някой знаели къде се намира цетката на парното?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Re: е не
icho318 написа:За мен лично моята кола има важно значение и няма да я изоставя докато имам възможност да я подържам !А и съм я наточил от всякъде въпреки че е 85-та година съм и монтирал пълен ел. пакет даже това лято мислех да и монтирам климатик но се размина но другото лято живот и здраве ще сложа .И по нищо няма да отстъпва на модели 99-та например.
Аре дай да не се залъгваме, неа карам е30 всекидневка 90 коня да ме убиеш само да ми ар4и и да не върви, аре нема нужда и искаш да кажеш че твоята е30-ка по нищо не отстъпва на едно Е46 примерно или пък на едно е39

Събуди се, е30-ката по нищо не отстъпва на жигулката

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
хехе верно е че новите бмв-та са по готини но аз имам и рено 19 93та година и да ти кажа по си ми е кеф да си карам е30ката

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
Абе, верно че бая пари излиза да си я напраиш 30ката, ама да я сравняваш с коли '99... а с Рено.. 19 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bigmurzi написа:Абе, верно че бая пари излиза да си я напраиш 30ката, ама да я сравняваш с коли '99... а с Рено.. 19
Искаш да кажеш, че 19ската е по-арна от 30ката ли?

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
icho318 написа:Аз не предлагам за сравнение моделите на БМВ от 99 а на френските и италиански марки .Даже сам убеден че от Дачия логан е 2 -а пати по добро .
Някой като ми каже "КОЛА" аз разбирам БМВ

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
icho318 написа:Аз питам щото ми подметнаха че имало и за това събирам мнения но смело вече мога да кажа че не сам видял такова нещо а разглобих цялата водна система ,заради моя си проблем но така и не го отстраних.И вече не знам какво да правя с парното и с охлаждането последно за което се хванах е че няма налягане по маркучите и си мислех че за това е отговорна водната помпа и я свалих но се оказа че е в идеално състояние и вече не знам какво да правя
Извинявай,но така и не се разбра какъв точно е проблема за кво търсиш налягане от водната помпа?Ако нямаш парно въпроса я ясен колата е карана със стар антифриз и други буклуци,и радиаторчето на парното е задръстено и няма нужният дебит.
П.П.И ще ви помоля да не сравнявате БМВ с други марки,не ви прави чест осбенно пък и с ДАЧИЯ.
Проблема е комплексен според мен Аз по горе писах че съм свалил всичко свързано с парното и като казвам това значи имам предвид ВСИЧКО само в каналите на блока не сам се ровил . А всичко останало съм го измил с препарат за разняждане на варовик и нищо не излезе . И за това съм в шах защото помпата е здрава а нямам налягане по системата даже няма никакво движение .Когато се отвори маркуч при работещ мотор помпата из хвърля всичко а при мен не е така . Когато окача маркуча даже и да форсирам като луд няма никакво движение .

- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
Ами ако мога и аз да се включа в разговора то блока на колата е най-важния понеже и ние имахме проблем с една такава кола и когато пракнахме с една отверка във входа на блока всичката мрасотия изтече и до сега нияма проблеми така че провери блока това е наи вайната част, а има и друго радияторчето колкото и да го миеш триабжа да се смени ако е задрастено дано сам помогналicho318 написа:Проблема е комплексен според мен Аз по горе писах че съм свалил всичко свързано с парното и като казвам това значи имам предвид ВСИЧКО само в каналите на блока не сам се ровил . А всичко останало съм го измил с препарат за разняждане на варовик и нищо не излезе . И за това съм в шах защото помпата е здрава а нямам налягане по системата даже няма никакво движение .Когато се отвори маркуч при работещ мотор помпата из хвърля всичко а при мен не е така . Когато окача маркуча даже и да форсирам като луд няма никакво движение .

ЧУДООООООООО
Накрая се оправи скапаното парно само дето не разбрах как
Обаче има едно малко неудобство когато колата е на място парното не е така добро като при движение Имали начин да премахна този проблем ? И ако премахна клапана ще имали ефект ?

- bigmurzi
- драфтаджия
-
///peter написа:bigmurzi написа:Абе, верно че бая пари излиза да си я напраиш 30ката, ама да я сравняваш с коли '99... а с Рено.. 19
Искаш да кажеш, че 19ската е по-арна от 30ката ли?
Не, дори и да исках, бих ли го направил в този подфорум

Брой ме и мене към е30 фенчетата

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- e 28 performance
- кандидат ентусиаст
-
Re: ЧУДООООООООО
icho318 написа:Накрая се оправи скапаното парно само дето не разбрах какОбаче има едно малко неудобство когато колата е на място парното не е така добро като при движение Имали начин да премахна този проблем ? И ако премахна клапана ще имали ефект ?
пробвай да обърнеш маркучите на парното

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3