Е аиде отново със е30 (доста снимки)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 05 Апр 2008, 0:10

Брао човек. Много хубаво изглежда колицата.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 05 Апр 2008, 3:09

Юзър написа:
Nightmare написа::shock: наред с тази на SPIDER и една червена дето скоро се продаваше тука това е най-добрата е30 дето съм виждал :shock: :shock: :shock:
колега ,таз червената не беше чак толко добра ;)

ако SPIDER се отнася за мен и с черната проблеми излезнаха, които не очаквах ;)

а по темата, тая кола, която си взел е направо точно такава каквато съм искал, евалата :D и за парите не съжелявай ;)
Последна промяна SpUd3r на 05 Апр 2008, 3:23, променена общо 1 път
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 05 Апр 2008, 3:19

Много се радвам, браво човек, Август месец да си на линия с нея :twisted:
Take Me to the Hospital...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ceco_e30 » 05 Апр 2008, 12:07

4естита :D .много яка колица
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 05 Апр 2008, 14:03

страхотна е
да те радва много :yes:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 05 Апр 2008, 17:17

уникат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 05 Апр 2008, 19:35

Поздрави. Много добър екземпляр. Чакането си струваше ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 05 Апр 2008, 19:41

SpUd3r написа:
Юзър написа:
Nightmare написа::shock: наред с тази на SPIDER и една червена дето скоро се продаваше тука това е най-добрата е30 дето съм виждал :shock: :shock: :shock:
колега ,таз червената не беше чак толко добра ;)

ако SPIDER се отнася за мен и с черната проблеми излезнаха, които не очаквах ;)

а по темата, тая кола, която си взел е направо точно такава каквато съм искал, евалата :D и за парите не съжелявай ;)

За тебе се отнасяше да :uups:
А според мене за 15-16 годишна кола няма как да няма проблеми била тя и Е30 :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Апр 2008, 20:25

Мерси на вси4ки за пожеланията.

Сега по4вам да мисля как след като поправя дребните дефекти ве4е да по4вам с подготовката на колата за сериозни изпитания :D

Като първото по сериозно 6те е прибиране през Румъния :bcry: :bang:
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 05 Апр 2008, 20:35

Браво за бимата, наистина е много хубава!!!
Имам няколко въпроса:
1. При скоростния лост виждам две допълнителни копчета, зад тези за ел. стъклата, за какво са? Не ми се виждат оригинални, ако не греша.
2. Тези 4-точкови колани ще ги оставяш ли или ще слагаш нормалните? Според мен не й стоят добре, освен ако не решиш да махаш предните седалки и да слагаш легени, нещо което аз не бих направил.
3. Джантите не са никак лоши, но замислял ли си се как ще й застанат джанти с друго ЕТ и борд?
4. Маншона на скоростния лост май е лилавичък или?
Отново, поздравления за Е30-ката! Убавица!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Апр 2008, 20:48

@K27

1. За задните прозорци (хрилете) се отварят електри4ески от е36 са.

2. Седалките разбира се 6те се сменят но според зависи какво изпадне- рекаро от е30 или рекаро за пасажера (в мазето е но е за тапициране) и леген за 6офера. А коланите са с електри4еско донатяге в завоя и за сега не ги ползвам. Дали 6те останат 6те ре6а след като ги пробвам на писта.

3. АЗЕВ мисля да бъдат но това 6те е на по късен етап, освен ако не изпадне не6то в ebay тънко. А с борд може би има6 Борбет предвид- 7.5 и 9 J? 4удил съм се но не ми допадат истински. Но ако е не6то с борд 6ре е 4ерна спица с полиран борд. Но джантита са наи лесни

4. Лилав е, но скоро 6те е 4ерен с М Тех конци както и Волана.
Последна промяна Dr.Schnaps на 05 Апр 2008, 20:58, променена общо 1 път
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: Е30 М3 EVO 3 , E82 G Power

Мнение от skalata » 05 Апр 2008, 20:55

много е хубава честито дано да се радваш на много безаварийни километри :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 05 Апр 2008, 20:58

Dr.Schnaps,
Аз най-скромно бих ти препоръчал да смениш копчетата за хрилете с оригинални за Е30, ще стане много добре и ще върнеш оригиналния вид на салона. Също, ако ще слагаш легени, по-добре сложи два легена, а не един, по възможност също черни. :D Аз, обаче, бих предпочел рекарото и нормалния колан. За да ти трябват чак легени за писта, трябва да смениш цялото окачване и да караш със сликове, иначе си е само жива гъзария. При това, гледам, че има и подгряване на седалките, аз също имам и не бих го махнал, супер екстра е за зимата. Ако сложиш рекаро, можеш да го прехвърлиш на новите седалки, с легените... знаеш. На твое място бих запазил салона и въобще цялата кола във възможно най-оригинален вид, като изключим някои ключови елементи, например джантите.
А за джантите, за мен най-добрия вариант е спица на BBS с борд, 7j отпред и 9j отзад... макар че сега съм с такива, ама са Борбет и пак си ме кефят! ;) BBS-a с тези параметри мног трудно се намира и струват майка си...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Апр 2008, 21:18

K27 написа:Аз най-скромно бих ти препоръчал да смениш копчетата за хрилете с оригинални за Е30, ще стане много добре и ще върнеш оригиналния вид на салона.

Ми преди6ния собственик си е купил от БМВ целия Кит за е36 и го е сложил. тои съ6то много държе6е на автенти4носта и може би има при4ина да ги остави коп4етата така. Не съм разглобявал о6те там, но по принцип си прав- седят малко 4уждо така.

Също, на твое място, бих сменил маншона на скоростния лост с черен на цвят

бях се коригирал ве4е горе междувременно.

Също, ако ще слагаш легени, по-добре сложи два легена, а не един,

прав си ама жената 6те опи6ти света ако при вероятно 4естите БГ- ДЕ пътувания не може да си опъне седалката да спи :help:

иначе си е само жива гъзария

Ми както казах не съм се ориентирал о6те. Досега бях на комби 316. След един ден Калояново 6те добия представа. А оригиналните колани си ги ползвам и сега. Те не си пре4ат един на друг.

А за джантите

тука цените се увели4ават експоненциално с цоловете. А и на гумите към тях съ6то. Аз съм на мнение> по добре 15ки с винаги перфектни гуми на сериозен производител, отколкото 17ки с некви гало6и втора употреба. Но 6те видим- апетита идва с яденето.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 05 Апр 2008, 21:24

:yes:
Успех!
Пак иска да ти изкажа поздравления за тази Е30-ка, много е хубава.
Много бих искал да я видя на живо някой ден.

П.С. За джантите - аз в момента съм със 16" и се е получило много хубаво. Прав си, че трудно се намират гуми, но от джантите идва огромна част от визията на колата.

ПредишнаСледваща

Назад към E30