диф.(шпер) от Е34 към Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
И що тъй ги прайте
Нема ли капаци от голямо прасе Е30-ково за вас
Иначе там яко ли ще е само с тея два болта?!? То верно че иначе се държи само на един ... но все пак
И момчета - не бъркайте темите - придържайте се към тая

И момчета - не бъркайте темите - придържайте се към тая

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
haho написа:....
А и този начин на закрепване дава възможност за още един ъпгрейд
За какъв ъпгрейд става дума

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Всъщност когато правиш туйбо конверсий прецизноста е в кръвта ти
.Прецизност е второто име на нащо момче,виж и кво здраво го е направил.Да не си мислиш ,че не е подсилил гредата.Неее тя е цепната и вътре са имплантирани туйбо ковани бутални болтове за здравина,зашита е отново и обмазана с антикор
.
Пич ти си много тежък случай ве,имаш нужда от професионална помощ
или просто си изпреварил времето си-гений
Да не би да имаш директна,ясна и чиста връзка с Марс
Оооо аз забравих ,че вие тримата Бенджи,Закс и Звездния принц сте от Алфа Центаури.
Пшшш-пшшшшш-шшшш цък: Центъра вика базата,Центара вика базата.Закса да излезе от ТеКеЗеСеТо.Повтарям Закса да излезе от ТеКеЗеСеТо.Оувър пшшшшшшшшш

Пич ти си много тежък случай ве,имаш нужда от професионална помощ

Пшшш-пшшшшш-шшшш цък: Центъра вика базата,Центара вика базата.Закса да излезе от ТеКеЗеСеТо.Повтарям Закса да излезе от ТеКеЗеСеТо.Оувър пшшшшшшшшш
- O N I X
- Потребител
-
- Кара: bmw e46 320cd :e30 325
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
- Гост
-
Ядрения написа:Всъщност когато правиш туйбо конверсий прецизноста е в кръвта ти.Прецизност е второто име на нащо момче,виж и кво здраво го е направил.Да не си мислиш ,че не е подсилил гредата.Неее тя е цепната и вътре са имплантирани туйбо ковани бутални болтове за здравина,зашита е отново и обмазана с антикор
.
Пич ти си много тежък случай ве,имаш нужда от професионална помощили просто си изпреварил времето си-гений
Да не би да имаш директна,ясна и чиста връзка с Марс
Оооо аз забравих ,че вие тримата Бенджи,Закс и Звездния принц сте от Алфа Центаури.
Тъй като доказваш публично малоумието си ще ти го обясня така:
Майната ти майничке

И за да не се почустваш нае*ан и изоставен ще те попитам къде точно видя турбо конверсии , какви ковани бутала бълнуваш и за какъв уй си се изсрал тука

Покажи първо какво и КАК си го направил ТИ и тогава се прави на космонавт от МИР ( надявам се че не си чак толкова тъп че да ти обяснявам какво значи това

За това как е подсилено можеш и сам да се сетиш ... извинявай забравих че си толкова тъп че и това неможеш

За всичко останало мое мило идиотче има ЛС

haho написа:......................................
Господин КАРУЦАРЮ (казвам ти така щото точно с такива каручкови болтове си си разпробил багажника)сега ще ти споделя що аджеба хората не трябва да правят като теб.
Незнам как си се ъпгреитнал като само си се ъпнаакал а като си сложил тоя тампон на криво къв ъпгреид нагоре ше превиш ве

1: Капака който ползваш се чупи при по серйозен повер (който се съмнявам да имаш , но не се съмнявам че го знаеш)
2: Осъкатил си си колата за да не дадеш 100лв на моргаджия
3: Ако мислиш че после може да хванеш още по голям диф си се объркал в движението.
4: Едва ли си преосмислил че 20см шеф никога не са равни на 4 болта в тенеке.
А ако искаш да видиш как се правят профи нещата ето ще ти кача снимка ако ти намериш грешки (в което се съмнявам) утре ще ти го щтракна и в завършен вид. Ще се сетиш ли кое е по-здраво наи малкото а за инженерно няма да говорим

А кой колко е "Интелигентен" си личи по делата а като гледам твоите мани МАНИ БЕГАЙ
Аи ся кажи от кво е според теб тоя мост?
Също искам да видя как ше НАМАЙНОСАШ ЯДРЕНИЯ наживо щот ше е голяма веселба.
Хайде сега почвай да мислиш кво ще ИЗАКАШ.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Гост
-
Извиняваи готин но незнаех че си секретарка на ония профи
А тая тел дето е вързан моста с нея с каква якост е 12.9 ли
Да не говорим за супер яките и криви заварки по моста дето си ги направил
Иска ми се да ти видя съосието с тая изгъзица
И колко коня ще натвариш преди да се огънат криво захванатите тампончета и да ти се скъсат заварчиците
А затова как ще намайносам някой от клавиатурно - силните само стой и гледай
Защото ако беше наистина умен и можещ нямаше да пише глупости като вас , а щеше да покаже как го е направил и да каже че според него така е по-добре а не да се прави на мъж мред компа
От мен толкова в тая тема вие продължавайте да си серете и да се успокоявате с това че сте по-големи мъже от Азис

А тая тел дето е вързан моста с нея с каква якост е 12.9 ли

Да не говорим за супер яките и криви заварки по моста дето си ги направил

И колко коня ще натвариш преди да се огънат криво захванатите тампончета и да ти се скъсат заварчиците

А затова как ще намайносам някой от клавиатурно - силните само стой и гледай

Защото ако беше наистина умен и можещ нямаше да пише глупости като вас , а щеше да покаже как го е направил и да каже че според него така е по-добре а не да се прави на мъж мред компа

От мен толкова в тая тема вие продължавайте да си серете и да се успокоявате с това че сте по-големи мъже от Азис

Секретарка съм на м....а ти.
Вичко е диагонално оразмерено (да не ти пояснявам че моста от М5 който ти "ЯВНО" позна е с реглаж което "ЯВНО" знаеш) Ако си чок отворен скачам ти на 1000лв басче и двамата на стенда. Ако спечелиш и капак за голямо прасе щи подаря (че е много скъп
)
Криви са тампоните на охлювите в очите
А телта е щот такива снимки бяха под ръка. Да ти е снимам в завършен вид ко искаш ама ше трябва да си платиш. що не ме пита да не е на въздушни възглавници като няма пружини.
Лично ще ви срещна да поесниш кой е клавиятурно силния и да се почустваш ПО-жена от БАТ ВАСКО
И аз да се ИЗЛАГАМ и аз ще ИЗБЯГАМ
Вичко е диагонално оразмерено (да не ти пояснявам че моста от М5 който ти "ЯВНО" позна е с реглаж което "ЯВНО" знаеш) Ако си чок отворен скачам ти на 1000лв басче и двамата на стенда. Ако спечелиш и капак за голямо прасе щи подаря (че е много скъп

Криви са тампоните на охлювите в очите
А телта е щот такива снимки бяха под ръка. Да ти е снимам в завършен вид ко искаш ама ше трябва да си платиш. що не ме пита да не е на въздушни възглавници като няма пружини.

Лично ще ви срещна да поесниш кой е клавиятурно силния и да се почустваш ПО-жена от БАТ ВАСКО
И аз да се ИЗЛАГАМ и аз ще ИЗБЯГАМ
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3