BMW + зима = ????
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- emo_metala
- Потребител
-
Здравейте,
от около месец и аз съм горд собственик на BMW E30. Купих си бебчето със зимни гуми Мишелин (прилично износени), но идва зима и това ще ми е първата зима на задно предаване и ми се иска да се обзаведа с новички гуми.
Интересно ми е каква марка гуми бихте ми препоръчали. Надявам се, че това не е разисквано в по-стара тема и дано да не се повтаряте..
от около месец и аз съм горд собственик на BMW E30. Купих си бебчето със зимни гуми Мишелин (прилично износени), но идва зима и това ще ми е първата зима на задно предаване и ми се иска да се обзаведа с новички гуми.
Интересно ми е каква марка гуми бихте ми препоръчали. Надявам се, че това не е разисквано в по-стара тема и дано да не се повтаряте..
ами и аз кат теб преди 2 години купих машината,обач дойде зима и реших да взема зимни гуми.нямах много кинти и взех втора употреба но добри мишелин алпин М+S.разбери че за тези машини други гуми няма за зимата де.вадили са ме от сняг 40см.сами се чистат гумите.ако искаш ми вярвай така втора ръка изкараха 40000км, преди това не знам колко са карани преди това.от тогава нито лято нито зима ги свалям, но тая зима няма да ги баде.ще трябва нови.повечко пари са ама си заслужва всеки лев.айде успех!!!!!
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
emo_metala написа:Интересно ми е каква марка гуми бихте ми препоръчали. Надявам се, че това не е разисквано в по-стара тема и дано да не се повтаряте..
Има да се надяваш...

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
аз съм карал една зима лада с сезонки и беше невероятно пързаляне а сега с бмвто сигурно ще се кефя 2 пъти повече, даже се чудя дали да си сменям гумите който са с 2мм грайфер некви дънлоп ама идея си немам как да разбера зимни ли са или летни били някога

- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
На мен тази зима ще ми е 5-та с БМВ (3 зими с Е30 и една с Е36 318ис и сега 5-та с ИСа да не се обръща внимание какво пише на аватара - пиша от ПЦ-то на брат ми) та искам да кажа че едва ли има по-голямо удоволствие от това да караш БМВ на сняг с хубави зимни гуми(задължително гуми иначе кеф няма - нито тръгваш нито спираш), с нетърпение чакам да побелее навън и да метна ските в колата и да се изкопая като някоя планина - БМВ+Сняг=Няколко часов оргазъм
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2