М42 гърнета!?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
На мойта кола ако не се лъжа си има катализатор, след него резонатор и крайно гърне, но трябва да погледна пак за да мога да кажа 100%. Предлагам не следващия, а по-следващия четвъртак една сбирка на Ехо да си слушаме ис-ите как звучат 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Новини
-
LeX написа:На мойта кола ако не се лъжа си има катализатор, след него резонатор и крайно гърне, но трябва да погледна пак за да мога да кажа 100%. Предлагам не следващия, а по-следващия четвъртак една сбирка на Ехо да си слушаме ис-ите как звучат
Моя звучи като Астра

П.С. Намали подписа да е с ширина до 500пиксела плиис

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
мойта звучи като хонда crx!Отврат!
Просто не знам!Още не смея да предприема нищо!Ако намера сток грънци ще ги сложа и това е!
Просто не знам!Още не смея да предприема нищо!Ако намера сток грънци ще ги сложа и това е!

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
мойта звучи като хонда crx!Отврат!
мойта е сток и е почти нова май са 3 гарнета
ако имаш интерес ми се обади щото и без тва мисля да я махам може да измислиме нещо

Моята е стандартната но със Supersprint крайно и ме дразни малко на ниски обороти, но над 4000 ми харесва, как се пръска т.е. харесва ми...
На bravo на исата ми допада много звука, доста плътен и мазен такъв, абе доста добре, но по принцип мисля да направя както съм си решил, а именно да махна катализатора и средното и да се сложат прави тръби до крайното гърне! Има ли някой тук който да ме разубеди, има ли някой тук така, а какво става с прави тръби и сток крайно гърне?
На bravo на исата ми допада много звука, доста плътен и мазен такъв, абе доста добре, но по принцип мисля да направя както съм си решил, а именно да махна катализатора и средното и да се сложат прави тръби до крайното гърне! Има ли някой тук който да ме разубеди, има ли някой тук така, а какво става с прави тръби и сток крайно гърне?
Take Me to the Hospital...
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
lazaronni написа:Моята е стандартната но със Supersprint крайно и ме дразни малко на ниски обороти, но над 4000 ми харесва, как се пръска т.е. харесва ми...
само с крайно кърне много ще ти се надува главата,по добре средното го остави а махни само катализатора и сложи тръба там

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
SpUd3r написа:GEORGIEV написа:само с крайно кърне много ще ти се надува главата,по добре средното го остави а махни само катализатора и сложи тръба там
аз май съм така и си вади доста добър звук, а крайното гърне си е оригиналното само накрайника е сложен един голям кюнец. Само кофти момента е,че като запаля колата се пускат всички аларми ма кво да се прави

при тебе е малко друго,значи когато беше в Севлиево твоята кола имаше мисля средно гърне ,а крайното е Суперспринт с тоя същия голям накрайник и ако не се е променило нещо по колата за тези 2 години откакто я няма звучи невероятно ,да малко е силно но вади мноооооого плутен звук

Колко е шумна не ме притеснява изобщо, търси се плътен или режещ звук, без значение колко силен, колкото по толкова по...
Мисля да направя така, прави тръби и стандартно гърне
Мисля и, че тук е мястото да попитам колко милиметра са тръбите на иса... 55?

Мисля и, че тук е мястото да попитам колко милиметра са тръбите на иса... 55?
Последна промяна lazaronni на 04 Фев 2008, 18:15, променена общо 1 път
Take Me to the Hospital...
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
lazaronni написа:Колко е шумна не ме притеснява изобщо, търси се плътен или режещ звук, без значение колко силен, колкото по толкова по...
колега и аз съм с прави тръби и съм много доволен!!!супер звук извади бавареца

0885/006808
ЕМО
ЕМО
- kozanostra
- кандидат ентусиаст
-
с тея 4 цилиндра каде сте тръгнали да говорите за звук бе момци
сичко друго но не и звук от бмв жигулката
сичко друго но не и звук от бмв жигулката
34 мнения