Е аиде отново със е30 (доста снимки)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Юзър написа:колега ,таз червената не беше чак толко добраNightmare написа::shock: наред с тази на SPIDER и една червена дето скоро се продаваше тука това е най-добрата е30 дето съм виждал![]()
![]()
ако SPIDER се отнася за мен и с черната проблеми излезнаха, които не очаквах

а по темата, тая кола, която си взел е направо точно такава каквато съм искал, евалата

Последна промяна SpUd3r на 05 Апр 2008, 3:23, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
SpUd3r написа:Юзър написа:колега ,таз червената не беше чак толко добраNightmare написа::shock: наред с тази на SPIDER и една червена дето скоро се продаваше тука това е най-добрата е30 дето съм виждал![]()
![]()
ако SPIDER се отнася за мен и с черната проблеми излезнаха, които не очаквах
а по темата, тая кола, която си взел е направо точно такава каквато съм искал, евалатаи за парите не съжелявай
За тебе се отнасяше да

А според мене за 15-16 годишна кола няма как да няма проблеми била тя и Е30

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Мерси на вси4ки за пожеланията.
Сега по4вам да мисля как след като поправя дребните дефекти ве4е да по4вам с подготовката на колата за сериозни изпитания
Като първото по сериозно 6те е прибиране през Румъния

Сега по4вам да мисля как след като поправя дребните дефекти ве4е да по4вам с подготовката на колата за сериозни изпитания

Като първото по сериозно 6те е прибиране през Румъния

- K27
- кандидат ентусиаст
-
Браво за бимата, наистина е много хубава!!!
Имам няколко въпроса:
1. При скоростния лост виждам две допълнителни копчета, зад тези за ел. стъклата, за какво са? Не ми се виждат оригинални, ако не греша.
2. Тези 4-точкови колани ще ги оставяш ли или ще слагаш нормалните? Според мен не й стоят добре, освен ако не решиш да махаш предните седалки и да слагаш легени, нещо което аз не бих направил.
3. Джантите не са никак лоши, но замислял ли си се как ще й застанат джанти с друго ЕТ и борд?
4. Маншона на скоростния лост май е лилавичък или?
Отново, поздравления за Е30-ката! Убавица!
Имам няколко въпроса:
1. При скоростния лост виждам две допълнителни копчета, зад тези за ел. стъклата, за какво са? Не ми се виждат оригинални, ако не греша.
2. Тези 4-точкови колани ще ги оставяш ли или ще слагаш нормалните? Според мен не й стоят добре, освен ако не решиш да махаш предните седалки и да слагаш легени, нещо което аз не бих направил.
3. Джантите не са никак лоши, но замислял ли си се как ще й застанат джанти с друго ЕТ и борд?
4. Маншона на скоростния лост май е лилавичък или?
Отново, поздравления за Е30-ката! Убавица!
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
@K27
1. За задните прозорци (хрилете) се отварят електри4ески от е36 са.
2. Седалките разбира се 6те се сменят но според зависи какво изпадне- рекаро от е30 или рекаро за пасажера (в мазето е но е за тапициране) и леген за 6офера. А коланите са с електри4еско донатяге в завоя и за сега не ги ползвам. Дали 6те останат 6те ре6а след като ги пробвам на писта.
3. АЗЕВ мисля да бъдат но това 6те е на по късен етап, освен ако не изпадне не6то в ebay тънко. А с борд може би има6 Борбет предвид- 7.5 и 9 J? 4удил съм се но не ми допадат истински. Но ако е не6то с борд 6ре е 4ерна спица с полиран борд. Но джантита са наи лесни
4. Лилав е, но скоро 6те е 4ерен с М Тех конци както и Волана.
1. За задните прозорци (хрилете) се отварят електри4ески от е36 са.
2. Седалките разбира се 6те се сменят но според зависи какво изпадне- рекаро от е30 или рекаро за пасажера (в мазето е но е за тапициране) и леген за 6офера. А коланите са с електри4еско донатяге в завоя и за сега не ги ползвам. Дали 6те останат 6те ре6а след като ги пробвам на писта.
3. АЗЕВ мисля да бъдат но това 6те е на по късен етап, освен ако не изпадне не6то в ebay тънко. А с борд може би има6 Борбет предвид- 7.5 и 9 J? 4удил съм се но не ми допадат истински. Но ако е не6то с борд 6ре е 4ерна спица с полиран борд. Но джантита са наи лесни
4. Лилав е, но скоро 6те е 4ерен с М Тех конци както и Волана.
Последна промяна Dr.Schnaps на 05 Апр 2008, 20:58, променена общо 1 път
- skalata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: Е30 М3 EVO 3 , E82 G Power
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Dr.Schnaps,
Аз най-скромно бих ти препоръчал да смениш копчетата за хрилете с оригинални за Е30, ще стане много добре и ще върнеш оригиналния вид на салона. Също, ако ще слагаш легени, по-добре сложи два легена, а не един, по възможност също черни.
Аз, обаче, бих предпочел рекарото и нормалния колан. За да ти трябват чак легени за писта, трябва да смениш цялото окачване и да караш със сликове, иначе си е само жива гъзария. При това, гледам, че има и подгряване на седалките, аз също имам и не бих го махнал, супер екстра е за зимата. Ако сложиш рекаро, можеш да го прехвърлиш на новите седалки, с легените... знаеш. На твое място бих запазил салона и въобще цялата кола във възможно най-оригинален вид, като изключим някои ключови елементи, например джантите.
А за джантите, за мен най-добрия вариант е спица на BBS с борд, 7j отпред и 9j отзад... макар че сега съм с такива, ама са Борбет и пак си ме кефят!
BBS-a с тези параметри мног трудно се намира и струват майка си...
Аз най-скромно бих ти препоръчал да смениш копчетата за хрилете с оригинални за Е30, ще стане много добре и ще върнеш оригиналния вид на салона. Също, ако ще слагаш легени, по-добре сложи два легена, а не един, по възможност също черни.

А за джантите, за мен най-добрия вариант е спица на BBS с борд, 7j отпред и 9j отзад... макар че сега съм с такива, ама са Борбет и пак си ме кефят!

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
K27 написа:Аз най-скромно бих ти препоръчал да смениш копчетата за хрилете с оригинални за Е30, ще стане много добре и ще върнеш оригиналния вид на салона.
Ми преди6ния собственик си е купил от БМВ целия Кит за е36 и го е сложил. тои съ6то много държе6е на автенти4носта и може би има при4ина да ги остави коп4етата така. Не съм разглобявал о6те там, но по принцип си прав- седят малко 4уждо така.
Също, на твое място, бих сменил маншона на скоростния лост с черен на цвят
бях се коригирал ве4е горе междувременно.
Също, ако ще слагаш легени, по-добре сложи два легена, а не един,
прав си ама жената 6те опи6ти света ако при вероятно 4естите БГ- ДЕ пътувания не може да си опъне седалката да спи

иначе си е само жива гъзария
Ми както казах не съм се ориентирал о6те. Досега бях на комби 316. След един ден Калояново 6те добия представа. А оригиналните колани си ги ползвам и сега. Те не си пре4ат един на друг.
А за джантите
тука цените се увели4ават експоненциално с цоловете. А и на гумите към тях съ6то. Аз съм на мнение> по добре 15ки с винаги перфектни гуми на сериозен производител, отколкото 17ки с некви гало6и втора употреба. Но 6те видим- апетита идва с яденето.
- K27
- кандидат ентусиаст
-

Успех!
Пак иска да ти изкажа поздравления за тази Е30-ка, много е хубава.
Много бих искал да я видя на живо някой ден.
П.С. За джантите - аз в момента съм със 16" и се е получило много хубаво. Прав си, че трудно се намират гуми, но от джантите идва огромна част от визията на колата.
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5