много ли е грозно
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Най-доброто видно място това е централния въздухопровод.
На второ място пред скоростния лост (там е пък практично) (аз обаче мисля там да нахакам един монитор и за това ми отпада като място).
След това идва на страничната колона (незнам дали се вижда добре, но щом казваш, че не е .. сигурно е така) .... и въпреки това бих ги монтирал там уредите, защото няма друго по-практично место за мен лично.
Като вариант може и голям оборотомер с шифт светлина и 3 малки измервателчета вътре (бууст, масл0). Тука обаче трябва да се кьориш доста за да ги скиваш нещата.
На второ място пред скоростния лост (там е пък практично) (аз обаче мисля там да нахакам един монитор и за това ми отпада като място).
След това идва на страничната колона (незнам дали се вижда добре, но щом казваш, че не е .. сигурно е така) .... и въпреки това бих ги монтирал там уредите, защото няма друго по-практично место за мен лично.
Като вариант може и голям оборотомер с шифт светлина и 3 малки измервателчета вътре (бууст, масл0). Тука обаче трябва да се кьориш доста за да ги скиваш нещата.
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
AlibiTu написа:Най-доброто видно място това е централния въздухопровод
И забравяме за климатика лятото и за парното зимата и нищо не ни духа от никъде апък и ако нямаме климатик още по зле

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и на мен ми са грозни... долу при малборото, няма ли да седят по-готино ? на колонката като се правят леви завой ще е леко неприятно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мндаа,долу при лоста е последното место дет бих ги сложил
...или тва остава или бастисвам средния въздуховод
.....честно казано си е малко дразнещо да караш с тва,ама се свиква 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:мндаа,долу при лоста е последното место дет бих ги сложил...или тва остава или бастисвам средния въздуховод
.....честно казано си е малко дразнещо да караш с тва,ама се свиква
Утиди при Лъчо и си купи от онези игри за по 3 уреда и ги слагаи над въздуховода, няма да е грозно

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Яворе, мисля че е леко грозноватичко, ама е възможно най-функционално...!
Тея уреди са важни и според мен е редно да са ти на удобно за гледане место - това е идеалното за целта!
Пък по-натам ако не те кефи лесно ще се оправи тоя проблем
Все пак тюнинга изисква жертви
П.С. Докараха ли комбито? да мина утре за части?
Тея уреди са важни и според мен е редно да са ти на удобно за гледане место - това е идеалното за целта!
Пък по-натам ако не те кефи лесно ще се оправи тоя проблем

Все пак тюнинга изисква жертви

П.С. Докараха ли комбито? да мина утре за части?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Andronoff
- триногата
-
Бе дето и да ги сложиш, глей се оттървеш от разноцветните циферблати, да не е като шахматна дъска 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- cupofcoffee@
-
-
Там са си идеално, но според мен, трябва да са си в тяхна си стойка (или всеки в отделна коруба), с конусна форма или скосена към стъклото. Козирката да се махне и заспиват. Различните циферблати не са проблем.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Бате , незнам, има нещо което ме привлича и има и доста неща които не ме кефят у него ...
Ако ме питаш дали бих си го сложил на мойта кола - .... определено не

Ако ме питаш дали бих си го сложил на мойта кола - .... определено не

amd написа:Е, знам, че не е лепенка - това е някакво силиконово/гумено или каквото там тампонче, дето се маха с отверка ако реших да махаш волана, чак такова едва ли ще намеря, а и дори да има ще е камара пари, но поне лепенка да ме посъветвате откъде да намеряОсвен да взема логото на АЛПИНА от нет-а и после на цвете принтер да го догодя с фотохартия...
това е двукомпонентен силикон.
Занимавам се с това и мога да ти направя, обаче за единична бройка не си заслужава защото ще излезе много скъпо / поне 7-8 лева/.
Ако се поръчат 20-30 броя ще излезе към 3 лв. бройката.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2