какви луге возат е30 :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Хахаха... убихте рибата ....
Аз съм Косата
Казвам се Александър и карам Е30 320 Кабрио...Роден съм '84 лето.Уча в ТУ също като Дилян ама малко повтарям ... Завършил съм Хенри Форд с автомобили и кари...
Нема такава кола като Е30ката след като имах почти 10 години по-ново Ауди А4 вече съм сигурен в това...Обожавам я и само за това давам пари и ако остане за ядене малко...Работя в Мтел.
Пия,пуша наргилета и пури, и си падам кисел
особено с кабриото... 
Аз съм Косата

Нема такава кола като Е30ката след като имах почти 10 години по-ново Ауди А4 вече съм сигурен в това...Обожавам я и само за това давам пари и ако остане за ядене малко...Работя в Мтел.
Пия,пуша наргилета и пури, и си падам кисел

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Ето ме и мене
Казвам се Деян завършил съм УНСС Стопанска логистика. Роден лето 1976то
Като гледам всички тук независимо от набора са събрани от магията Е30. Е и аз съм тук с тук с червената красивица. Нема такава кола. Ако имам възможност дори да имам по нова кола тая ще си седи в гаража и ще си я карам когато ми е кофти или когато ми е кеф защото като слезна от нея ми е винаги гот:mhihi:

Казвам се Деян завършил съм УНСС Стопанска логистика. Роден лето 1976то

Като гледам всички тук независимо от набора са събрани от магията Е30. Е и аз съм тук с тук с червената красивица. Нема такава кола. Ако имам възможност дори да имам по нова кола тая ще си седи в гаража и ще си я карам когато ми е кофти или когато ми е кеф защото като слезна от нея ми е винаги гот:mhihi:
Ма много ме кефи тази кола!!!

- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
stenly написа:[steeN] написа:само откачалки
Е30ката е уникално лесна кола за поддръжка, иска ми се винаги да си имам една в гаража.
А аз мога ли да добавя - и гаража ми да е отопляем, че ми се напукаха петичките тия дни![]()
Станислав - 1976
Направо дърт ме карате да се чувствам, или може би майка ми е права, като казва че се занимавам с глупости (визирайки BMW); Най-важното е че жената проявява разбиране![]()
Завършил съм математика и като се замисля това е едно от малкото неща дето съм ги започнал и съм ги завършил.
Тук аз май съм най-дъртия-роден съм април 1965 година.Казвам се Валентин.Не пия(много рядко пия някакъв алкохол),не пуша.По жени съпругата не ми дава да ходя.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring

я как сега ще се почувствам млад - 1977

Вече се кротнах и както казват: "Работя на компютър"

Но цигарите и

- ToHuTo
- Потребител
-
- Кара: под налягане
Май "дъртите" надделяваме
Тони.. "произведен" 76-а
а за Е30...май вече не помня от кога ми е на сърце, мойта я търкалям 6 г. и нямам намерение да я спирам

Обичам боба,обичам хлеба, и обичам да е.а
Сега се усетих, че забравих да представя семейния автопарк:
бяло Е30 316 купе автоматик 11'86, code name: "бялата лястовица", главен пилот - жена ми (е, и на мен ми "пуска" понякога
).
черно Е30 316i 01'88 (M10B18!), code name: "Black Pearl", обещал съм на детето да му го пазя
и последно (но не и по надеждност и срок на службата!) Skoda 120L '86, code name "Porsche's little brother"
бяло Е30 316 купе автоматик 11'86, code name: "бялата лястовица", главен пилот - жена ми (е, и на мен ми "пуска" понякога

черно Е30 316i 01'88 (M10B18!), code name: "Black Pearl", обещал съм на детето да му го пазя

и последно (но не и по надеждност и срок на службата!) Skoda 120L '86, code name "Porsche's little brother"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз съм Владислав
Набор '79
Карам Е30-ката повече от година и от тогава ми е на сърцето
Пет години по рано вместо Е30 320 автомат взех едно Типо един и същи набор,но типото беше с доста повече екстри и не беше автомат.
Е кат се сетя лошо ми става,ма на.Е на човек все някога му идва акъля
Иначе и аз съм от повтарящите в ТУ-София
"Машини и съоражения в леката промишленост-текстилна техника и технологии"
Няма да пиша с какво се занимавам,че ще се сметне за комерсиално
Иначе по образование към момента съм монтьор на шевни машини(не съм практикувал професията си от 6г.)
Набор '79
Карам Е30-ката повече от година и от тогава ми е на сърцето

Пет години по рано вместо Е30 320 автомат взех едно Типо един и същи набор,но типото беше с доста повече екстри и не беше автомат.
Е кат се сетя лошо ми става,ма на.Е на човек все някога му идва акъля

Иначе и аз съм от повтарящите в ТУ-София

Няма да пиша с какво се занимавам,че ще се сметне за комерсиално

Иначе по образование към момента съм монтьор на шевни машини(не съм практикувал професията си от 6г.)

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Аз съм 83-та зима роден студент съм в техническия университет София и вече 3-та година съм 3-ти курс

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Аз пък съм '87 - скорпионче , и таз година бях абитюрентка, сега съм 1 курс В пловдивски университет - МИО (международни икономически отношения) , същевременно съм си и 13 клас в механотехникум - пловдив , а новото 20 е че има вероятност от 15 януари да започна обучение в немско, некакъв град умблинген в техн. университет.
КОЛАТА е Е30 с джанти манти - 17' и много мощен М20Б20 матор .ОБИЧАМ я много , и тя мен
КОЛАТА е Е30 с джанти манти - 17' и много мощен М20Б20 матор .ОБИЧАМ я много , и тя мен

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Аиде и аз да се впиша, няма да си кривя душата харесвам и други модели, но за себе си предпочитам Е30, най-много ми пасва.
Казвам се Андрей, реколта '77, завърших преди бая време физика в СУ (ама само семестриално, нещо все не остава време да се дипломирам, пък и вече се чудя за какво ми е), а се подвизавам като програмист.
Колите са както следва:
'90 325i - моята любима - в момента в "бокса", търсят се варианти за възкресяването й (купе най-вече).
'89 320i - уж на съпругата, но в момента тотално обсебена от мен.
Казвам се Андрей, реколта '77, завърших преди бая време физика в СУ (ама само семестриално, нещо все не остава време да се дипломирам, пък и вече се чудя за какво ми е), а се подвизавам като програмист.
Колите са както следва:
'90 325i - моята любима - в момента в "бокса", търсят се варианти за възкресяването й (купе най-вече).
'89 320i - уж на съпругата, но в момента тотално обсебена от мен.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
чудих се дали и аз да попиша ама предвид че преди мен е андро,то тва си е лукс за мен
хелоооо андрооо
казвам се красимир и съм казанлъшки заралия,76 набор и се занимавам с мръвки.
обожавам е30 и дори си мисля че ги предпочитам макар и мен да ме тресе манията да карам по модерен автомобил.
за бирата имам един девиз-"които пии бири-умири",което от самосебе си подсказва ,че съм враг на алкохола затова и се наливам с млечко,чаиче,сокче и амфетамин.всичко това което съм изброил е полезно за здравето и съдържа така нужните за организма витамини.
да си призная ли и че съм вл'бен?
последното ме кара да си бия гъза у тавана и да правя телени копчета

хелоооо андрооо
казвам се красимир и съм казанлъшки заралия,76 набор и се занимавам с мръвки.
обожавам е30 и дори си мисля че ги предпочитам макар и мен да ме тресе манията да карам по модерен автомобил.
за бирата имам един девиз-"които пии бири-умири",което от самосебе си подсказва ,че съм враг на алкохола затова и се наливам с млечко,чаиче,сокче и амфетамин.всичко това което съм изброил е полезно за здравето и съдържа така нужните за организма витамини.
да си призная ли и че съм вл'бен?
последното ме кара да си бия гъза у тавана и да правя телени копчета

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Чудех се дали да се включа тук, като нямащ в момента Е30, но всичките така готино описахте любовта си, че реших напук на всичко и аз да се изтипосам:)
Атанас Динков, също на 23 (да видим дали сме повече от дъртите, дето на 30 ми се зовят "младежи"
), незавършил ТУ профил Машиностроене, занимаващ се с какво ли не и то все зад компютър, от което престанах вече да бягам. Е30 е модел, който се харесва от абсолютно всички фенове на марката - няма да крия, че моите предпочитания клонят към кодовите числа по-малки от 30. Но независимо дали почитател на нови или стари БМВ-та, всеки един иска по една Е30-ска в гаража - това е автомобила, който има най-много качества съчетани в себе си в най-малки пропорции. Ще си позволя да цитирам Роската - my imortal beloved
Е30 е култ, Е30 е мания, Е30 е религия, Е30 е моя живот и винаги ще бъде.
По отношение на нежната част от нашето "семейство" - цитирам дословно - "на моменти ми се струва, че щях да се чувствам по-добре, ако се заглеждаше така по жени".
Лични притежания Е30-ски:
- 02.1983 316, двуврато, автомобилът, с който минах най-много километри за най-малко време и въпреки емоциолното ми решение да го продам и до ден днешен съжалявам горчиво за решението си. Въпреки факта, че беше 4 - цилиндрово толкова ми беше легнало на сърцето, че не мога да го прежаля.
Семейни притежания:
- 1986 Е30 318i - първото Е30 на баща ми, М10, тъмно - синьо, завърши пътя си челно в Голф 2, който минава на червено и преживя такова преобразувание, че не можаха да намерят задното му стъкло - не се беше счупило, просто го нямаше
Е30-ската беше тотал, майка ми в болница, последната се възстановява и до ден днешен от силния удар по главата, благодаря на инженерите от Мюнхен за невероятно здравия автомобил, благодарение на който сега пиша този пост
- 1988 - 318i - М40, mineralblau - metallic - повечето от вас за запознати с историята на тази кола - втората на баща ми, закупена и взета лично от него от завода в Мюнхен - понякога си мисля, че съм се родил точно 16 години по-късно. Той поне е имал възможност да види какво е истинско БМВ. Кола, която за 4 години навъртя 60 к км заедно с другата 318-ка, без да каже - мък, освен дребни тройни-стопски проблеми като километража.
1984 - 318i - 4 врата М10, моята тренировачна кола, собственост на дядо ми, който веднъж ми каза, когато бях на 14 - "ако при излизане от второстепенен път на първокласен не ти превъртят задните колела те свалям и няма да караш повече". От тогава сме така, само дето не ни личи
1992- 316i Touring - черно комби, което взехме на 30к км, М40, който за 4 години оставихме на 120 к и с който обиколихме Турция - нито веднъж не каза нищо, дори когато се опитаха за втори път да ни убият на пътя, удряйки ни на три места, а ние изляозхме невредими, докато полицайте викаха линейка за хората от смазаното БМВ и отказваха да повярват, че ние сме тези леко шокирани, но иначе напълно здрави хора пред тях и крещяха на турски - "къде да хората от БеМеВе- то (както му викат там)".
1992 - 324td - щеше да е моята кола, но я отказах - няма да се впускам в обяснения, но предпочитам нещо, което значи толкова за мен както Е30, чийто бъбреци висят на стената точно до главата ми и всяка сутрин това е първото нещо, което виждам, та предпочитам това нещо да си го купя сам. Турбо-дизел комби със шпер и много голям апетит към нафтата - 14 не му мърдаха в града.
Това са Е30-ските, с баща ми сме имали и общо 3 Е21-ци, но това не е темата на разговора:)
Ати
Атанас Динков, също на 23 (да видим дали сме повече от дъртите, дето на 30 ми се зовят "младежи"

Е30 е култ, Е30 е мания, Е30 е религия, Е30 е моя живот и винаги ще бъде.
По отношение на нежната част от нашето "семейство" - цитирам дословно - "на моменти ми се струва, че щях да се чувствам по-добре, ако се заглеждаше така по жени".
Лични притежания Е30-ски:
- 02.1983 316, двуврато, автомобилът, с който минах най-много километри за най-малко време и въпреки емоциолното ми решение да го продам и до ден днешен съжалявам горчиво за решението си. Въпреки факта, че беше 4 - цилиндрово толкова ми беше легнало на сърцето, че не мога да го прежаля.
Семейни притежания:
- 1986 Е30 318i - първото Е30 на баща ми, М10, тъмно - синьо, завърши пътя си челно в Голф 2, който минава на червено и преживя такова преобразувание, че не можаха да намерят задното му стъкло - не се беше счупило, просто го нямаше

- 1988 - 318i - М40, mineralblau - metallic - повечето от вас за запознати с историята на тази кола - втората на баща ми, закупена и взета лично от него от завода в Мюнхен - понякога си мисля, че съм се родил точно 16 години по-късно. Той поне е имал възможност да види какво е истинско БМВ. Кола, която за 4 години навъртя 60 к км заедно с другата 318-ка, без да каже - мък, освен дребни тройни-стопски проблеми като километража.
1984 - 318i - 4 врата М10, моята тренировачна кола, собственост на дядо ми, който веднъж ми каза, когато бях на 14 - "ако при излизане от второстепенен път на първокласен не ти превъртят задните колела те свалям и няма да караш повече". От тогава сме така, само дето не ни личи

1992- 316i Touring - черно комби, което взехме на 30к км, М40, който за 4 години оставихме на 120 к и с който обиколихме Турция - нито веднъж не каза нищо, дори когато се опитаха за втори път да ни убият на пътя, удряйки ни на три места, а ние изляозхме невредими, докато полицайте викаха линейка за хората от смазаното БМВ и отказваха да повярват, че ние сме тези леко шокирани, но иначе напълно здрави хора пред тях и крещяха на турски - "къде да хората от БеМеВе- то (както му викат там)".
1992 - 324td - щеше да е моята кола, но я отказах - няма да се впускам в обяснения, но предпочитам нещо, което значи толкова за мен както Е30, чийто бъбреци висят на стената точно до главата ми и всяка сутрин това е първото нещо, което виждам, та предпочитам това нещо да си го купя сам. Турбо-дизел комби със шпер и много голям апетит към нафтата - 14 не му мърдаха в града.
Това са Е30-ските, с баща ми сме имали и общо 3 Е21-ци, но това не е темата на разговора:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4