Някой купувал ли е калник?!?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
не се заяждам и не оспорвам кучите марки тенекии но защо все имам чувството че някои хора дават отговори и съвети без дори да имат представа каво как и защо се случва - и нов и стар и оригинален и куча марка ако се спазва технологията и начина по който се подготвя и боядисва детаила няма да се изпари - повечето некадърници наричащи се майстори тенекеджии и бояджии не спазват тази технология част от тях дори не я и знаят мацат и клепат с разни бози една от 10 коли след удар не си отива след 2 години а иначе и аз съм виждал как се пасва колата по нов калник от евтинките луфтовете и от луната се виждат че на никъде не одат
втора употреба ако изпадне от поцинкованите ше да е най-добре
втора употреба ако изпадне от поцинкованите ше да е най-добре

- Новини
-
C82 написа:не се заяждам и не оспорвам кучите марки тенекии но защо все имам чувството че някои хора дават отговори и съвети без дори да имат представа каво как и защо се случва - и нов и стар и оригинален и куча марка ако се спазва технологията и начина по който се подготвя и боядисва детаила няма да се изпари - повечето некадърници наричащи се майстори тенекеджии и бояджии не спазват тази технология част от тях дори не я и знаят мацат и клепат с разни бози една от 10 коли след удар не си отива след 2 години а иначе и аз съм виждал как се пасва колата по нов калник от евтинките луфтовете и от луната се виждат че на никъде не одат
Какво общо има боядисването с размера на детайла?

Това, което се произвежда сега няма нищо общо с частите, поставяни в заводите. Не става въпрос само за ментоците, аналогична е ситуацията и с частите, произведени в Германия

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Dobre де аз търся преден ляв калник за м3 е30 защото алтернативата е да го направя от смола или поне 300гр. кит ще остане по него.
Та дайте един калник без значение орийинален или менте.
!!Asen_x боядисването няма общо с размера на детайла боядисването има много общо обаче с изпаряването му след 2 години
начина не се спазва много е връткаво и никой не го прави всеки дава през пръсти
на чисто нов детайл пр. калник има едно черно покритие преди да се стигне до боя това покритие се маха до ламарина след което се пръска филер след което се пръска боя а в 90 процента от случаите на чисто нов детайл пръскат директно в/у черното покритие дори без да го матират и знаеш ли какво се получава отлюпва се и се почва с гниенето
относно истинската форма прав си но има някой с много близки размери и форми който застават като "тия поставяните едно време в заводите" въпроса е да се поинтересуваш преди да пазаруваш производители на ментоци много
се едни от тях ще станат същото се отнася не само за ламарините аз съм виждал секви бъави чарколяци фарове мигачи всичко - както е за предпочитане частите да са като от завода така е за предпочитане и майстора да го прави като в завода
ако не съм прав поправете ме

на чисто нов детайл пр. калник има едно черно покритие преди да се стигне до боя това покритие се маха до ламарина след което се пръска филер след което се пръска боя а в 90 процента от случаите на чисто нов детайл пръскат директно в/у черното покритие дори без да го матират и знаеш ли какво се получава отлюпва се и се почва с гниенето
относно истинската форма прав си но има някой с много близки размери и форми който застават като "тия поставяните едно време в заводите" въпроса е да се поинтересуваш преди да пазаруваш производители на ментоци много

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Твоя нов сигорно е колко цело Е30BESSNIA написа:Dobre де аз търся преден ляв калник за м3 е30 защото алтернативата е да го направя от смола или поне 300гр. кит ще остане по него.

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
НЕ КУПУВАИТЕ ОТ ИНТЕРКАР 3000 защото калниците са ментета, по тънки са, не пасват и тн! Информацията я имам от човек който е работил там
Иначе на мен калник втора ръка с боядисване при sonny ми излезна 30 лв някъде

Иначе на мен калник втора ръка с боядисване при sonny ми излезна 30 лв някъде

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз купих от там отпреди 3-4години и с преправяне от тенекиджията стана...ама дъгата около гумата не е същата като на оригиналния 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Преди година и аз търсех ..... намерих турски /италянски/ за около 70-80 лв. Оригинален ~ 470 лв
Втора употреба оригинален /изгнил/ ~35-40лв.
И накрая се спрях на вариата - изчукване на стария оригинален който не е изгнил.

И накрая се спрях на вариата - изчукване на стария оригинален който не е изгнил.
- BESSNIA
-
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ице..тоя за 360 лв какъв е ?!? Смисъл стандартен Е30-ков... не е за М?
И каква е тая разлика в цените? От къде го доставят?
И каква е тая разлика в цените? От къде го доставят?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BESSNIA
-
Абе тоя ми каза за М ,че е 360лв. Аз повече от 200лв няма да дам за тоя калник той и без това е готов стария ма ,като знам ,че има кит по него и ме блазни да го сменя
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3