I Love Plovdiv...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: I Love Plovdiv...
Тъжна работа, но съм сигурен, че това няма да те спре да завършиш, може би единствената Е30ка V12 в България 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
За съжаление тия анимационни герои много станаха... Сонита, Росковци, лоша работа... Много е жалко, когато човек забрави откъде е тргнал...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
тц-тц, жалко ама много жалко ...
най-жалко е, че това е един от уж големите едновремешни фенове ...
най-гадното е, че е предал доверието ти - спомням си колко беше щастлив, че е наредил 12-ката, а тя ква се оказа
евала, че го изтипоса
намери начин да го преглътнеш ако имаш сили и да я оправиш,
колкото и да ги обичаме тия коли са железа - има по-важни неща
най-жалко е, че това е един от уж големите едновремешни фенове ...
най-гадното е, че е предал доверието ти - спомням си колко беше щастлив, че е наредил 12-ката, а тя ква се оказа

евала, че го изтипоса

намери начин да го преглътнеш ако имаш сили и да я оправиш,
колкото и да ги обичаме тия коли са железа - има по-важни неща

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
те всички шамани са такива
надявам се да няма продължение ' i love sofia'
жив и здрав да си пък тенекиите се правят и кефа си остава кеф независимо от мърлячите

надявам се да няма продължение ' i love sofia'

жив и здрав да си пък тенекиите се правят и кефа си остава кеф независимо от мърлячите

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Кофти
Трябваше при Любака да отидеш

Трябваше при Любака да отидеш

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Само няма да се предаваш. Такива коли заслужават мъките. Аз моя тостер м42 не го оставям на ремонт, без да им седя на главата на майсторите, пък ако имах v12 сигурно щях да ги карам, да си мият ръцете преди да го пипат. Успех 

някой да качи снимка,да го видя кой е този росен.знам къде работят,но не ги познавам.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
zlatko_baretata написа:........
Сори бате, а очаквах на някой от честите пътувания до София да се повозя......
Като се замисля ... това не беше ли идола ти от миналите години на форума.
Лошото, е че не ми е кеф, съсипали сте нещо добре замислено и скъпо.
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Какво да се предавам... те цифрите говорят сами.
Глави S70 имам, дотук добре, обаче цялата карантия трябва да се купува - клапани, кобилици, пулчета и разпределителни валове. Само валовете, сами по себе си, са "кауза пердута"... най-близкия вариант е Шрикове, които са около 1800 лв. без доставката, другите карантии не съм ги и смятал, но и там е цифра, доближаваща се поне до 1000+ лв.
Големия Хикс е положението със шийките на коляновия вал, щото ако и той е заминал, работата става дебела. Само основни и биелни лагери са около 1800 лв. и нагоре, зависи каква отстъпка ще успея да докопам. А ако трябва да се търси и друг колянов вал, филма става научно-фантастичен, щото никой не разчаства В12, та да мога да взема и да му меря вала, а трябва да купувам цял мотор само заради коляновия вал и ако не става, трябва да купувам втори и т.н. докато уцеля читав вал.
Главите да се направят - и там пара, трябва да изработвам нови изпускателни фланци от неръждавейка, да преправям наново разплетената генерация с нова термо-лента - и там пара, масла, филтри, антифриз и прочие - сменени преди има-няма 5-600 километра - и там пара, а и за още колко други "дреболии", като гарнитури за главите и болтовете за тях, водачи на клапани и т.н., не ми се смята...
Като знам и каква излиза сметката за безбройните гарнитури по мотора, които се взимат само от БМВ и за една пиклива хартийка или гиумичка плащаш по 15-20 лв., излиза че ще трябва да се налеят около 6-7 хилки поне, за да стане отново на мотор и то при положение, че коляновия вал е читав, което е много малко вероятно..
Забравих и да спомена, че болтовете на главите се развиха със страшна мъка, явно са стягани с рамо 1.5 метра, щото излезнаха и с алуминиеви стружки от резбите в блока... демек, трябва да им се сложат т.нар. "пружинки", които представляват стоманени резби, навиващи се в блока, та и там около 300 лв. за комплекта + инструмента, за да знам, че като тръгна да слагам главите болтовете, няма да превъртят в блока. И съм сигурен, че като тръгна да събирам мотора, ще излязат още куп неща, за които не се сещам в момента, тоя мач съм го играл и с 20-ката, и с 25-чката.
Но не това беше целта на темата.
Глави S70 имам, дотук добре, обаче цялата карантия трябва да се купува - клапани, кобилици, пулчета и разпределителни валове. Само валовете, сами по себе си, са "кауза пердута"... най-близкия вариант е Шрикове, които са около 1800 лв. без доставката, другите карантии не съм ги и смятал, но и там е цифра, доближаваща се поне до 1000+ лв.
Големия Хикс е положението със шийките на коляновия вал, щото ако и той е заминал, работата става дебела. Само основни и биелни лагери са около 1800 лв. и нагоре, зависи каква отстъпка ще успея да докопам. А ако трябва да се търси и друг колянов вал, филма става научно-фантастичен, щото никой не разчаства В12, та да мога да взема и да му меря вала, а трябва да купувам цял мотор само заради коляновия вал и ако не става, трябва да купувам втори и т.н. докато уцеля читав вал.
Главите да се направят - и там пара, трябва да изработвам нови изпускателни фланци от неръждавейка, да преправям наново разплетената генерация с нова термо-лента - и там пара, масла, филтри, антифриз и прочие - сменени преди има-няма 5-600 километра - и там пара, а и за още колко други "дреболии", като гарнитури за главите и болтовете за тях, водачи на клапани и т.н., не ми се смята...
Като знам и каква излиза сметката за безбройните гарнитури по мотора, които се взимат само от БМВ и за една пиклива хартийка или гиумичка плащаш по 15-20 лв., излиза че ще трябва да се налеят около 6-7 хилки поне, за да стане отново на мотор и то при положение, че коляновия вал е читав, което е много малко вероятно..
Забравих и да спомена, че болтовете на главите се развиха със страшна мъка, явно са стягани с рамо 1.5 метра, щото излезнаха и с алуминиеви стружки от резбите в блока... демек, трябва да им се сложат т.нар. "пружинки", които представляват стоманени резби, навиващи се в блока, та и там около 300 лв. за комплекта + инструмента, за да знам, че като тръгна да слагам главите болтовете, няма да превъртят в блока. И съм сигурен, че като тръгна да събирам мотора, ще излязат още куп неща, за които не се сещам в момента, тоя мач съм го играл и с 20-ката, и с 25-чката.
Но не това беше целта на темата.

- zlatko_baretata
-
-
Lenco написа:zlatko_baretata написа:........
Сори бате, а очаквах на някой от честите пътувания до София да се повозя......
Като се замисля ... това не беше ли идола ти от миналите години на форума.
Лошото, е че не ми е кеф, съсипали сте нещо добре замислено и скъпо.
Беше ми идола - да, както и на доста други, защото както отбелязах още в началото, предоверих му се заради това, което се говореше/пишеше за него. И както написах пак в началото, ако седна да разправям колко лайна съм оправил след него, няма да ми стигнат сигурно 10 страници.
Изразът "съсипали сте" е неправилен, сам ще се сетиш защо.
И както виждаш, не съм се свил като мишка в дупка и да си трая, а си казвам нещата такива, каквито са. Да, беше ми "идол", да - с времето полека-лека взех да се разколебавам, да - накрая разбрах какъв анимационен герой е. И затова я пиша тая тема - за да предпазя още някоя "овца", иначе тя няма смисъл, защото няма да ми оправи положението. Нито пък ироничните забележки в нея, но те се очакваха, така че няма проблем.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ела да ти дам единствения у бг двоен стопец с 4цилиндров матор...поне ще му се радваш както трябва,а не да го мъча по бг-пистите

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- zlatko_baretata
-
-
Тва отдавна съм ти го казал, че тая кола не е за по пистите вече, че не останаха... ама не е за мен, че като се знам, нема да остане оригиналния мотор в нея... 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Louis написа:те всички шамани са такива![]()
надявам се да няма продължение ' i love sofia'![]()
и аз това си помислих като прочетох за кво става дума

bedrock city racing
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
zlatko_baretata написа:Тва отдавна съм ти го казал, че тая кола не е за по пистите вече, че не останаха... ама не е за мен, че като се знам, нема да остане оригиналния мотор в нея...
е, че какво пречи, винаги може да се върне при нужда или там каквото и да е

Е30 на десен завой бензин НЯМА!