Предстои покупка на Е30!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
sundera86 написа:28цата на явор ще откаже секи е30 ентусиаст
уникална е36ца
винаги 6е я зема пред е30
Нещо си се объркал доста, ако тва ставаше за кола дали Явор щеше да го продава

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колеги след като чух за пореден път звука на 6-цилиндрово бмв на събора,нещо ме накара да се замисля за 320-ка
Следващия въпрос,това нещо е пълна инженкция ,предполагам механична?(не се смейте ако съм сгрешил) и няма да има проблем да се сложи обиковенна АГУ(с вакумен изпарител,тука мога да отнеса критика ама нищо)

Следващия въпрос,това нещо е пълна инженкция ,предполагам механична?(не се смейте ако съм сгрешил) и няма да има проблем да се сложи обиковенна АГУ(с вакумен изпарител,тука мога да отнеса критика ама нищо)

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
ако ша слагаш агу земай е36 че тея с е30 са истински сектанти и кат чуят агу се изприщват и може да си навлечеш неприятности 

- Totogada
- младши ентусиаст
-
magareto_yori написа:ако ша слагаш агу земай е36 че тея с е30 са истински сектанти и кат чуят агу се изприщват и може да си навлечеш неприятности
Изчетох една темичка за Е30 и Е36...да ти кажа хич не искам Е36.
Какви проблеми може да има колата ако има обикновенно АГУ?
П.П. След вчера като си лягох към 5 само някакви шестаци ми се причуват в главата.Ставам гледам на терасата няма кола ...а то било кучето ми сумтяло...леле тая болест оправия май няма

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Можеш на 320-ка да сложиш обикновена газова, но тя не е чак толкова обикновена - с изпарител, но елетрически, а не вакумен. Все пак е с електрическа инжекция, а не с механична. Само че не ти препоръчвам. Ако минаваш малко километри карай си на бензин. Ако караш повечко и ти се струва скъпо - ти си решавай.
BMW only!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако търсиш комфорта при возене... Е30 не е за теб
в тази кола е наблегнато на връзката с пътя и ще усещаш много повече неща от колкото в астрата примерно...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Totogada
- младши ентусиаст
-
[steeN] написа:ако търсиш комфорта при возене... Е30 не е за тебв тази кола е наблегнато на връзката с пътя и ще усещаш много повече неща от колкото в астрата примерно...
Това за пътя верно особенно като е със спортно окачване.Само един път съм се возил в Е30 320-ка със спортно окачване,тогава още нямах опел-а и така.За возията ...да се усеща пътя не е толкова проблем.Искам в колата да ми е широкичко,да мога да се шаря както се казва да ми е свободно.Аз не съм изобщо голям човек 1.70 обаче като слизам примерно от астрата си отзад колената ми се опират все някъде.Не ми е удобно така.(не искам 5-ца някой ще каже вземи си 5-ца)Предполагам Е30-та е по широкичка от астрата.
Това за твърдото возене засега хич не ми е проблем.(моето опелче е за смяна на амортисьори така че и с това съм свикнал)Колата ще я карам предимно градско сега като живот и здраве я взема.Обаче почне ли летния сезон,дай боже всяка Неделя да съм на различно място по Черноморието(както миналата година),така ще се чупя от извънградско каране...смисъл от газовата има.Тука биха се наредили коментари от рода на ..вземи си някоя икономична кола.Свикнал съм вече на висок разход,Астрата ми от зимата и има нещо и градкско гори 12.5/100(дори и сега като е топло) газ а вземеш ли да я настъпваш отива повече от шестак вероятно.Къде ли не я водих немогат да я оправят,така или иначе свикнах с разхода и не ми се занимава с "майстори".Искам да знам поне че като зареждам било то бензин или газ да ми се връща в някакъв вид удоволствие,било то в звука на шестака.БМВ Е36 път и на път вече,станаха много модерни коли,Е30-те вече са по малко.Не искам да карам кола защото всички карат такава.

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
ако си тарсиш е-30 свиркаи имам един експонат..много танки пари а върви ли върви...една п**** дори вчера ме пита "абе ти мустанг ли караш"
заеби е36 ще ме откаже от бмв секи 2ри е с такова и се тарикати...

- Totogada
- младши ентусиаст
-
Благодаря за предложението,но ти май продаваш с 2 врати... аз ще си търся 4-ти.Сега събирам информация,гледам искам да е черна обаче попаднах само на една и то май на колега от форума.Имам около 2 седмици още.Надявам се до тогава да ми е попаднала добра оферта.BMWfenomen написа:ако си тарсиш е-30 свиркаи имам един експонат..много танки пари а върви ли върви...една п**** дори вчера ме пита "абе ти мустанг ли караш"заеби е36 ще ме откаже от бмв секи 2ри е с такова и се тарикати...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
magareto_yori написа:ако ша слагаш агу земай е36 че тея с е30 са истински сектанти и кат чуят агу се изприщват и може да си навлечеш неприятности
едно умно мнение

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
BMWfenomen написа:ако си тарсиш е-30 свиркаи имам един експонат..много танки пари а върви ли върви...една п**** дори вчера ме пита "абе ти мустанг ли караш"заеби е36 ще ме откаже от бмв секи 2ри е с такова и се тарикати...
бря тва беше голема мисъл,само незнам колко време ти е отнели да я изчоплиш от носа си

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Е30-ката изобщо не е широка и комфортна кола, тя е създадена за съвсем други цели
и въобще забрави за тая газ за да не намразиш марката. При БМВ не се търси икономия, а удоволствие от шофирането. 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Totogada написа:magareto_yori написа:ако ша слагаш агу земай е36 че тея с е30 са истински сектанти и кат чуят агу се изприщват и може да си навлечеш неприятности
Изчетох една темичка за Е30 и Е36...да ти кажа хич не искам Е36.
Какви проблеми може да има колата ако има обикновенно АГУ?
П.П. След вчера като си лягох към 5 само някакви шестаци ми се причуват в главата.Ставам гледам на терасата няма кола ...а то било кучето ми сумтяло...леле тая болест оправия май няма![]()
![]()
Тва да вземеш решение за колата от една тема във форума не е добра идея. По принцип Е30-каджиите са по-зарибени типове и доста по-емоционално се изразяват и може да останеш с грешно впечатление

И да Е30-ката отзад почти не става за возене. Мойта беше 4-врата, аз сум 185 и ако се настаня удобно, отзад влиза само пиче до 1.60 и то доста некомфортно

Успех!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
Благодаря за коментара на b2.Поразмислих,доста тези дни и не мисля да гоня никаква икономия(майка на мизерията е
) Ще покарам и двете коли,но от визия си ми харесва повече Е30.Това за комфорта ясна работата,Е36 е по широкичка.Има още малко време преди да реша окончателно каква ще е.(много вероятно е да Е30
)
b2 твоята Е30-ка бяла ли беше?

b2 твоята Е30-ка бяла ли беше?

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Визия...естествено, Е30-ката за мен е от най-красивите автомобили въобще! Вчера гледах с часове чисто нови БМВ-та из нета и после случайно мернах една 30-ка тук във форума и ми умря ентусиазма за нова кола
Много остаряла кола като концепция, много грешен избор вече, но си е красавица мама и, само като се представиш вътре в нея и това е нещото, което искаш! Взимай най-големия мотор възможен, че ще ти омръзне бързо най-слабия 

BMW only!
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3