Въпросче за разходомера на Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпросче за разходомера на Е30
cgm написа:...
виж дали влиза едно маркуче в таблото с приборите, и ако да дали дърпа въздух като даваш газ. А може и преобразувател да има и до него да ходи маркучето а след него до таблото по жицата

много разходомети мерат разреждането в смукателния колектор и не ги интересува дебитомери , инжекциони , компутери.

- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
mitak_o ...
В таблото не влиза маркуче.
Но на една от смукателните тръби има някаква джаджа, след която продължават кабели. Предполагам че за това говориш.
10х
В таблото не влиза маркуче.
Но на една от смукателните тръби има някаква джаджа, след която продължават кабели. Предполагам че за това говориш.
10х
- niko_first
- младши ентусиаст
-
rado_rf написа:cgm написа:Аз мисля че таблото е оригинално!!!
Мисля че се е фабрично с оборотомер и разходомер!!!
Ако има други мнения нека да ги видим.
Пич, няма начин да е оригинално. Оригиналните табла за двойния стоп са с часовник вместо оборотомер
има, има
http://bmwpower-bg.net/forums/files/dmc_0007_210.jpg

само гасссс на ИС-ката
- Venci_ii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325xi
Здравей cgm
Старото ми БМВ беше 316 двоен стоп карбуратор и беше фабрично с оборотомер и разходомер.
До колкото ми е известно този модел има компютът (седи под жабката) които управлява електронния карбуратор.
Ако откриеш от къде чете информация разходомера кажи че на сегашното ми БМВ разходомера не работи и се дразня
Старото ми БМВ беше 316 двоен стоп карбуратор и беше фабрично с оборотомер и разходомер.
До колкото ми е известно този модел има компютът (седи под жабката) които управлява електронния карбуратор.
Ако откриеш от къде чете информация разходомера кажи че на сегашното ми БМВ разходомера не работи и се дразня
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2