много ли е грозно

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 17 Фев 2007, 20:53

Най-доброто видно място това е централния въздухопровод.
На второ място пред скоростния лост (там е пък практично) (аз обаче мисля там да нахакам един монитор и за това ми отпада като място).
След това идва на страничната колона (незнам дали се вижда добре, но щом казваш, че не е .. сигурно е така) .... и въпреки това бих ги монтирал там уредите, защото няма друго по-практично место за мен лично.

Като вариант може и голям оборотомер с шифт светлина и 3 малки измервателчета вътре (бууст, масл0). Тука обаче трябва да се кьориш доста за да ги скиваш нещата.

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 17 Фев 2007, 20:59

AlibiTu написа:Най-доброто видно място това е централния въздухопровод

И забравяме за климатика лятото и за парното зимата и нищо не ни духа от никъде апък и ако нямаме климатик още по зле :confused: кофти вариант дори при алпина май само единия затварят другия остава където съм виждал такива интервенции

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Фев 2007, 21:19

и на мен ми са грозни... долу при малборото, няма ли да седят по-готино ? на колонката като се правят леви завой ще е леко неприятно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 17 Фев 2007, 21:28

нека да е ''грозно'' и да са ти в полезрението докато караш и работят, по-добре отколкото да е много па убаво и лъскаво ама неработещо :conf:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Фев 2007, 21:40

мндаа,долу при лоста е последното место дет бих ги сложил :confused: ...или тва остава или бастисвам средния въздуховод :confused: .....честно казано си е малко дразнещо да караш с тва,ама се свиква :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 17 Фев 2007, 21:51

Явор написа:мндаа,долу при лоста е последното место дет бих ги сложил :confused: ...или тва остава или бастисвам средния въздуховод :confused: .....честно казано си е малко дразнещо да караш с тва,ама се свиква :mhihi:

Утиди при Лъчо и си купи от онези игри за по 3 уреда и ги слагаи над въздуховода, няма да е грозно :winky: или ако има начин изрежи това да не се качва над таблото ;)
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 17 Фев 2007, 23:09

Според мен важи ;)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 18 Фев 2007, 0:17

Яворе, мисля че е леко грозноватичко, ама е възможно най-функционално...!
Тея уреди са важни и според мен е редно да са ти на удобно за гледане место - това е идеалното за целта!
Пък по-натам ако не те кефи лесно ще се оправи тоя проблем ;)

Все пак тюнинга изисква жертви :mhihi:

П.С. Докараха ли комбито? да мина утре за части?
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 18 Фев 2007, 15:29

Бе дето и да ги сложиш, глей се оттървеш от разноцветните циферблати, да не е като шахматна дъска :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 18 Фев 2007, 19:11

:shock: :shock: :shock: грозно май е прекалено слабо определение... не 4е разбирам и аз, но не е естетически издържано!!! :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар

Мнение от cupofcoffee@ » 18 Фев 2007, 20:58

Там са си идеално, но според мен, трябва да са си в тяхна си стойка (или всеки в отделна коруба), с конусна форма или скосена към стъклото. Козирката да се махне и заспиват. Различните циферблати не са проблем.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 18 Фев 2007, 22:25

Бате , незнам, има нещо което ме привлича и има и доста неща които не ме кефят у него ... :confused:

Ако ме питаш дали бих си го сложил на мойта кола - .... определено не :winky:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kikivc » 18 Фев 2007, 23:23

amd написа:Е, знам, че не е лепенка - това е някакво силиконово/гумено или каквото там тампонче, дето се маха с отверка ако реших да махаш волана, чак такова едва ли ще намеря, а и дори да има ще е камара пари, но поне лепенка да ме посъветвате откъде да намеря :roll: Освен да взема логото на АЛПИНА от нет-а и после на цвете принтер да го догодя с фотохартия...

това е двукомпонентен силикон.

Занимавам се с това и мога да ти направя, обаче за единична бройка не си заслужава защото ще излезе много скъпо / поне 7-8 лева/.
Ако се поръчат 20-30 броя ще излезе към 3 лв. бройката.

Предишна

Назад към E30