Малко помощ за М10Б18
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

amd написа:... Искам пак Е30 ...
Ша се сетиш ти ...

Само който не е карал достатъчно, си остава заблуден ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Сектата се събра 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ой баце брато и каквито там има жаргони - баща ми сега ми звъни, че е взел Е30-ката
Ех няма такъв кеф, цяла нощ не съм спал, както ми казаха преди време диагнозата е ясна! Само да успея здраво да препиша на изпитите в тва пусто УНСС и да ходя да си я взимам от Видин
Сега са запознали ремонтите по нея, надявам се да дойде в прилично състояние. Тук в София за първи път ще карам и се надявам да не ме псуват чак толкова много
Поне знам отлично как да стигам Дружба -> Лозенец (няколко километра каране само напред) , че да оставям скрапа при нужда
Става дума за :
двуврато, двоен стоп Е30, сив металик (или старо злато не помня), 15'' ATS, М10Б18 карбуратор + газ (
), което подлежи на корекция, RECARO 

Става дума за :
двуврато, двоен стоп Е30, сив металик (или старо злато не помня), 15'' ATS, М10Б18 карбуратор + газ (

BMW only!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2