колко пари мога да взема
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
stenly написа:sachs написа:във ВАРИ-2000 са 468лв на пълнител
Абе баце, ти по едно време беше писал във форума, че ти е изпуснал единия амортисьор и че във ВАРИ въпреки 20%ната отстъпка ти искат 400 и кусур кинта и така нататък. Как свърши тая история и има ли изпусналия амортисьор нещо общо с тия дето са за продан?
не бе6е изписнал,а бе6е скъсан прахоловитля и от вътре излиза6е кал и аз си помислих 4е е изпуснал.занесъх го на 4овек които се занимава само с амортисиори и каза 4е му нямя абсолиутно ни6то.смених прахоловителя и до сега го карам и е перфектен.4удя се дали да ги продам 6тото искам да си купя WAITEC регулируеми на висо4ина.
vld написа:stenly написа:vld написа:Ми при положение ,че един нов амортесиор Билщайн е 150лв.
Кво да ти кажа можеш да им искаш150 па ако даде някой няма да е лошо.
Аз лично не бих ги взел за повече пари нищо че са комплект цял макферсон просто не се знае колко ще изкарат.
Да те светна, че 150 лв. може да е нов билщайн, ама не и от тея с дебелото стебло. Тея с дебелото стебло нови са ебати цифрата в BG.
Тоя нормалния на bavauto го дават за $68, а "ненормалния" за $114
Аз па да те светна точно тея с дебелото стебло само пълнител е 165 лв.
или 169лв не помня точно това е без отстъпката кочто евентуално мога да си уредя.Обаждал съм се питал съм фирмата не помня как точно се казваше на Константин Величков и Стамболийски се намира централата им.
Ако не вярваш питай нещо с Х беше Хера или нещо от сорта.
Отказа ме това че се произвеждат в румъния и си взех NK Газови с 3г гаранция от познат дето ако изпуснат ще ми ги смеени.
324тд Е с дебелото стебло 51мм.
да не говори6 за хеед
vld написа:324тд Е с дебелото стебло 51мм.
Владо,
първо да се обясня че не съм влагал "offence" в израза "да те светна" и надявам се не си го приел така

После като говориме за "дебело стебло", не говориме за "дебел пълнител"
в смисъла че 316 и 318 (па и некои 320-ки) са със 45мм outer strut housing diameter, a старшите модели са с 51мм, говориме за ей това:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
stenly написа:vld написа:324тд Е с дебелото стебло 51мм.
Владо,
първо да се обясня че не съм влагал "offence" в израза "да те светна" и надявам се не си го приел така![]()
в смисъла че 316 и 318 (па и некои 320-ки) са със 45мм outer strut housing diameter, a старшите модели са с 51мм, говориме за ей това:
стенли моя бате е тоя йълтия.то4но са6тите са ми
sachs написа:бе6е скъсан прахоловитля и от вътре излиза6е кал и аз си помислих 4е е изпуснал.занесъх го на 4овек които се занимава само с амортисиори и каза 4е му нямя абсолиутно ни6то.смених прахоловителя и до сега го карам и е перфектен.4удя се дали да ги продам 6тото искам да си купя WAITEC регулируеми на висо4ина.
Ама баш си кал или да не си се изкоркал от тая червеникавата грес дето я имат (на снимката си личи, а амортисьора на нея не е бил монтиран).
Абе я кажи колко кинта излиза WAITEC - те са комплект 4 пружини и 4 амортисьора или има още нещо?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
stenly написа:vld написа:324тд Е с дебелото стебло 51мм.
Владо,
първо да се обясня че не съм влагал "offence" в израза "да те светна" и надявам се не си го приел така![]()
Ок

Не е нарочно

stenly написа:sachs написа:бе6е скъсан прахоловитля и от вътре излиза6е кал и аз си помислих 4е е изпуснал.занесъх го на 4овек които се занимава само с амортисиори и каза 4е му нямя абсолиутно ни6то.смених прахоловителя и до сега го карам и е перфектен.4удя се дали да ги продам 6тото искам да си купя WAITEC регулируеми на висо4ина.
Ама баш си кал или да не си се изкоркал от тая червеникавата грес дето я имат (на снимката си личи, а амортисьора на нея не е бил монтиран).
Абе я кажи колко кинта излиза WAITEC - те са комплект 4 пружини и 4 амортисьора или има още нещо?[/quote
има6е и грес ама пове4е бе6е влизало кал в прахоловитла и аз от това се упла6их.
а за WAITEC-а питаи лудия и аз незнам то4но колко пари са,но сас сигурност са по ефтини от моите
vld написа:Окне съм разбрал но като питах казах модела на колата и те ми дадоха цена,не знаех че има такава разлика
![]()
Не е нарочно
Въобще и не съм си помислил че е нарочно,
и няма нищо неудобно.
Ако някой трябва да се чувства неудобно, то са тия в магазина, че въобще не са ти споменали че има поне 3 вида Билщайн - Touring (да ги наречем 'нормални'), Heavy Duty (ненормални) и Sport (изрудски

stenly написа:vld написа:Окне съм разбрал но като питах казах модела на колата и те ми дадоха цена,не знаех че има такава разлика
![]()
Не е нарочно
Въобще и не съм си помислил че е нарочно,
и няма нищо неудобно.
Ако някой трябва да се чувства неудобно, то са тия в магазина, че въобще не са ти споменали че има поне 3 вида Билщайн - Touring (да ги наречем 'нормални'), Heavy Duty (ненормални) и Sport (изрудски)
моите към кои спадат
sachs написа:моите към кои спадат
Не знам честно казано.
Твоите сигурно спадат към Bilstein произведени по request на BMW за ОЕМ вграждане - т.е. ще си имат и емблемки на БМВ най вероятно (+10 коня

Но ако са със дебелото стебло, значи са monotube high-presure gas shocks - същата технология като Heavy Duty и Sport.
A вече от характеристиките на клапаните вътре зависи точно колко са корави.
Иначе твърдението за Bilstein monotube high-presure gas shocks е че ще карат поне колкото ти кара возилото.
sachs написа:за емблемки по тях не сам обърнал внимание.а за това за парите кво 6е каже6
Ти питаш (поне заглавието на темата е такава):
"колко пари мога да взема"
Това е сложен въпрос бате.
Виж ако питаше "колко мога да им искам" - отговора щеше да е "колкото си искаш"
Сега ако трябва да съм сериозен - честно не знам.
Мога да ти дам малко сухи исторически факти:
Преди време (по-малко от година) Явор се опитваше да продава 2 такива за 400 лева. Май не успя (да ме поправи ако греша).
KONI спорт externally adjustable струват по около 220 лева парчето в Rudi 96. Предимствата им пред твойте са, че можеш да си ги регулираш без да ги демонтираш - за 1 минута - махаш капачките в центъра на бомбетата и връткаш с едно ключе. И те имат life time guarantee. Недостатъците им са, че не са Bilstein и не са монотубни (КОНИ твърдят че е за добро, ма де да знаеш)
На КОНИ варианта дето се регулира със сваляне (като твоите) струва 180 и малко лева парчето. Те ги дават баш за М-Техник, но и те не са monotube. Това по въпроса за пълнителите. Опитай си да си направиш сметка.
Абе нали знаеш - ако не ти е спешно тураш някаква цена и ако никой не изреве "Купувам!", постепенно сваляш - т.е. класически обратен търг.
А за макферсоните с пружините - не мога да преценя. Всъшност ти с главините и дисковете ли ги даваш или само макферсона с пружината?
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4