Поне по километраж ги правиме :)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Юли 2005, 0:32

батко много си ти е добра колата и аз не мога да убедя някох хора,че 518-ката не е толкова тъпа кола,но не става иначе евала за постижението.Голф 3 1.6 75 коня вдига 180 по километраж,а 316 101 коня ли няма да вдигне 200 ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 26 Юли 2005, 0:49

Иво написа:...
:yes: Лично на мен подобни теми ми липсваха,така че поздравявам Иво ;) Доста повече радост ми доставя от "Как да си сложим газ" :evil: И когато някой пусне подобно нещо и веднага наскачахте :evil: БМВ ентусиазъм :arrow: има ли го още :?: :help:
One passion,one car,one life...

Потребител
Аватар

Мнение от akulata » 26 Юли 2005, 1:30

Иво,снимай пак,ама с 210 :mhihi:
че що да не вдига толкоз бре :!: :?: :mhihi:
Мойта акулка-1.6 на времето 190 без малко правеше :mhihi: ама тогава за джи-ес-ем-и с камерка едва ли някой беше чувал та да я щракна :lol: затва и шофирането беше по-безопасно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тва разбира се преди да мине на газ хайванчето :bcry: и когато и работеше километража :roll:
Затова снимайте да показвате,че засега камерката на тела ми е неизползваема :uups:
:mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Юли 2005, 1:36

Е не може да вдига толкова :) Пак казвам на майтап го пускам да стане весела тема ;) Иначе на връщане ме спряха полицаи с 90 ( толкова може :mhihi: ) при ограничение 40. Пийнал съм "малко", нямам контролен талон. Правим се на треснат търсим талона, викам леле каква глупост направих. Катаджията вика айде влез си в колата, че вали докато напишем акта. Аз викам ебаси 1 месец ми оставваше да направя 2 години без нарушение и да ми св върнат точките и се вайкам. Той поглежда колегата, вика да го пуснем момчето а? 1 месец му остава :) Пичове бяха :) А всъщност имам поне още 4-5 месеца да направя без нарушение. Освен това са ми взели до сега само 4 точки от 39 и имам 35, така че дреме ми дали ще ми се нулират. Но, късмет... :D
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Юли 2005, 2:01

Малкия написа:Па тя и моита праи толкоз дори малко отгоре ;) :shock: :lol:

В това се уверих лично когато пътувахме до събора. Евала, имаш чудесна кола ;)

Wizi написа:Не разбрах това на Витошка или Ботев си го снимал? :roll:

Братчет, не се гъбаркай ;) Човека е написал, че снимката е правена на магистралата.

Alexi написа::mhihi: аз с 320ката тряа дигам към 300 тогава :mhihi:

Тоя сърказъм не е много идеен :roll: Той и DaWolf е с 318иС ама обича да подминава 240 ;) Това по повод коментара ти. ИС-а по каталог май му даваха нещо от типа 210 мисля беше... ма това за протокола.

Колеги, какво ви става, бе? Иво го видях няколко часа след като беше се върнал от това пътуване и се радваше като малко дете на тая снимка, макар да бе наясно, че скоростомера отчита странни стойности понякога. Човека ви го написа, че не вярва да е бил с такава скорост и вие пак решихте да се изкажете неподготвени :confused:
Вие тази кола виждали ли сте я? Возили ли сте се в нея? Мммм не сте!!

Мама му стара аз заради това спрях да пиша постинги из форума свързани със собствени преживявания и емоций, и не съм само аз, както сте забелязали. Щото все ще се навъди някой да ти скофти хубавата случка с дебилен коментар :confused:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Юли 2005, 2:17

!!Asen_X написа:...Вие тази кола виждали ли сте я? Возили ли сте се в нея? Мммм не сте!! ...

Аз съм се возил и ме изуми. Прави неща, които 318-ката никога няма да повтори. Първото необичайно за мен беше изкачването на Димитър Несторов от Красна поляна посока Военна болница... ми на края на качването й свърши трета нинам с кава скорост се е движела, при положение, че в колата бяхме 3-ма бяхме и тръгнахме от място от светофара... Тази кола кефи! Е30 РУЛЗ :!: :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 26 Юли 2005, 8:35

ее ,човек да не се пошегува нещо .. ИСката на DaWolf не е най уместното сравнение ,щото не е сток .. инак вярвам че 316ка може да вдигне толкова ,щом пасат с 90 коня вдига 200 при подходящи условия ..

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Юли 2005, 18:25

ного яко как ни подмина Иво като пътен знак :D :D
иначе и ЛудВанио си е болен с 220 и малко :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 27 Юли 2005, 21:15

:yes:
Браво. С такава скорост адреналина те удря чак в ушите. :mhihi:
Добра е значи колицата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Юли 2005, 1:26

Иво написа:Що ме дразните са. Пуснах темата на майтап. Не е било нанадолнище батко, нито съм се пускал по язовирна стена. Ествествено, че скоростомера лъже, не ме интересува до каква степен, важното е, че ми стана готино. Наистина е странничко да вадиш телефона и да снимаш с тая скорост в 15 годишна кола ама Ванката беше разчистил лявата лента на километри напред та нямаше опасност :mhihi:

Не съм имал предвид, че колата ти не върви. Явно е много запазена. Просто разсъждавам реално. Може ли да споделиш от 170-180 нататък, колко време ти отне да доускориш до тази скорост?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Юли 2005, 2:29

Ако трябва да съм честен нямам идея :) Извинявай ако съм се впрегнал повече. Понеже не съм пуснал темата, за да говоря колко върви някаква си 316-ска, а на майтап главно :) Аз даже не бях усетил, че се движихме толкова бързо и когато погледнах се изненадах. Просто карах зад Ванката :)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към E30