Кабели за свещи?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Дек 2007, 22:29

BMWfenomen написа:sony да ти снимам ли касовата бележка ? хехе сега ше я снимам интаресно е че на нея не пише кабели а нещо си "ПГ филтри" хехе даже са за 31 Лв не за 32 объркал сам се :mhihi: ходи на адреса и провери (аз си сложих само един от тия кабели старите са ми оргинални и неискам да си ги махам кефат си ме но нз дали е правилно :uups: да ги смена ли сичките ? )

Не си ме разбрал, имах впредвид, че цената е супер, и ако наистина са тесла, не е тесла, ако ме разбираш :mhihi: А инак, на М10 и на М40 са различни, и по дължина и по захват в капачката, то има доста модели де, но като цяло ни стаат.

Към колегата с единия кабел, колега, сменяи ги сичките и мен ме кифи нещо като е от завода, ама има една пиказка и аз мога и тате може, ама она козата си сака пръч ;) И мойте са оригиналните, като ми отворш капака на колата ще видиш навсякъде от парафина от завода и по радиатора и по водните съединения и по кабелите, но са вече на 20 години ти ми кажи дали стават? Се пак не са ученички,у ама и ученички да са на 20 и те са дърти :mhihi: Затова напролет всички водни съединения, кабелите на свещите и радиатора нов, то май като консуматив само те не са сменени. Ама искам да ми е мирна главата :D

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 07 Дек 2007, 0:04

то май не му е тука мястото ама сега кът чета на сони за консумативите та се сетих да го споделя
наскоро издаде багажа мъркуча от дебитомера към инжекцията
на така прославената ни улица симеон оня мръсен арабеск искаше 40 лв. за някъв маркуч дет ни го знам от каде е ни от кво каучоково подобие е направен та ми идеше да му го овия около врато на резняка мръсен,а кво се оказа че като проверихме в дарукар същия тоя маркуч там е 37 лв. и стотинки сещате се от каде взехме
става въпрос за е30 м20б20
така че ви препоръчвам преди да пазарувате от арабеските да проверите цената на дадената част или консуматив в случая първо в дарукар.

пс: извинявам се ако не му е тук мястото на поста

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport

Мнение от 320iPower » 07 Дек 2007, 0:30

аз купих от даскалов и беше 27лв.

Предишна

Назад към E30