладък от коприната ,колата поема от завой до следващият уникално равномерно , доста бързо и остава предвидима до края ... Една крива на въртящия момент ,която се катери толкова точно и прецизно към пика й при 350 НМ ,че просто аз лично нямам думи.Возил съм се и съм подкарвал други мощни автомобили с какво ли не пълнене ,но това просто е нещо страхотно , майсторство и професионализъм от страна на БМВ Моторшпорт
![]()
Нямам търпение да си купя Е34 ///М5 с S38B38 ,който е оптимизиран по същият брилянтен начин като този S50 второ поколение![]()
Георги Пенчев
Жорка земи си и ела да се пробваме на мокро

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Alexbmw написа:Penchev написа:На сухо с що-годе добри гуми ,на технично трасе колата показва нечовешки възможности![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам търпение да си купя Е34 ///М5 с S38B38 ,който е оптимизиран по същият брилянтен начин като този S50 второ поколение![]()
Георги Пенчев
Жорка земи си и ела да се пробваме на мокро
аве я ти ела да пробваме утре с моя ис пакет какво става хехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Illusion
- Бургаското явление
-
А бе защо по дяволите ви мият улиците толкова рано?!
Макар да беше за малко, само мога да кажа, че колата е голям звяр!
Макар да беше за малко, само мога да кажа, че колата е голям звяр!

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
Sharo написа:аве я ти ела да пробваме утре с моя ис пакет какво става хехе
Не е оферта

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Sharo написа:Alexbmw написа:Жорка земи си и ела да се пробваме на мокро
аве я ти ела да пробваме утре с моя ис пакет какво става хехе
Ей я на зад нали ИС-пакета го прави за каране по писта, кви са тия драг дисциплини

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
...аз да ви кажа, вчера ме взе една умрела е30-ка на автостоп, че и комби. По едно време гледам - стрелката на оборотомера излиза от скалата ... Момче, развален ти е оборотомера ... а то отговаря - да бе и скоростомера е така - електроника
незнам как се поправя!
Повозих се малко, ама миризмата на изгоряла гума по едно време стана нетърпима и реших да слизам...
... по си е друго в маршрутката - спокойствие поне има...

Повозих се малко, ама миризмата на изгоряла гума по едно време стана нетърпима и реших да слизам...
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
i D r i v e написа:...аз да ви кажа, вчера ме взе една умрела е30-ка на автостоп, че и комби. По едно време гледам - стрелката на оборотомера излиза от скалата ... Момче, развален ти е оборотомера ... а то отговаря - да бе и скоростомера е така - електрониканезнам как се поправя!
донякъде си прав колега,но аз не бих слязал...

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
- Koko Loko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 М20В20
Много мрак в тоз "надин"
Следващия път операторът да е и с фенерче.
А като цяло никак не е лошо, предполагам и времето за което ускоряваш???