е 30 или е 36
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
sonny написа:зимай е36, че тия е30ки немат пазар вече, секи иска да си земе перфектната за 100лв, все пак мисли и за в бъдеще, като пак решиш да сменяш, ако са земеш е30, нема пхродаване, а и читави много трудно се намират
човека бате иска да си купи не да продава.не му чупи хатъра.а и според теб кое от двете е по читаво,това иска да знае момчето
sachs написа:sonny написа:зимай е36, че тия е30ки немат пазар вече, секи иска да си земе перфектната за 100лв, все пак мисли и за в бъдеще, като пак решиш да сменяш, ако са земеш е30, нема пхродаване, а и читави много трудно се намират
човека бате иска да си купи не да продава.не му чупи хатъра.а и според теб кое от двете е по читаво,това иска да знае момчето
Виж сега, аз лично карам една от найчитавите е30ки в БГ, ама тръгна ли да продава, което ще стане рано или късно, щото няма да ода с таа кола в гроба (или поне неискам) или трябва да загуба 4 бона за да я продам илби да я карам докат се разпадне. И да купиш сега, след време продаваш. Ай стига с тоя фанатизъм, може да се фанатизираме, когато имаме пари и гаражи да ни седят фанатиците в тях, докато са ни всекидневни коли, трябва да си купуваме практични! Сега да тръгна да купувам кола, знаеш ли кога ще си купя е30 или е32, ама точно никога. Щото като ми щукне да си взимам друга и трябва да продам тази, няма продаване. Колко ще я караш една кола кат я вземеш? Не повече от 2-3 години. Ми то е30ките сега са на по 20, ми след още 3, стават антики. Е36ците поне са на по 12-15, тамън станат на 20 и шиткаш. Оттам ми идва писането. Пак казвам и аз карам е30 и скоро няма го продам поради гореспоменатите неща.
sonny написа:sachs написа:sonny написа:зимай е36, че тия е30ки немат пазар вече, секи иска да си земе перфектната за 100лв, все пак мисли и за в бъдеще, като пак решиш да сменяш, ако са земеш е30, нема пхродаване, а и читави много трудно се намират
Виж сега, аз лично карам една от найчитавите е30ки в БГ, ама тръгна ли да продава, което ще стане рано или късно, щото няма да ода с таа кола в гроба (или поне неискам) или трябва да загуба 4 бона за да я продам илби да я карам докат се разпадне. И да купиш сега, след време продаваш. Ай стига с тоя фанатизъм, може да се фанатизираме, когато имаме пари и гаражи да ни седят фанатиците в тях, докато са ни всекидневни коли, трябва да си купуваме практични! Сега да тръгна да купувам кола, знаеш ли кога ще си купя е30 или е32, ама точно никога. Щото като ми щукне да си взимам друга и трябва да продам тази, няма продаване. Колко ще я караш една кола кат я вземеш? Не повече от 2-3 години. Ми то е30ките сега са на по 20, ми след още 3, стават антики. Е36ците поне са на по 12-15, тамън станат на 20 и шиткаш. Оттам ми идва писането. Пак казвам и аз карам е30 и скоро няма го продам поради гореспоменатите неща.
аз,бате,съм бил последен собственик поне на 3-4 Е30-КИ.тази която карам в момента мисля и нея аз да я погреба.така че за продажба не мисля.а иначе за е30 съм готов да дам 6-7 или 8к ако е наистина уникална.така че аз лично мисля да карам е30 поне докато все още се намират читави,но това си е мои избор.в карая на краищата всеки си решава и прави товаа което намери за наи-добре.нали?
сам знаеш колко читави е30ки има . Нов внос няма да намериш , а карана в Бг - знаеш - кърпено , китосвано .. Читава е30 по скъпо от читава е36 ще ти се хване
знам едно е30 сега , от италия е и е било в гараж тука доста време , демек купето е перфектно и има брони мтехник , обаче М40 мотор , желязни жанти , няма рекаро ,няма ел. . Да стане как трябва 2000 колата + 1000 мотор, жанти , седалчици нещо .. може да стане уникална , но дали си заслужава ?!!? това е първото е30 което виждам с перфектно купе от към ръжда .. аз кърпени коли не уважавам , и е с 4 врати ..
а е36 с лопата да ги ринеш , ако не бързаш изпадат добри на добри цени
а ,,, и ... що не пуснеш анкета в неутрален форум , тука навик ви стана да %$#&%& по Е36 .. не е толко каба , вервай ми

а ,,, и ... що не пуснеш анкета в неутрален форум , тука навик ви стана да %$#&%& по Е36 .. не е толко каба , вервай ми

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мани го бряsachs написа:sonny написа:sachs написа:sonny написа:зимай е36, че тия е30ки немат пазар вече, секи иска да си земе перфектната за 100лв, все пак мисли и за в бъдеще, като пак решиш да сменяш, ако са земеш е30, нема пхродаване, а и читави много трудно се намират
аз,бате,съм бил последен собственик поне на 3-4 Е30-КИ.тази която карам в момента мисля и нея аз да я погреба.така че за продажба не мисля.а иначе за е30 съм готов да дам 6-7 или 8к ако е наистина уникална.така че аз лично мисля да карам е30 поне докато все още се намират читави,но това си е мои избор.в карая на краищата всеки си решава и прави товаа което намери за наи-добре.нали?

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Е30-ката си остава икона и ще си бъде икона както АЕ86 и други такива коли, така че кой квот иска да си разправя, ама Е30 си взимаш не за далавера, а да усетиш тръпката от карането(те за тва и са по скъпи от Е36 на запад) 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
ма за тебе една дърта кочина ли е Иконаge_a написа:Е30-ката си остава икона и ще си бъде икона както АЕ86 и други такива коли, така че кой квот иска да си разправя, ама Е30 си взимаш не за далавера, а да усетиш тръпката от карането(те за тва и са по скъпи от Е36 на запад)

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Явор написа:ма за тебе една дърта кочина ли е Иконаge_a написа:Е30-ката си остава икона и ще си бъде икона както АЕ86 и други такива коли, така че кой квот иска да си разправя, ама Е30 си взимаш не за далавера, а да усетиш тръпката от карането(те за тва и са по скъпи от Е36 на запад)
Що за тебе друго ли е

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Яворе, не мога да разбера защо пишеш някакви несвързани постове постоянно. И аз много си губя времето в този форум, но ти като човек с много опит не знам защо последно време нищо умно не споделяш. Сигурно ти е омръзнало, се ми е тая и на мен, но хората споделят някакво мнение, а ти пускаш тъпи коментари. Дърта или не, кочина или перфектна - Е30-ката си остава готина количка, която сам знаеш какъв кеф може да ти достави. Новите БМВ-та просто са различни от нея (не виждам смисъл аз да го обяснявам дори). Всъщност продължавай в същия дух, всичките постове ти чета, защото е весело
В крайна сметка ти си решаваш, купона да върви 

BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
неискам да ги виждам повече 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
amd написа:Каква е новата мания, аз пак изоставам нещо
Не изоставаш бъди сигурен

- ///Явор
- Летящия холандец
-
ша си прая кот ми каже жената бе ейamd написа:Яворе, не мога да разбера защо пишеш някакви несвързани постове постоянно. И аз много си губя времето в този форум, но ти като човек с много опит не знам защо последно време нищо умно не споделяш. Сигурно ти е омръзнало, се ми е тая и на мен, но хората споделят някакво мнение, а ти пускаш тъпи коментари. Дърта или не, кочина или перфектна - Е30-ката си остава готина количка, която сам знаеш какъв кеф може да ти достави. Новите БМВ-та просто са различни от нея (не виждам смисъл аз да го обяснявам дори). Всъщност продължавай в същия дух, всичките постове ти чета, защото е веселоВ крайна сметка ти си решаваш, купона да върви

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Явор написа:ша си прая кот ми каже жената бе ейamd написа:Яворе, не мога да разбера защо пишеш някакви несвързани постове постоянно. И аз много си губя времето в този форум, но ти като човек с много опит не знам защо последно време нищо умно не споделяш. Сигурно ти е омръзнало, се ми е тая и на мен, но хората споделят някакво мнение, а ти пускаш тъпи коментари. Дърта или не, кочина или перфектна - Е30-ката си остава готина количка, която сам знаеш какъв кеф може да ти достави. Новите БМВ-та просто са различни от нея (не виждам смисъл аз да го обяснявам дори). Всъщност продължавай в същия дух, всичките постове ти чета, защото е веселоВ крайна сметка ти си решаваш, купона да върви
oхо кола за детско столче ли ще зимаш ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3