Манияк ли съм?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Nightmare написа:BMWPower написа:...в нея имаше доста работи които ми грабнаха окото и не се виждат всеки ден...
Газовата...![]()
![]()
![]()
Колата си я бива само решетката да си е черната
Ами например разглобяемия ББС коййто ако се освежи ще я луд ама е занимарен много вътре също има(Ше) някои работи които са интересни но както и да е до колкото знам предишния собственик той беше един с прошарена коса демек по-стар от тоя на снимката е май първия собственик на тая кола

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
де има такъв BBS-за разглобване

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Евала колега, манияк си
Хубаво е направена колата, аз за моята имах същите планове (червена боя), но планирам едни други неща (модели). Станала е отлично, забележките ми, за да стане още по-добра са :
Предната решетка наистина е по-добре да си е черна, колата трябва да има и контрастиращи елементи, защото като всичко е червено колата се губи. Също хромираните бъбреци ще и седят добре, намери си някъде от друга кола бъбреци. Мисля си, че и чистачките можеш да ги оставиш черни. Ако и джантите успееш да ги полираш и освежиш колата ще стане невероятна

Предната решетка наистина е по-добре да си е черна, колата трябва да има и контрастиращи елементи, защото като всичко е червено колата се губи. Също хромираните бъбреци ще и седят добре, намери си някъде от друга кола бъбреци. Мисля си, че и чистачките можеш да ги оставиш черни. Ако и джантите успееш да ги полираш и освежиш колата ще стане невероятна

BMW only!
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
BMWPower написа:Nightmare написа:BMWPower написа:...в нея имаше доста работи които ми грабнаха окото и не се виждат всеки ден...
Газовата...![]()
![]()
![]()
Колата си я бива само решетката да си е черната
Ами например разглобяемия ББС коййто ако се освежи ще я луд ама е занимарен много вътре също има(Ше) някои работи които са интересни но както и да е до колкото знам предишния собственик той беше един с прошарена коса демек по-стар от тоя на снимката е май първия собственик на тая кола
Да наистина така изглежда стария собственик,аз я купих от него преди 2месеца.Но ако исключим джантите,просто не ми е ясно какво може да ти е привлякало вниманието.Колата беше изоставена и много изгнила(тип флинстоун).Колкото до решетката беше бяла и така или инъче щях да я пръскам черна отделно,и затова му казах на бояджията да я пръска същия цвят пък аз после ще си реша кво да я правя.Сега си мисля да си намеря още една черна,но с никела отпред че на моята ги няма,а без тях ще е тъпо.Инъче ще е по добре черна.
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
За решетката - черна....
Вчера ти видях колата и имаше отчупено парче от задната броня. Какво се е случило? Да не си закачил някой бордюр?
Вчера ти видях колата и имаше отчупено парче от задната броня. Какво се е случило? Да не си закачил някой бордюр?
- Stennli
- младши ентусиаст
-
Нещо такова...дори не забелязах веднага.Цялата работа е че още не съм сложил декоративната решетка,тя поне малко ще придържа долната тънка част.
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е това вече е нещо
сега ако заблестят и броните половината форум ще ти завижда 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Бъбреците може и да ги оставиш черни.
Чистачките задължително черни.
Гледам маската ти е нещо като имитация на М3, пробвай да направиш черната лайсна, която минава по дължина на маската, точно на линията на мигачите.
Ако можеш боядисай всичкия хром около прозорците черен мат и дръжките на вратите (не ги виждам на тая снимка, може да са черни)
Иначе...евала за труда
old school
Чистачките задължително черни.
Гледам маската ти е нещо като имитация на М3, пробвай да направиш черната лайсна, която минава по дължина на маската, точно на линията на мигачите.
Ако можеш боядисай всичкия хром около прозорците черен мат и дръжките на вратите (не ги виждам на тая снимка, може да са черни)
Иначе...евала за труда

old school

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Браво колега, смятам, че колата е станала оше по-красива сега, има вид
Дори ако сложиш и никел бъбреци ще стане супер добре, но и така е много добра.

BMW only!
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5