какво слагате в резервоара на вашето Е30 (v. 3)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Абе запалки, ама хубавата газ / да, разбира се - в България "такова чудо нема" / тадява 102-103 октана!
Н95 - Темпо "Емил Марков"
Газ - Рафа или Кълвача - и 2те са до ПЖИ-то
Н95 - Темпо "Емил Марков"
Газ - Рафа или Кълвача - и 2те са до ПЖИ-то
Дай 102% от себе си! Винаги...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
GEORGIEV написа:От година и половина не е помирисвала нищо друго освен Н92 и много си мрази задните гуми
...ма се едно не са нейни...
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
95H от лукойл само, кажете как е ОМВ-то, щото аз преди няколко месеца сипах от него и честно казано не бях очарован 

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Radichev написа:95H от лукойл само, кажете как е ОМВ-то, щото аз преди няколко месеца сипах от него и честно казано не бях очарован
Не знам как е по другите места ама в Самоков на лукойла горивито е отврат, колкото пъти сам зареждал на ОМВ толкова пъти горивото е било по добро, тва е моето наблюдение, ние ОМВ си нямаме и на ОМВ съм зареждал само в София !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

Дизел само на Лукойл. Сипа ли на друго място и почва да се дръвчи (не върви като хората) и да гори повече. На ОМВ щуротиите съм ги пробвал (със смрадовете дето сипват вътре и им казвад 'добавки'), алпийски дизел и тем подобни глупости, айде нема нужда. Преди сипвах и на големите Петрол, но наскоро разбрах, че и там вече са почнали с 'добавките'. Това е ебаси глупостта - да сипваш некви смрадовщини в горивото, без да знаеш дали клиентите го искат или не. А и не казват точно какво са сопали. Щото никъде не съм видял някъде да пише, че еди кое си БМВ се кара с еди какъв си бензин, ама и с добавки 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ge_a написа:Radichev написа:95H от лукойл само, кажете как е ОМВ-то, щото аз преди няколко месеца сипах от него и честно казано не бях очарован
Не знам как е по другите места ама в Самоков на лукойла горивито е отврат, колкото пъти сам зареждал на ОМВ толкова пъти горивото е било по добро, тва е моето наблюдение, ние ОМВ си нямаме и на ОМВ съм зареждал само в София !!!
Ей този вашия лукойл наистина не става!!! И той е единствения такъв, който съм срещал.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Днеска сипах 98H на Лукойл на излизане от София малко преди "Черния кос" (посока Перник). Не съм доволен. (За инфо, при почти празен резервоар сипах около 25 литра, така че трябваше да усетя разлика.) Не знам Шел-а колко са читави, но от там с 95H V-Power колата ми се струва да върви по-добре. А аз зареждам само на два Шел-а в София - единия на Казичене, другия на Цариградско преди отбивката за Младост-ите...
It's not who You are, it's who You know...
- longboy
- Потребител
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: Е30 М3
...
Когато го купих карах на газ но при тази малка разлика в цените и голямата разлика газ-бензин във вървежа и разхода от около месец карам с Н95 от "OПET" и съм си много доволен за разхода особено като се знам как си карам - по завоите главно рачешката
а газта ще я махам в най-скоро време

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: ...
longboy написа:Когато го купих карах на газ но при тази малка разлика в цените и голямата разлика газ-бензин във вървежа и разхода от около месец карам с Н95 от "OПET" и съм си много доволен за разхода особено като се знам как си карам - по завоите главно рачешкатаа газта ще я махам в най-скоро време

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Владо написа:ge_a написа:Radichev написа:95H от лукойл само, кажете как е ОМВ-то, щото аз преди няколко месеца сипах от него и честно казано не бях очарован
Ей този вашия лукойл наистина не става!!! И той е единствения такъв, който съм срещал.
Значи не съм единствения който мисли така, аз си мислех че си въобразявам

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

ge_a написа:Владо написа:ge_a написа:Radichev написа:95H от лукойл само, кажете как е ОМВ-то, щото аз преди няколко месеца сипах от него и честно казано не бях очарован
Значи не съм единствения който мисли така, аз си мислех че си въобразявам
Сипи на Дианата,там е най-качествено

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3