Е30-ки със климатици...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мойта и тя има градуси,леко да врътна от червено към синьо и става хладно,ама май не е с ел. управление на топло-студено!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
мойта май е от тея модерните,ама честно казано никога не съм обръщал внимание,но утре задължително ще се провери
диляне кажи кво са 4удиш да проверя докато е разхвърлена у гаража

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Моя в момента не е включен щот нема ремък ама по всичко личи че е номер 3 понеже ги има и мрежичката до врътката и датчика в краката
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
То мрежата при врътката я имат всички, но не е ясно дали отзад има смукалка
Интерес но ми е дали при пуснато духане при краката има само две позиций - топло и студено?
И това че е откачен ремъка на климата не играе изобщо на парното! Той пак си функционира като систематика

Интерес но ми е дали при пуснато духане при краката има само две позиций - топло и студено?
И това че е откачен ремъка на климата не играе изобщо на парното! Той пак си функционира като систематика

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Кво стана бре, има 6 човека с такава клима/отопление...искам да видя някоя колица тука в София с такова да и поръчкам топлото, няма да я карам 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

ми ... мойто е едно копче със снежинка - щтракаш - прави студ ... врътката ... не съм забелязал да има общо - тя си праи квот си праи - въртиш на червено, някъде между мен и фаровете се получава черна магия и праи жега ... на врътката нямам скала с градуси - само синьо и червено. Ръчката за краката ми има само 2 положения - 1 духа и 2 не духа .. та въртях тая врътка сума време и не можах да чуя "туп" в никакъв момент аз ...
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Като става дума за клими ако нямате нищо напротив и аз да питам че поне хората разбират не кат мен;)
Питанката ми е такава че ,примерно да вземем една е30 ка без климатик,ама явно сички са направени така че да може да се сложи,кожуха който е вътре с радиатора за парното ,има ли място за слагане на изпарител(за климатик)или трябва да се смени целия кожух)Или ако някой знае да ми обясни/разясни ще съм му мн благодарен.
Всичко най най на всички!
Питанката ми е такава че ,примерно да вземем една е30 ка без климатик,ама явно сички са направени така че да може да се сложи,кожуха който е вътре с радиатора за парното ,има ли място за слагане на изпарител(за климатик)или трябва да се смени целия кожух)Или ако някой знае да ми обясни/разясни ще съм му мн благодарен.
dancenation написа:Като става дума за клими ако нямате нищо напротив и аз да питам че поне хората разбират не кат мен;)
Ако вземеш завоски климатик, всичко е плъг енд плей, ако вземеш италиански климатик си изрязваш едната страница на твоя си кожух за парното и си поизрязваш малко барчето, като го монтираш има си една решетчица дето скрива сичко и готово. Нищо не се преправя, нищо не се тормози, само ръгаш и буташ и после некой бай арабин да зарежда
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2